Sari la conținut

diana2

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre diana2

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

diana2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputație

  1. Este dorinta ta filler69 si o respect. Nu esti obligat . Chiar deloc. In rest... nu mai am de gand sa mai scriu aici una-alta... cine este dispus sa ma cunoasca este binevenit. Si cam atat.
  2. Multumesc Vlad Muresan, acum ma cunosti,stii cum sunt si ce servicii ofer... nu este neaparat o.problema grava cea cu depasirea timpului, 5-10 minute in plus sau minus nu este o problema grava cand doresti sa mai revii, esti binevenit!! Pupici
  3. Foarte dragut mesajul tau, de ar gandi toti ca tine! Asta este,nu pot multumi pe toata lumea! Iti multumesc pentru incurajare, iti doresc o seara buna! Pupici
  4. Am uitat sa mentionez ca o ora costa 250 lei.Pup
  5. Multumesc din suflet pt compliment! Serviciile mele sunt: 150 lei ON , NP. Anal fac doar in functie de marime si grosime si este 200 lei o fin. Daca esti interesat, te astept cu drag! Pup
  6. Si probabil ai dreptate unul-altul... ar trebui sa nu mai scriu nimic aici, cei care vor sa ma cunoasca sunt bine primiti. Cer respect si ofer respect! Cat despre cei care au lasat comentarii negative... nu pot decat sa le urez "bafta"la a cauta ceva ce sa le placa cu adevarat.
  7. Eu respect parerile tuturor, sunt care au plecat multumiti de la mine si sunt care au plecat si nemultumiti. Eu doar incerc sa imi fac treaba cum pot si cum stiu mai bine.
  8. Eu m-am referit strict la cei care au fost pe la mine si se arata nemultumiti sa nu mai vina daca nu s-au simtit bine! Ce am spus gresit? Nu sunt obligati sa revina daca nu le-a placut. Consider ca nu am spus nimic gresit.
  9. In schimb, cine este dispus sa ma cunoasca este binevenit oricand. Pot sa fiu o persoana foarte draguta cu cei care,la randul lor sunt draguti si respectuosi cu mine.
  10. Pentru ca asa mi se pare normal,din moment ce se plang de serviciile mele. Asa este normal. Din moment ce se plang, inseamna ca nu le-a placut iar eu nu oblig pe nimeni sa revina la mine! Este foarte simplu.
  11. Eu nu ma supar...nu am de ce ... cei care nu au fost multumiti de prestatia mea pur si simplu sa nu mai vina la mine! Este foarte simplu. Daca au gasit in alta parte ceva mai bun,ma bucur pentru ei. Eu doar incerc sa imi fac treaba cum pot si cum stiu eu mai bine...
  12. Chiar deloc puisor!Nu ma pot supara
  13. Stai linistit Filler 69,multumesc si pe forum si personal si cum doresc eu ! . Alte obiectii mai ai ?
  14. Vad pe aici la comentarii cum niste distinsi "domni" le place sa se planga ca niste fetite ca "vai, cum o pui asa sta, nu stie sa faca aia, e nasoala, nu merita banii" etc etc. Va spun sincer domnilor cu aceste acuzatii ca pe mine de fapt ma amuza, nu ma afecteaza ce scrieti voi pe aici. Deja mi-am format o selectie de clienti cu bun simt si care imi face placere sa le fac placerile, nu traiesc din parerile voastre! Ca nu v-a convenit voua nu stiu ce ...aia e partea a doua. Nu ati apelat la o starleta porno,cu experienta ,ci la o domnisoara cu experienta in domeniu de doar 2 luni!!! Am de invatat mai multe, intr-adevar,dar asta nu inseamna ca nu pot face chiar nimic ! . Daca chiar nu va-ti simtit bine ( desi mie mi s-a parut ca ati plecat de la mine multumiti) va rog sa nu va mai intoarce-ti la mine! Chiar va rog! Megeti in alta parte, la fete care au poze false, care chiar nu.isi dau interesul, la fete care cer dublul a cat cer eu si nu se merita!Chiar va rog sa nu va mai intoarceti !!. Atat am avut de spus pt acesti domni plin de pretentii... in rest, numai de bine va doresc si va multumesc din.suflet atat pt comentariile pozitive cat si negative. Multumesc.
  15. Va multumesc pentru aceste comentarii cei care au comentat aici fie de bine,fie de rau va multumesc. Nu am de gand sa raspund acuzatiilor unor oameni care le place sa jigneasca si nu au respect ! O zi buna la toate lumea (inclusiv celor ce au comentat urat la adresa mea) Numai bine!
×
×
  • Creează nouă...