Sari la conținut

esposito2017

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre esposito2017

esposito2017's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Pentru eros18. Putem discuta in privat? Mersi. Mai sus gasesti adresa mea de email: [email protected]. Mersi.
  2. Mersi , am primit. Te rog Răspunde-mi. Mersi!
  3. Te rog trimite-mi un email la : [email protected]. Eu o sa-ți răspund și facem schimb de numere de telefon! Mersi!
  4. Buna zoligabi69! Cum pot face sa-ti dau in privat ( sau sa-mi dai tu) un nr. de telefon sa putem vorbi? Multumesc.
  5. Pentru eros18: putem discuta in privat cateva momente? Mersi si contacteaza-ma daca ai timp! Cele bune!
  6. Buna zoligabi69, scuza-ma ca insist, putem discuta ceva in privat? Mersi.
  7. Salut zoligabi69! Cum te pot contacta in privat? As vrea sa vorbim ceva. Mersi mult anticipat.
  8. Ok, inteleg ca poate am fost prea curios! Imi cer scuze Sarei si celorlalti colegi de pe forum, atat in numele meu cat si al celorlalti care au cam disparut....! haideti sa terminam cu povestea asta ! Daca am gresit cu ceva eu imi cer scuze si doresc tuturor numai bine si spor la sex!
  9. Ok, ok, mersi pentru sfat!! Am prietena, dar nu e ca tine! Nu cred ca se pricepe ca tine! Dar, in fine, am incheiat subliectul ca vad sunt prea multe sensibilitati pe aici. pace tuturor!!
  10. Si zoligabi, confirma , te rog , ceea ce ai spus ieri si da mai multe detalii! multumesc.
  11. Unul nou, nu mai ameninta tot timpul si pe toata lumea ca nu e ok! E un forum pe care fiecare are dreptul de a-si spune parerea. Si, nu stiu, prea le stii tu pe toate si oferi variante de lucru...lasa sa-si spuna lumea parerea.
  12. Pana la urma, cu cine și-a pus-o Sara ? Realmente? Megduglak a fost primul care a zis ca da! Nimeni nu a crezut ! Asta naște un semn de întrebare , nu vi se pare? Dacă nu a crezut lumea înseamnă ca poate da , poate nu! Apoi a apărut alvarorecoba care a zis ca da , apoi eros 18, care a confirmat!!! Apoi a apărut muresmall! El a fost ultimul. Într-adevăr a exagerat dar omul e pățit, zic și eu nu-i iau apărarea ,. Azi a apărut zoligabi, care zice ca da ...si cine n-ai știe câți!!! Pai nu va supărați, dar dacă e adevărat ce zice zoligabi, fata si-a făcut de cap chiar in toiul scandalului!! Nu putem da vina doar pe unul , de vina sunt toți care au spus asta aici pe site! Pana la urma și eu sunt curios câți au apucat la ea! Mie îmi e o ciuda de mor ca nu și cu asta rămân! Mult succes fato și spor la futut colegi!
  13. Scuze, masterblaster ! Era vorba de zoligabi ! De el eram curios cum și ce a făcut! Ca zice ca a făcut cu ea in 06.07! Eu zic sa terminam cu scandalul asta cu tot cu muresmall și alții care au vorbit despre ea! Fiecare are dreptul la o părere! Chiar nu putem interzice dreptul fiecăruia de a spune ce crede! Părerea mea! Eu zic sa fim optimiști , va apare ceva și mai bun! Altfel innebunim! Știu ca e încă devreme dar sa fim optimiști! Și sa o lăsam și pe fata in pace, sa nu mai amintim de ea, sa-și piața vedea de ale ei! Mult bine tuturor!!
  14. Eu doar am intrebat ,de curiozitate! Nu vreau sa racai nimic! Fiind mai nou pe aici, eram doar curios daca e ceva adevarat din toate astea sau doar minciuni, ca nu ma mai mir chiar de nimic! Fata era deosebita si mie chiar imi pare rau ca nu am cunoscut-o mai bine..! atata doar ! nu vreau sa supar pe nimeni! Unul nou nou , nu as vrea sa ajung in portbagaj, doar intrebam si eu. Doar intrebam! daca am suparat , scuze tuturor!
  15. Asa e masterblaster, ai mare dreptate, am pierdut poate cea mai buna maseuza! Unde ai facut cu ea? La salon sau acasa sau hotel? Acum poti spune ca e tardiv...mersi.!
×
×
  • Creează nouă...