Sari la conținut

talli18

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre talli18

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

talli18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

52

Reputație

  1. talli18

    Karla 0785917298

    Salut! După un timp mai îndelungat, am hotărât sa mai încerc și alte escorte . Am citit cateva pagini pe forum si am luat legatura cu Karla, prin intermediul whatsapp -ului. După ce am stabilit detaliile, am hotărât o întâlnire pentru azi in jur de 13.00, . Am ajuns in zona un pic mai devreme si am fost primit cu 10 minute mai devreme . După ce am urcat, am fost primit de o fată drăguță. După un pahar de apa si ceva vorbe schibate, am fost invitat in sala de examen. După ceam facut un duș am ajuns cu "pix-ul "pregătit pentru examenul cel mare. Acțiunea a decurs cu un oral protejat, care nu a fost cel mai bun, dar nici cel mai varză, am fost foarte repede întrebat " când esti gata putem sa trecem mai departe ", un pic deranjat , dar am continuat, am incercat si un 69 cateva minute, si am continuat cu un reverse cowgirl si alta pozitie si am finalizat glorios. A fost o întâlnire ok. Locatia-8.00 Karla- 9.50 Sex oral-8.00 Sex normal- 9.00 Gfe- 8.50 Preț - 250 h, Ce pot să mai adaug, ca a fost o primă întâlnire ok. Poate data viitoare o sa fie mai bine pt amândoi. Oricum, multumesc Karla !
  2. Hello! A trecut mai bine de un an, de la ultima vizită,. Acum sper sa prind eu un loc la " Vaccinare". 😘
  3. Nu am avut ocazia să te întâlnesc, chiar dacă am încercat de mai multe ori. Sa ai parte de liniște și siguranță! Bafta
  4. Salut Kiviak! Daca ai mai fost, incearca sa ii dai un mesaj cu mai multe detalii despre tine. Sper sa ai noroc.
  5. Salut! Eu nu sunt din Galati dar trec saptamanal prin oras! Ce as avea de completat ar fi: -dupa ce am vb cu ea pe WhatsApp, probabil a ajuns la concluzia ca nu ne potrivim, si ma refuzat respectuos. -probabil ca doreste sa intalneasca numai persoane din Galati, sau poate ma insel. -ce mi-am dat seama din ce am vb cu ea, este o tipa smart. - timpul,corpul,viata sunt ale ei si respect decizia pe care a luat.o de a nu ma primi. - pt cei ce au cunoscut-o si pentru cei ce o vor avea ocazia de a o intalni va doresc bafta. -pt Deea, chiar daca nu ne am cunoscut, bucurate de viata si toate cele bune! Pe viitor ma gandesc daca ocazional sa mai incerc sa-imai las cate un mesaj ratacit.
  6. Salut! Dupa mai multe incercari esuate, la finele lui 2019 am avut noroc si am reusit sa ajung la superba Antonia" intre timp am mai avut inca doua programari ". Note nu dau.Cei care au trecut pe la ea cred ca stiu ca nu mai are rost. Toate cele bune!
  7. Ce veste buna! Spor la treaba!😗
  8. La multi ani! Deea sper ca in acest an vei primi si persoane noi in "clubul tau".
  9. Hai neata! Sambata am reusit iar, sa-i trec pragul Roxanei. Servicii, per total:- 9.50. Roxana:-9.40 Locatia:-9.00 Am avut parte de inca o intalnire reusita! Mult succes si sarbatori fericite Roxana!
  10. Neata! Poate mai apuc si eu o bucatica de " sunculita"
  11. ðŸ˜ðŸ˜chiar as avea nevoie de o revizie" pierd ceva ulei" , dar nu reusesc sa vin azi. Poate o fi ingaduitor " Mosu". Dar promit ca ajung la tine pana la urmatorul Mos!😗😗
  12. Neata! Pe la unii, posibil sa nu ajunga Mosu!
  13. Salut Croco, incerc si eu sa supravetuiesc cum pot.
×
×
  • Creează nouă...