Sari la conținut

spykeg

Serious Contributor
  • Număr conținut

    217
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre spykeg

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Monrovia
  • Interese
    Wiman

Vizitatori Recenți Profil

1.266 citiri profil

spykeg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputație

  1. Salutare tuturor! Am văzut dameza asta de vreo câteva ori,pe E85 ,intre Focșani și Garoafa, și din mers am rămas impresionat de cum arată. E o fată brunetă(nu știu dacă e de etnie),par negru lung,un pic creț, înaltă,iar la fizic din ce am observat chiar arată bine. Îmi spunea un taximetrist care a duso la locul ei de muncă, că a prestat și pe locație,dar a luat multe țepe și nu mai vrea... O știe careva,a beneficiat cineva de serviciile ei? Aveți un Nr de contact , că nu prea îmi vine să mă duc acolo să mă bag in seamă,mai trece draq careva și... Va mulțumesc anticipat! Ciocane tari!
  2. Salutare!!! Acum 2 zile am revizitat dameza, pt ca mi-am propus sa încerc tot ce este în meniu. Am sunat, mi-a spus că în 10 min mă poate primi și am plecat spre ea. Ajuns în locație ne-am pupat, stat un pic de vb și acțiune 😠Acțiunea a început cu mine întins pe burtă, sărutări pe tot corpul începând de la glezne în sus😠și lins între picioare și pe oo, întors cu fața în sus, tras fesul pe junior și OP deep, cu atenție la vecinătăți, între timp eu ma jucam cu degetele la pasarica. Apoi am trecut la NP în doggy, dar nu prea mult, și după AP(ca doar pt asta venisem mai mult ðŸ˜). ÃŽn poziția asta am finalizat. Mi-a plăcut că nu a folosit lubrifiant pt AP,chiar strâmt, dădea contre, îmi cerea mai adânc,mi-a luat un deget la supt când eu pompam pe la spate, s-a umezit când îmi făcea OP, geme frumos(chiar dacă o fi fals), păcat însă că stă tot timpul cu sutienul pe ea... Note : Aspect : 8,5 miniona blondă, fundul e piesa de rezistenta OP : 9 deep, atentă la bijuterii NP : 8,5 se implică, contre, geme AP : 9 strâmtă, contre, se pare că îi place GFE : 10 f vorbareata, te alintă Halat : 150 ÃŽn concluzie, pt Focșani, e bine, se merită! Ciocane tari!
  3. În luna trecută am avut vreo 3 drumuri prin Buzău... Am încercat prin apel, sms sa dau de ea... Și nimic... Ma gândesc ca poate am insistat prea mult... Păcat aș fi vrut sa o întâlnesc
  4. Când era în Galați... Știu ca avea și AP ÎN meniu....
  5. 0764921337... Era pe pagina anterioară!
  6. Ms man! Poate că alți futaci se duc antrenați :) , la mine nu a fost cazul, oricum fata știe meserie!
  7. Proaspăt ieșit de la D-ra Sonya... Am contactat-o undeva pe la 10,mi-a spus pe la 12, apoi nu știu ce probleme a avut și am reușit sa ajung la ea pe la 1 și un pic. Întâmpinarea deja clasică, e după ușă, era în chiloți și sutien și niște urechiușe de pisica pe cap, făcut cunoștință, mers în dormitor, am ocolit Baia, fiind pregătit, dar nici nu a întrebat... Acțiunea a început cu mine întins pe burtă, sărutări pe tot corpul, uneori și cu dinții un pic, lins oo printre picioare, întors cu fața în sus, același tratament, cu mare atenție la bijuterii. Montat un prezervativ și a purces la oral, adânc, aproape de cotor, chiar nu am simțit diferența, fiind cu protecție,apoi lady on top și cam asta a fost. Eu ma dusesem chitit pe AP, dar nu a mai fost cazul, oricum mia zis ca ma încadrez pt preferințele ei... Note: Locație : 8 o garsoniera ok, cam întunecată Contact: 9 răspunde cam greu la tel Aspect : 8 spre 9 e blondă, miniona, fund bombat, sânii par măricei dar i-am văzut doar prin sutien Gfe : 10 f vorbareata, te alinta motănel, f deschisa, chiar mi-a plăcut Acțiune : 9 am depunctat ca a rămas cu sutienul pe ea(a zis ca face nu știu ce tratament hormonal bla bla...) OP : 9.5 cu deep , atenta la vecinătăți, bun NP : 9 sa zic dar a fost cam scurt(din cauza mea :D) Halat : 100 ron Per total mie mi-a plăcut, cred ca o sa revin sa iau tot meniul... Spor la ciocane!
  8. spykeg

    Deea 0753841156

    Prin ce zona a orașului activează dameza?!
  9. Păcat... Luni pleacă din Buzău! 😭
  10. Dacă e aceeași sonya de ce nu întra pe forum, știu ca avea cont! Sa ne spună programul, servicii, tarife... Am încercat sa o sun... Dar nimic...
  11. Program... Am văzut! Ne poți spune ce servicii mai oferi?! Tarife!!!
  12. Nu te ambala! Era doar o observație la ce a spus alt cura ar!!! Tu poți sa ceri cât vrei... Știi vorba?! Nu-i prost cine cere ci ăla... O seară bună!!!
×
×
  • Creează nouă...