Sari la conținut

tecunosctefut

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tecunosctefut

  • Dată Naștere 22.05.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov
  • Interese
    Pizda...dulce pizda!

Vizitatori Recenți Profil

818 citiri profil

tecunosctefut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

1

Community Answers

  1. De acord cu tine ! Daca vrei sa incerci o bbw veritabila dute la https://nimfomane.com/forum/topic/104898-nou-grasuta-porno-sex-total-onaorel-adanc-cu-inghitire/ Eu am fost de vreo 3 ori si s-a purtat exemplar. Spor la "treaba"
  2. Am fost zilele astea la Andra...esec total! Pozele sunt editate maxim. Mizerie,dezordine,igiena precara,bube,atitudine spre client 0 !!! Total dezamagit. De EVITAT !!!
  3. Salutare, Azi am fost si eu la domnisoara. Am fost placut surprins sa gasesc in locatie exact ce arata in poze. O tinerica de 30+ cu un corp de pustoaica.Se comporta frumos si mai ales se misca bine. Am optat pentru 1h in compania damezei,si bine am facut! Mi-a placut de ea,o fata curata,fara mirosuri. O dulceata de piersicuta. De revenit? Cu siguranta! Am avut placerea sa o cunosc si pe Roxi,o blonda voluptoasa! Nu ma pricep eu la povestioare prea bine dar pot sa afirm cu incredere ca a meritat! Halatul a fost 200 ron Te-am pupat deea34 ! :kiss3
  4. Pana la urma gaseste el pe cineva sa se pise pe el! 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
  5. Buna, Mai esti in Brasov? Un numar de telefon?
  6. Care Lidia frate? Lasa si tu un link ceva
  7. Salutare dragi futaciosi, De cand sunt pe forumul asta am fost la doua fete,Simona si Isabela. Am si euo rugaminte catre cei cunoscatori....am nevoie de niste recomandari...si anume: Vreau sa merg la o miniona,slim,la o tinerica unde pot avea parte de un anal si as vrea sa merg si la doua deodata. Astept recomandari din partea voastra.....
  8. Salutare, Am fost si eu azi pe la Isabela. Am sunat inainte cu jumate de ora si mi-a spus ca ma poate primi. Am ajuns la locatie,undeva langa Spitalul Marzescu,si in 2 minute eram deja in camera cu "suspecta" M-am facut comod si a inceput cu un oral dupa o scurta igienizare a zonei cu servetele umede. S-a implantat in pula si m-a dominat un pic apoi a trecut capra unde am inceput eu sesiunea de futting,la ceva vreme i-am cerut permisiunea sa o bag in fundulet,o nebunie. Am terminat,am baut un pahar cu apa dupa care mi-a facut un masaj la pulicica,si cum a inviat,a trecut la un oral urmat de o sesiune buna de futting. Pentru mine a fost o experienta placuta si cred ca am sa mai revin cand imi permite timpul Ca si note....oral de 9,anal 10,normal 8.95 (scartaia patul) nu face CIM. Este o femeie de 40+ ani dar cu o primire foarte buna si o atitudine pe masura. De revenit...da.
  9. le-ai incercat pe toate de esti asa nemultumit?! spor la futting bro!
×
×
  • Creează nouă...