Sari la conținut

hailamunte

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre hailamunte

Informatii Personale

  • Sex
    Male

hailamunte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Astzai m-am decis astazi sa profit de oferta si am zis ca daca arata macar jumate ca in poze si tot merita. Programare din timp pe WhatsApp la ora 20.00, respectata de ambele parti, mici dificultati in gasirea adresei dar m-am dumirit repede (GPS-ul bata-l vina). Vroiam sa stau 30 min dar cand a deschis usa m-am razgandit si am prelungit sederea la 1 ora. M-a asteptat in sutien, cu un simulacru de "rochita" in jurul taliei, fara nimic pe dedesubt, pe tocuri. Inalta, frumoasa, pielea tare, epilata complet, fund de milioane, dezinvolta. Dupa doua vorbe si un dus am intrat in camera de distractie unde m-am infruptat din piersicuta si nu numai, a continuat ea cu un oral deep si misto executat, LOT, doggy, am terminat pe burta ei. Mi-a placut ca a vut tendinte bossy cand cand ii dadeam limbi, dar nu exagerat, exact cat trebuia. La final am mai stat la o vorba si m-a surprins din nou cu naturaletea ei. Pacat ca pleaca din Brasov, sper sa revina repede, pe mine m-a castigat de client. Note: Aspect: 9,5 Oral: 9 Normal: 9
  2. Acum m-am intors de la Sasha. Ce (mai) pot spune este doar: uau, ce fata! Sa o luam cu inceputul: am sunat pe la 11 si m-am programat la ora 15, comunicare foarte buna la la telefon, adresa usor de gasit (ajutat de GPS, nefiind din zona). Blocul este vechi, cu neajunsurile unei asemenea constructii (calitatea finisajelor, nu prea e lumina, lifturi vechi etc). Urc la etajul indicat si imi deschide usa una dintre cele mai misto fete pe care le-am vazut. Nici n-am mai fost atent ca apartamentul este in ton cu blocul, adica se putea mult mai bine. Inainte sa continui va spun ca nu imi plac fetele porno (ex: silicoane, coafuri, buze umflate, tocuri de 15, machiaje stridente etc), ci cele naturale. Sasha este exact pe gustul meu: naturala, slabuta, pielea fina, niste sani mici si tari incredibili si un fund de milioane. Pozele nu-i fac dreptate si este pacat... . Dar sa revenim la poveste. Dupa dusul de rigoare, intru in camera si ma astepta Sasha dezbracata complet. M-am intins langa ea si am inceput sa ma bucur de pielea ei fina si de sfarcurile tari. Am coborat usor catre punctul de interes si m-am infruptat cu pofta din ea (totul perfect curat, impecabil). Dupa care, mi-a facut un oral incet, cu atentie (un plus pentru ca m-a intrebat cum imi place inainte sa se apuce) si am continuat cu un 69. Am rugat-o sa treaca deasupra mea, pozitie in care s-a lasat pe mine, asa ca am putut sa-i iau din nou sfarcurile in gura. Am trecut pe la spate, de unde am admirat fundul bombat si tare in toata splendoarea lui si am terminat dupa o repriza scurta dar extrem de intensa. Locatie / apartament: 5 (dar nici nu conteaza!) GFE: 9 - foarte dezinvolta, fara fițe, cred ca dupa ce te cunoaste mai bine ajunge la 10 Aspect/iginena: 10 cu felicitari - din punctul meu de vedere este perfecta Oral: 9 - bine executat, dar se poate imbunatati partea cu mainile Normal: 9 - a trebuit sa fiu atent cat de mult o bag / cat de tare ma misc pentru ca uneori o deranja. Cu mai multa incalzire cred ca se rezolva si asta. Concluzie: sper sa mai pot ajunge la ea, merita din plin!
  3. Am ajuns ieri la pranz la Daria. Stiind putin zona si ajutat de GPS am ajuns usor. Bloc nou, curat, foarte cald in casa (adica foarte bine). Am inceput prin a ne cunoaste la un pahar de suc si o tigara dupa care m-am dus la baie pentru igienizare. Daria este o fata care pare mai tanara decat este (cand am vazut-o am intrebat-o daca are peste 18 ani :) ), dezinvolta si cu o privire perversa A inceput cu un oral deep (umed, adanc si cu scuipat) urmat de 69, dupa care am trecut pe la spate, unde nu am rezistat mult. Initial am vrut sa stau doar pentru o finalizare, dar am prelungit sederea la o ora, pentru a ma bucura inca o data de Daria. Dupa o pauza de cateva minute si un masaj, am continuat cu oral (la fel de bun ca prima data), 69, ea on top, pe la spate si am explodat glorios in gura ei. Sa trecem la note: Locatie/apartament: 9 Oral + CIM: 10 GFE: 9 Normal: 9 Anal: nu s-a putut din motive de marime Concluzie: a meritat, ma mai duc.
×
×
  • Creează nouă...