Sari la conținut

alex1231

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre alex1231

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alex1231's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputație

  1. Salut! Slab, foarte slab! Am întrat în casa, am fost invitat în dormitor unde pe jos era nămol de parca s-au jucat porcii. Pe pat a intins un cearceaf de unica folosință și am primit un prosop aparent curat. Ca sa merg la dus am făcut și eu cunoștință cu nămolul de pe jos pentru ca papuci nu am primit. Dusul....acceptabil. M-am întors în dormitor, am asteptat-o și pe ea de la dus și a început masajul cu mine pe burta. După ce mi-a făcut o frecție, pentru ca masaj nu se poate numi, aproximativ 15 minute, s-a uns cu ulei și si-a lipit sânii pe spatele meu cam 5 minute. M-a întors pe fata, s-a mai frecat încă 5 minute cu sânii de mine și mi-a luat-o la frecat unde am și ejaculat. Totul mecanic, nimic erotic. Jalnic. Am plătit 200 lei (mi-au fost ceruți la întrarea în casa) pentru maxim 40 minute. Eu nu ma mai întorc!
  2. Asa cum am scris mai sus, după ce am stabilit întâlnirea prin telefon am pornit către locație-str. Armeneasca. Ușa mi-a deschis o puștoaică milioane, blonda, silfida, imbracata intr-un halat, care mi-a dat impresia ca nu a împlinit vârsta majoratului. Am intrebat-o dacă ea îmi va face masaj și mi-a răspuns ferm ca da. Am zis pas, de pe hol și am plecat. Nu știu sa spun dacă mai era cu cineva în casa, am păstrat distanta pe hol. Prețul este cel precizat anterior iar serviciile sunt de masaj cu finalizare manuala.
  3. Salut! A fost cineva la domnisoara? Acum câteva zile mi-am făcut o programare iar când am ajuns la ușa, mi-a deschis o puștoaică. Mi s-a părut **spam editat**, d-asta nici nu am rămas, am si plecat. Face masaj pe masa : 150 îmbrăcată și 200 nud. Locatia: un apartament pe Armeneasca.
  4. Salut! A experimentat cineva serviciile doamnei? La telefon spune ca presteaza servicii de masaj cu finalizare prin tehnici de masaj dar fara sa se dezbrace. https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-relaxare-terapeutic/i44fd3725f6g7gi2e6d4h522h6fgh8f2.html
  5. www.escort-romania.com/erotic-massage/ofer-masaj-de-relaxare-somatic-anticelulitic.html
  6. Salut! Multumesc pentru recenzie. Urmaresc demult acest topic si eram in dubii. Acum sunt convins ca nu am ce cauta acolo. Poti sa recomanzi un masaj bun?
  7. Salutare, Despre doamna stiti ceva? https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-profesional-si-terapii-in-bucuresti/06248eeh22fg74972gh07i74de19i310.html
  8. Salut! Unde mai are locatia?
  9. Am fost acum 2 zile la Itantric. Locatie curata, cu tot ce trebuie. Maseoza, o fata de peste Prut. Am ales sa stau 1 ora jumatate-300 lei. Experienta-DEZAMAGITOR. Un masaj trist, cu ulei rece, cu o maseuza care a invatat un text mecanic de jumatate de pagina (mi-a dat impresia ca habar nu are ce cauta acolo) si te invata cum sa distribui energia......... :laugh2 . Un circ ieftin pe bani multi. Inca nu am descoperit servicii mai bune ca la Cleo de la Zen. Eu unul nu mai calc pe acolo.
  10. Salut! Un nr de contact al Alexei, se poate?
  11. Salut! Ce preturi se practica la itantric? Am intrat pe site si nu am gasit nicio rubrica cu preturile.
  12. S-o fi intors acasa si ca sa nu piarda timpul..........
  13. Salut, Stiti ceva de domnisoara https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-noua-in-oras-poze-100-reale-eMQ6el#7QG0qW? E buna rau dar o fi adevarata?
×
×
  • Creează nouă...