Sari la conținut

neo6matrix

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre neo6matrix

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Chisinau, Republica Moldova

Vizitatori Recenți Profil

1.087 citiri profil

neo6matrix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputație

  1. Ori luam ambii VIP aici pe forum si se activeaza mesageria privata, ori fac public un email de-al meu pentru asemenea cazuri (afisare publica), unde spam-ul nu ma derajeaza. Si deja ne scriem pe email si vedem mai departe deja cum. Important intentia sa fie, restul se rezolva ;)
  2. Da, am fost putin timp dupa recenzia ta, peste vreo 2-3 saptamini. Nu prea aveam rimp in perioada ceea si uitasem sa scriu recenzia. Din memorie, era ok domnisoara, insa nu ceea ce am asteptat eu. Ii ziceasem ca vin in urma unei recomandari, dar fusesem primit destul de rece, fara nici o atitudine (posibil domnisoara avea o perioada mai neplacuta). Masajul a decurs cam mecanic, fara careva implicari mai indraznete. In plus, si parametrii la corp nu au fost tocmai pe gustul meu. Probabil tu ai avut o sesiune mai reusita, ea si-a amintit cu usurinta de tine cind am zis de recomandare.
  3. Prima e cu multe restrictii, extra este exclus, doar atingeri si saruturi cu exceptia buzelor si zonei intime. A II-a (Alina) e mai dezghetata, face diferite piruete cu corpul, in asa fel ai acces si la zona intima. Nu a reprosat nimic la atingeri in zona respectiva. Extra la fel este exclus categoric. Daca merita, sincer depinde de gusturi si asteptari, pentru mine 700 a fost ok, la 800 o sa mai trec pe la ea dar mai rar. Mai povesteste si din experientele tale, ca in perioada asta cu oferte slabe ar fi de folos. Se vede ca categoric nu doresti sa chat-uim mai des ... pacat, ar fi util pentru amindoi cred eu (dupa impresiile create parca ambii suntem ok, educati, si precauti). Zic ca este la ce de reflectat.
  4. Cam slabe ofertele la moment. Din cele testate de mine care mai sunt active la moment pot adauga: https://m.999.md/ro/profile/erosow - Diana, miniona, manierata, sinii super, marimea cred 2.5 spre 3. Masajul il face lent, cu atentie, nu forteaza lucrurile, sociabila. Locatie sector Riscani, bd Moscova pe la capat. Apartamentul insa nu e de stil nou, dar foarte curat si placut, dotat cu tot necesarul. Tarif - 600 MDL https://m.999.md/ro/profile/maseoza - Alina, inalta, sinii la fel frumosi, 2.5 spre 3, corp frumos. Manierata, a facut cursuri reale de masaj profesional, draguta, sociabila. Locatia e sector Botanica, in str Zelinski spre apropiere cu bd Dacia. Apartamentul e intr-un bloc de stil vechi, dar in interior e curat si placut. Tariful e de 800 MDL, putin majorat fata de 4 luni in urma cind era cu 100 mai putin.
  5. Toate anunturile de genul respectiv, cu plati la terminal, sunt vrajeli, tepe garantate.
  6. Deja nu mai ofera masaj cu 2 fete, la moment a ramas doar una din ele, Karina (cea cu parul mai scurt), cealalta (Cristina) s-a retras de ceva vreme, s-a casatorit. Karina a majorat putin tariful, cu 100 MDL, adica 700 MDL. Masajul il face mai mult seara/noaptea, nu prea cauta clienti, e pe cale de retragere si ea.
  7. Salutare. Recent am fost pe anuntul respectiv, fata e reala, pozele nu. Am fost mai demult la domnita respectiva, avea tarif de 700 la 1 ora, 2 finisari. Nu stiam ca e domnita respectiva, majoritatea isi schimba tel si anunturile foarte des. De data asta nu am ramas, fata e plictisitoare, servicii slabe, inca si tariful l-a mai majorat. Nu recomand.
  8. Chiar par a fi vesti bune, mersi de recenzie si de recomandare. Ar fi si pe gustul meu domnisoara, dupa ce voi face o vizita neaparat vin cu recenzia.
  9. Am vizitat recent domnisoara (Victoria), dupa jumate de an de incercari (greu de ajuns, mereu ocupata sau nu mai raspunde la telefon).Am reusit totusi sa ajung la ea, locatia sector Ciocana. Dupa mici indrumari, ajuns la destinatie. Apartament nou, curat, dotat cu tot necesarul.Imi deschide, o domnisoara destul de simpatica, miniona, manierata, atitudine pro-client garantata. Corpul foarte sexy, fund dragut, sani frumosi si fermi, 2-2,5 cred, picioare extrem de sexy, pielea foarte fina.Am solicitat prosopul, plecat la baie. Revenind o gasesc in lenjerie sexy, ofer cadoul (600 MDL). Masajul nu a fost grabit, atentie la tot corpul. Atingeri soft si senzuale, schimbari de pozitii, aplicand si eu ulei pe corpul ei dragut.Au fost cateva incercari respectuoase din partea mea de atentie la pasarica, dar elegant au fost respinse.Am solicitat finalizare corporala, intre sani, acceptat fara nici o ezitare, unde am si finalizat, ajungand si pe gat si obraji.Foarte lent am sters toate urmele de pe ea cu ajutorul servetelelor umede dupa care am plecat la baie. Am mai discutat putin, la mentiunea ca destul de greu a fost sa fie aranjata vizita, mi-a comunicat ca de fapt ea are cativa clienti permanenti si nu prea se orienteaza la clienti noi.Anuntul de pe site este pe auto-update, respectiv cand este apelata poate sa nu fie disponibila.Am vorbit in rusa, nu am concretizat daca cunoaste romana. O experienta super, o recomand cu mare drag.La sigur mai revin cu careva ocazie. Succese.
  10. Am telefonat domnisoara, mi-a oferit detaliile, insa la precizarea daca mai are o colega, a fost categorica ca nu, si lucreaza singura ... vkimik, rog sa confirmi daca acesta e profilul domnisoarei vizitate: https://999.md/ro/profile/Lyly24
  11. Totusi, as zice sa ne auzim/scriem cumva in afara forumului, poate skype, sau altceva, ce zici ? As atenta la o posibila recomandare catre domnisoarele mentionate ...
  12. Am fost vreo 2 saptamani in urma la domnisoara (24 februarie), mentionez data pentru ca in MD 23 februarie este sarbatorita ziua "aparatorului patriei", sarbatoare sovietica, ramasa din URSS, actual e interpretata ca ziua barbatilor. Deci, zic sa vad ce prezinta domnisoarele si apoi vedem daca raman. Contactat telefonic, domnisoara (Marta) expune oferta. Stabilim ora. Ajuns la destinatie, sector Centru, m-a indrumat catre apartament, nu e nou dar destul de ok, curat si ingrijit, atmosfera placuta. Xenia nu era disponibila, Marta mi-a propus serviciile ei. Nu in zadar punesem accent la inceput pe data si sarbatoare, ele fiind vorbitoare de rusa, am fost placut surprins ca am fost felicitat si am primit un cadou (ciocolata destul de scumpa si o sticluta de whisky la fel scumpusor). Atmosfera se crease una foarte placuta, decid sa raman. Primesc prosopul, baia e ok, dotata cu strictul necesar. Revenind, achit taxa, 1000 MDL si incepe masaul, clasic si erotic combinat, chiar din start. Dupa ceva atentie la fiecare particica a corpului a continuat cu niste "piruete" erotice, masaj corp la corp in o multime de pozitii. Intorcandu-ma pe spatele ritmul de masaj nu a scazut, continuand "piruetele". Lent a trecut la gogu, la inceput manual apoi cu corpul sau, si, la un moment dat se intoarce lateral, cu spatele spre mine si cu capul acoperea pe gogu. A continuat cu un handjob lent si placut, adaugand niste respiratii calde, iar la un moment dat l-a luat in gura, timp de vreo 15-20 secunde, moment neasteptat de mine insa destul de placut. A continuat cu handjob in combinatie cu respriratii, manevre cu sanii, stand lateral in pozitia caprei. Am inceput sa trec la pasarica ei in timp ce ea se juca cu gogu, dupa reactia ei s-a observat ca permite, am ridicat ambii ritmul de stimulare si am finalizat impreuna. Dupa citeva minute de calmare, plecat la baie. Revenind am mai vorbit citeva minute, inainte de plecare am mai fost felicitat inca o data cu sarbatoarea. O mica nuanta, in ambele cazuri cind revenisem de la baie ea nu era in camera, iar inainte de a-si face aparitia a batut la usa cu permisiunea de a intra. In general, pe tot parcursul aflarii mele acolo, am fost placut surprins de atitudinea catre client, manierele si comportamentul foarte educat de care a dat dovada. A fost o experienta diferita fata de restul, foarte placuta. Nu regret taxa achitata. As mai incerca o vizita, a recomandat-o foarte mult pe Xenia, colega ei.
  13. Dupa o mica pauza, vizitat recent o domnisoara. http://999.md/ro/profile/Mkenzy Contactat telefonic, aud o voce placuta, deloc deranjanta, mi-a oferit detaliile (classic combinat cu erotic, cu relaxare), 1 fin, 600 MDL. Am concretizat ceva parametri ai corpului (macar ceva pentru orientare, intrucat pozele de obicei sunt false), 1m70cm, 50 kg. Zic ok, parca se incadreaza in preferintele mele. Locatia in zona centrala a orasului, strada Izmail. Ajung usor la destinatie, zona o cunosc. Ma ghideaza catre apartament, unul curat si aranjat, de tip nou. Imi deschide domnisoara, ma aranjeaza ce vad si decid sa raman. Poza din anunt e a ei, insa am impresia ca nu e recenta, ar fi cu cativa ani in urma facuta. Solicit prosopul si merg la baie, dotata ok (strict necesarul). Revenind ofer cadoul si incepe masajul. Am avut parte de un masaj clasic in adevaratul sens al cuvantului, a aplicat multe tehnici interesante de relaxare a tuturor muschilor. Actiunea decurgea fara graba si placut. Dupa ce tot corpul deja era infierbantat de la masajul clasic aplicat, incepe a trece lent la cel erotic body-2-body. Senzatii placute, o altfel de relaxare dupa cel clasic. Ma intorc pe spate, domnisoara trece lent la gogu, aplicand destul ulei de masaj. Aplic si eu niste ulei pe corpul ei, sanii fiind cam mici nu prea era cu ce de jucat. La capitolul erotic nu prea excela, fiind nevoit sa ma implic si sa dirijez eu cu situatia. Pentru finalizare solicit sa fie pe corp, nu a acceptat. Dupa finalizare a aplicat servetele, dupa care a urmat baia. Revenind ne salutam si ne luam ramas bun (spune ca mai are ca 2 conturi pe 999). Per general o experienta ok, dar nu sunt sigur ca o as mai face o vizita.
  14. Am vizitat repetat domnisoarele, cu varianta promisa cu masaj cu ambele domnisoare (tariful fiind dublu, adica 1200 MDL).Apelat telefonic, stabilit ora, ajuns la locatie.La fel ca si data trecuta, am fost intampinat de domnisoara cu parul mai lung (Cristina), in cateva clipe facandusi aparitia si cealalta domnisoara.Am discutat solicitarile si cum va decurge sedinta de azi, varianta acceptata de ambele parti a fost masaj cu 2 domnisoare si 2 relaxari (ca timp, cu o durata de 1,5-2 ore), taxa totala fiind de 1500 MDL.Am achitat taxa, mi s-a oferit prosopul si am plecat la baie.Revenind, le gasesc in lenjerie, ma aranjez pe pat (pe burta) si ma ofer in intregime maiestriei lor.Miscari senzuale, fiecare domnisoara gasindu-si zonele de lucru. La un moment dat, a inceput o domnisoara cu atingeri foarte usoare prelevandu-se in abia-atingeri fine cu unghiile iar peste cateva clipe mai simt inca 2 maini se alatura in acelasi ritm, senzatii tari.Dupa ceva timp, m-am intors pe spate, observ o imagine placuta si excitanta. Pe rind si impreuna fetele se ocupau de mine, iar apoi si intre ele.Peste ceva timp am solicitat finalizarea sa fie la fel ca data precedenta, intre sanii deja ceilalte domnisoare, forma perfecta a sanilor pentru gustul meu. Savurand privelistea a venit si finalizarea, fiind putin mai jet si a nimerit peste tot pe domnisoara, creand un careva discomfort pentru ea (cerut scuzele de rigoare, probabil va urmari mesajul meu si repatat ii aduc scuze pentru careva discomfort creat).A urmat o pauza la o tigara, dupa care am revenit la runda secunda. Am continuat cu o reluare a masajului clasic, apoi am solicitat sa incercam un mix, cu masarea unei dintre ele. A urmat clipe placute intre toti 3, senzatii care nu pot fi redate prin simple cuvinte.Dupa citeva schimbari de pozitii, a venit o sugestie sa finalizam pe fundul Cristinei, eu fiind deasupra. Senzatii tari, Corina implicandu-se si tinand mana prin apropiere sa nu impuste si de data asta )))A urmat dusul final si o recreere la o tigara.Am discutat despre sharingul de opinii ale clientilor, am adus in discutie si forumul nimfomane, unde am sugerat sa il viziteze. Overall a mai fost o experienta extrem de placuta, de revenit la sigur.Pot sa spun ca fetele sunt destul de open-mind si client-oriented, asculta clientul si se implica daca e cazul pentru a crea o atmosfera placuta. La solicitarea de mai sus a colegului despre impresia fetei cu parul mai lung fata de cea cu parul mai scurt, am ramas cu o impresie generala placuta despre ambele.Din pacate nu ar fi corect sa le compar si nu o voi face in public, cu toate ca sunt sigur ca domnisoarele au observat inspre cine inclina balanta, dar eu nu am nimic de reprosat la nici una, ambele sunt bune. Daca cititi acest mesaj fetelor, sunteti tari. Succese.
×
×
  • Creează nouă...