Sari la conținut

vizitatorul87

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vizitatorul87

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

vizitatorul87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

30

Reputație

  1. Buna! Azi am vizitat cele 2 fete Paula si Alessia. Am ajuns in locatie ( super misto locatia) am stat la o poveste un pahar de apa dupa care un dus. Am intrat toti 3 in camera ce a urmat a fost foarte misto. Show lesbi cu de toate. Si acuma notele: ON : 10 ( la un moment dat erau amandoua pe soldatel) NP: 10 - primul numar a fost cu Paula si al doilea cu Alessia. Zic ca merita vizitate si sper sa mai revina in Mures
  2. Buna! Ieri am vizitato iarasi pe Anemona_ma intampinat de la usa cu un dans pana in camera. Ce pot sa zic ii o fata de milioane!!! Ca actiune am facut un OP foarte bun dupa care am trecut la NP la fel. Note : 10 pe linie. Te pup si abia astept sa te mai vizitez.
  3. Buna! Am fost si eu la Anemona acuma o saptamana sau doua. O experienta de neuitat. Un oral de nota 10 si NP tot nota 10. Ii o fata de top. La fiecare intalnire te surprinde cu ceva nou.
  4. Buna. Vizitat iar dameza! Programare prin Sms ieri dimineata pe la 11. Aceleasi servicii de calitate. Daca ar fi sa dau note ii 10 pe linie!!!! Te pup Anemona!!!
  5. Bifat din nou dameza ! La fel ca la prima intalnire, totul a fost super!!!! Daca ar fi sa o notez - 10 pe linie. Programare facuta prin sms. Sper sa mai stea in Mures, sa o mai pot vizita !!! Te pup Anemona !!
  6. Buna! Am fost si eu pe la Anemona, vreau sa zic ca fata ii de nota 10 ( ii foarte superba). Actiunea a fost foarte ok( nu stau sa o descriu, daca vreti mergeti la ea si veti avea o surpriza frumoasa) , din pacate nu prea am vorbit pentru ca am vrut sa savurez fiecare minut petrecut cu ea. Te pup Anemona. De revenit ? Da, cu siguranta!
  7. Buna! Am fost si eu pe la Anemona, vreau sa zic ca fata ii de nota 10 ( ii foarte superba). Actiunea a fost foarte ok( nu stau sa o descriu, daca vreti mergeti la ea si veti avea o surpriza frumoasa) , din pacate nu prea am vorbit pentru ca am vrut sa savurez fiecare minut petrecut cu ea. Te pup Anemona. De revenit ? Da, cu siguranta!
  8. Buna. Am vazut ca iarasi apare anuntul pe public, a vizitato careva? Multumesc
  9. Buna! Ne pare bine ca ai revenit! La Mures cand vii?
  10. vizitatorul87

    0773340639

    E cea din poza , in poze poarta peruca , ii plinuta( nu exagerat) fund mare dar ii ferm, sani mari . Asa estimez ca inaltime unde la 1.60 - 1.70 maxim . Ca si kilograme undeva 70 -75. Cred ca am aproximat corect. Ii foarte sociabila , vorbeste mult si glumeste mult.
  11. vizitatorul87

    0773340639

    Incearca sa suni dupa-masa , mie mi-a raspuns din prima. Am incercat si eu de dimineta si nu a raspuns
×
×
  • Creează nouă...