Sari la conținut

za seeker

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    202
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre za seeker

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oradea

za seeker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

62

Reputație

  1. Ma rog, e sesiune, dar activitatile didactice tocmai ce s-au incheiat. Din ce imi amintesc eu din scurtul meu parcurs cu facultatea, nu aveam imediat examene, parca erau una sau doua saptamani in care nu se facea nimic. Pe langa asta, crezi ca unele din aceste "studente" nu si-au rezolvat deja o parte din examene? Ai dreptate cu concurenta crescuta. Unele vor trebui sa lase la pret, altele o sa fie nevoite sa isi imbunatateasca serviciile pentru a putea tine pretul. Vom vedea.
  2. za seeker

    Mia 0747858027

    Nu a postat nimeni facebookul tau sau alte informatii personale. Nu stiu la ce se refera @bihor.oradea si ce face el pe FB in timpul liber. Mi se pare normal ca astfel de date personale sa ramana private si e pur si simplu o dovada de caracter infect pentru cei care ajung sa le publice. Legat de pozele in care ti se vede fata, sper ca esti constienta ca Internetul "nu uita", si odata publicate nu mai detii controlul asupra ce se va intampla mai departe cu ele. Cand revii la Oradea? Ai o data?
  3. Doar azi au aparut vreo 4-5 fete noi din ce am vazut eu. Daca ar fi sa fac o speculatie, as corela asta cu faptul ca studentele sunt in vacanta si au timp sa se "plimbe" prin tara. Si daca aplicam si principiul furnicii care munceste mai mult vara sa aiba ce manca iarna (si sa aiba sa dea si la greier), parca-parca am putea forma o teorie Daca se confirma ce spun eu, trendul ascendent se va continua pe urmatoarele saptamani
  4. Dragi confrati, mi se pare mie, sau creste oferta pe piata de escort din Oradea? Urmaresc doar de cca 2-3 saptamani anunturile pe publi si am observat ca exista o oarecare tranzitie (pasari calatoare), dar parca totusi ochiometric suntem pe plus Voi ce parere aveti?
×
×
  • Creează nouă...