Sari la conținut

crina88

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre crina88

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

crina88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

23

Reputație

  1. Am revenit! Preturile sunt aceleasi, locatie noua! Detalii la telefon!🤗
  2. Buna. Am anunt activ pentru ca lucrez. Daca nu am raspuns , inseamna ca am fost ocupata (nu raspund la altcineva din bun simt fata de persoana cu care sunt ) sau incetasem activitatea in ziua respectiva. Nu am un program fix. :). O zi frumoasa!
  3. 200 finalizarea, 300 ora. Iar pt deplasare este 100 euro. Eu zic ca ma pricep si la footjob, acum ramane la aprecierea clientul daca ma pricep sau nu :)
  4. Si n-am nimic de pierdut daca m-as certa cu tine cum nici n-am nimic de castigat :)) asa ca n-am de ce sa o fac :))
  5. Dl Cenzurat, eu nu te-am jicnit in nici un fel si te-as ruga sa nu o faci nici tu. Nu ne cunoastem personal. Tu ca si client iti poti face in prima faza o triere a fetelor dupa niste poze, apoi dupa o conversatie cu respectiva, in schimb noi fetele ne luam dupa un feeling sau o diapozitie cum ii spui tu. Si sa iti spun si de ce nu mi-ai prezentat incredere: imi scri pe whatsapp de pe un numar de america in romaneste, fara o poza la profil. Mi s-a intamplat si nu o data sa mi se scrie pe whatsapp de pe un numar strain sa ne intalim si sa fie drogat sau baut peste masura. In spatele acestor dispozitive care ne conecteaza la internet si la socializare poate fi oricine. Este mai importanta siguranta mea si feelingul meu decat faptul ca nu am fost pe placul tau. Nimeni nu poate fi pe placut tuturor, ar insemna perfectiune iar asta nu exista.
  6. Eu nu stau sa ma cert cu tine pe un forum. Daca vroiam sa te ard crede-ma ca-ti spunam un pret mult mai mare. Nici daca ai numar de America nu ma da pe spate. Adevarat mamaia e plina de fete, cum de altfel este toata Constanta. Da, nu mi-ai prezentat incredere. Ca la orice alte servicii unde iti poti selecta clientela, si eu o pot face. Iti doresc sa iti cheltui banutii cat mai bun si frumos posibil. O seara frumi
  7. Obiectivlentila 02, iti multmesc pentru comentariu, nu imi sta in caracater sa vorbesc urat. Atat timp cat cer respect mi se pare normal sa il si ofer. Vizazi de banuti, in momentul in care cinava ma suna sau imi scrie pe whatsapp si nu prezinta incredere pt a evita unele neplaceri de ambele parti ii pot spune ce preturi vreau tocmai pt a evita intalnirea. Deci nu e o regula de 400 lei. In general am urmatoarele preturi : 200 lei finalizarea, 300 lei ora; iar pt deplasare 100 euro.
  8. Draga Dreamtoya, "amenda" cred ca ai incurcat-o cu a unei alte colege :)) te pup. O zi frumy
  9. Nu am sa intru in polemica cu nici unul din voi. Cine este curios sa vada ce fac, cum imi astept clientul ma poate suna si stabili o intalnire. Anyway Sarbatori fericite tuturor!
  10. crina88

    A fost cineva?

    aceasta fata nu este cea din poze .. intrati pe Constanta, cautati fata reala, uitati-va la recenzii pentru a va convinge . Pt cei suspiciosi pot oricand sa las linkul al escortei adevarate din aceste poze
  11. Dl. ssylver dacă va aduceți bine aminte prețul este de 200 fin și 300 ora.. nu am avut niciodată prețul de 150 fin
  12. Mulțumesc Dr. Radu. 😘
×
×
  • Creează nouă...