Sari la conținut

curioasaaa

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    169
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre curioasaaa

  • Dată Naștere 19.12.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Peste tot si nici unde

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

curioasaaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

157

Reputație

  1. femeia nici la doctor nu spune cate kg. are.
  2. sau daca ti se pare ca are 65 de kg ..... fa bine si spunei ca ”vai draga ce bine te tii sigur nu ai mai mult de 55 de kg” si sigur ti ai facut o intrare buna:)))
  3. Pai femeia cand este tanara doreste sa atraga priviri admirative din partea barbatului , si aplica strategia fuste scurte ,decolteu mare , o tona de fond de ten( de multe ori parca e un perete gletuit ) are nevoie sa ii se confirme ca inca este seducatoare ..... ulterior cand ajunge batrana si merge la un eveniment ,face cocurile alea imense ( de cuib de barza) , agata pe ea tot aurul ce are de o viata sa o faca pe celalalte babe invidioase. ( fir ar al naibii de hoasca ce bine se tine).
  4. atunci nu pot sa spun decat ca im pare rau ca ai avut experiente nasoale dar cred ca in oare care masura are de a face si cu atitudinea ta.
  5. PT . ca este suparator si trist cum gandesc niste” oameni ”despre fetele care lucreaza in acest domeniu cand nu sunt cu nimic mai buni si printre fete si printre clienti exista tampiti si tampite , dar si oameni ok. si consider ca nu este corect sa generalizam si sa jignim la gramada .pt ca am avut client care a mintit ca e doctor si de fapt era doar brancardier nu inseamna ca toti sunt mincinosi ..... trebuie acordat o sansa fiecaruia , stai de vorba cu omul si pe urma catalogeaza-l
  6. tu unu nu stii sa scrii o propozitie cat sa inteleaga omu atat de retardat esti , caracterul nu are nimic de a face cu atitudinea!
  7. PT. CA nu e corect , pula calului eu am cunoscut o gramada de oameni frumosi la caracter , cu care am discutat multe , si ne-am tratat reciproc omeneste , nu im vine sa cred ca exista asemenea specimene .
×
×
  • Creează nouă...