Sari la conținut

susulicaboy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre susulicaboy

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

susulicaboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Buna ziua, mi-am dat seama ca username-ul este un pic compromitator si as avea rugamintea daca se poate sa fie schimbat (de ex in "crocodil")? Daca nu macar stergerea contului duce la anonimizatea posturilor/disparitia referintei la username? Multumesc!
  2. Mai sus ai spus ca in oferta ai si jucarii, poti sa pui o poza?
  3. se pot vedea undeva poze cu doamna? Fiind de mult in bransa in TM ma asteptam sa gasesc ceva review-uri... mai exista undeva arhiva cu forumul vechi?
  4. Nu am dat pana acum review-uri pentru ca am mers pe drumuri batatorite de altii dar de data asta m-am ars si am zis sa dau de stire... Nu stiu dece mi-a facut cu ochiul anuntul si am sunat. Locatia este vis-a-vis de lidl pe Torontalului blpcul din dreapta locului de joaca, Brandusei 16. Am vb cu fata si mi-a spus ca este disponibila in 20 min ca a plecat la cumparaturi... Ajung acolo in ~30min si imi spune sa astept in parcare la lidl ca acum vine. Daca tot am batut drumul pana acolo zic hai sa astept pana iese fata (am crezut ca este in lidl)... Peste 10 min sun iar fata zice ca de data asta chiar se urca in masina si vine. Ma enervez si plec sa imi rezol ceva probleme in Dacia. Peste 15 min suna fata si se scuza de intarziere si intreaba daca mai vin. In prostia mea zic hai sa merg la fata daca tot am zorit-o cu cumparaturile.Plec spre ea si cand ajung nu raspunde, sun de 2 ori si in final raspunde si ma ia tare ca abia ce a urcat sa o las putin. Prostu de mine iar nu pleaca...Intr-un final urc la fata. Nu as putea spune ca pozele nu sunt reale dar sunt sigur acum 10kg. Maxim 160cm si pe la 70kg blonda si mai are o colega micuta de etnie... Fata cere banii (100/nr) si cand incep sa ma dezbrac imi zice ca nu este nevoie ca se poate si partial imbracat... Clar, nu fast fuck ci ultra ff & de dus ce sa mai zic nici nu se pune problema, cum am tot alergat inainte inapoi sa ajung la ea eram tot transpirat... Cand sa imi puna prezervativul imi zice ca o am mare si ca ar trebui sa mai imi ceara inca 50lei si data viitoare sa spun de la telefon ca o am mare. Nu o am mica dar nici vre-un mega dotat nu sunt & nici macar nu o aveam sculata, iar asta cu bani extra la normal este prima data cand o aud... La pus prezeul dupa debateul cu marimea imi zice hai ce facem? scoal-o doar nu vrei sa o scol eu pentru 100lei. Acum la rece nu stiu cum am reusit pana la urma sa ma termin oricum este cea mai proasta experienta de pana acum... Asta este cand esti prost esti prost :- Propun trecerea la de evitat!
  5. Saptamana trecuta, joi a aparut un anunt pe publi24 cu stapana & sclav... Am sunat un nr care parca se termina cu 361 si spunea ca este pe Armoniei. Nu am putut merge atunci si acum anuntul a disparut... Din pacate nu mai am nr. Are cineva mai multe informatii?
  6. Am o curiozitate si as vrea sa intalnesc o fata cu strapon... Puteti sa imi recomandati ceva in afara de silvy (nu facem click)?
×
×
  • Creează nouă...