Sari la conținut

lazystalker

VIP Member
  • Număr conținut

    1.329
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lazystalker

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Insula de Smarald

Vizitatori Recenți Profil

1.700 citiri profil

lazystalker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-406

Reputație

  1. Yahoo primește ce i se trimite, chiar dacă bagă în spam. O fi un... bug pe forum
  2. Ba, conotația este cea pe care o dă fiecare. Uite, pe vremea unora ( nu le zic mai bătrâni, ca să nu jignesc), cuvântul inginer era folosit în sens peiorativ, echivalent cu prost de bubuie. Era chiar amuzant să citești pe plăcuțele de pe ușile apartamentelor chestii gen "Fam. Dipl. Ing.". Noile reguli de conduită (foarte vagi, de altfel), nu țin de semiotică, ci de politically correct, mai degrabă. Mâine-poimâine, o să trebuiască să folosim apelative echivalente cu "sex worker with special needs". Chit că nevoile alea speciale se referă la șaorma sau altceva.
  3. Este un bug la softul forumului. Mai postează și își revine.
  4. Amelia chiar a avut dreptate și problema nu la punctul de warning, ci la principiu. Se spune că mătura nouă mătură mai bine. Așa o fi, dar se mai întâmplă să o facă fără discernământ, că doar de aia e pavat cu intenții bune drumul spre iad. În plus, dacă tot e să aplici o regulă "la sânge", de ce au fost lăsați în pace acei useri care au continuat să folosească un limbaj suburban? Amelia e una dintre cei cărora ar trebui să li se mulțumească pentru că au ajutat pe mulți să evite țepe. Măcar pentru lucrul ăsta, merita că moderatoarea să discute in privat cu ea, înainte de a aplica o măsură punitivă.
  5. Asta cu sindromul e beton =))
  6. Fishule, băieții au cam fist decimați cu banările. Majoritatea nu mai acces aici, că nu au culoarea necesară, plus că sunt în grevă de recomandări.
  7. Da. Se pare că e e un șmecher care folosește serviciile cuiva priceput în Photoshop. Mai e cel puțin un anunț în care fetele sunt decupate și inserate pe fundaluri diverse. O fi același guvide?
  8. Pozele sunt toate prelucrate in Photoshop. Nu e chiar ușor, dar ăla care a făcut-o, are mâna sigură la decupaj. Penultima poza are că fundal o poză care apare pe diverse site-uri de arhitectură, iar ultima poză apare pe un site franțuzesc, unde are anunț o domnișoară care se dă nemțoaică. Poze false 300%. Părerea mea
×
×
  • Creează nouă...