Sari la conținut

ionutzroro1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionutzroro1

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ionutzroro1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

65

Reputație

  1. În seara aceasta am vizitat titulara topicului.. am rămas foarte impresionat de corpul ei și de prestație. Un corp impecabil,nu am cuvinte.deci încerc sa îl descriu în mintea mea și mai apoi sa scriu...dar nu găsesc cuvintele(alte cuvinte ptr a putea descrie exact).Corp superb.ajins la locația,greu cu parcările,era imbracata în lenjerie neagra,sexi,servit o apa,discutat câteva minute...apoi invitat în dormitor,ea mergea în față și eu o admiram...imediat si-a aruncat lenjeria și ea și am trecut la acțiune...aici nu detaliez dar totul a fost la superlativ...ON de unde am admirat fundul ala superb,pasiunea cu care făcea oral...nota 20 Trecut la normal,unde aici la LOT trebuie sa fii de cursa lunga,față duce și iar duce...cred ca i-a și plăcut.schimbat câteva poziții,se umezește natural,nota 20 și aici. Finalizare orala,dus si plecat.per total o sa revin,cred ca fac și abonament. Semnat:băiatul care te-a pus sa ii dai nota
  2. Abia aștept sa revii.imi este dor de sex-uk acela pasional🥰
  3. ionutzroro1

    Jasmin

    Ce servicii prestezi și cadoul Jasmin
  4. Ieri am fost iarăși la baby girl...ar trebui sa iti schimbi numele în fatal girl...sau ceva de genul...acțiunea nu o mai detaliez.Aceleasi servicii de calitate,cu note de 20,pe sistem francez.nu mai încape pe sistemul nostru.As îndrăzni sa spun ca este cam peste toate fetele din oraș la momentul de față,am cam fost la majoritatea,deși timpul nu mi-a permis întotdeauna sa las o recenzie. Baby/Fatal girl,ne vedem cât mai curând sper.Multumesc ptr clipele petrecute alături de tine
  5. Baieti...acum am ieșit de la Elena,si va spun sincer ca sunt năucit.o fata ca ea merita toată atenția,merita sa fie satisfăcută,sa fii gingaș dar și dur cu ea,merita absolut tot. Va spun sincer,am crezut ca sunt cu o iubita în pat,ca facem dragoste.incerc sa îmi fac ordine în idei și sa va povestesc acțiunea. Intru pe ușa,timid recunosc,întâmpinat de o blonda superba,micuța,corpul bronzat și foarte bine construit,piercing în buric,fața perfecta.Ceea ce vreau sa subliniez este ca e o fata foarte foarte frumoasa,după care sigur întorci capul pe strada,si mai mai ca te face sa mergi la ea și sa ii spui cât de frumoasa este. Ma cer la dus,deși făcusem acasa cu 15 min înainte.prosop curat,la alegere.merg în dormitor,muzica bună,și începe acțiunea.Am ales ON,executat exact pe gustul meu...cand ma gândesc acum,parca as mai merge tot astăzi la ea,sa o iubesc și mai tare.umed,schimbari de ritm,cu limbuta de jos în sus,atenție la zonele adiacente,deep...cand am văzut ca se încălzește,am invitat-o la un 69,din păcate poziția ptr ea nu era comoda,dar ptr mine da.ma bucuram de priveliștea superba,mi-a plăcut facesitting-ul și twerking-ul făcut pe fața mea,igiena foarte bună,nimic de reproșat. Schimbam în NP,LOT,aici se misca extraordinar.se umezește natural,mi-a plăcut mult.pe la spate e o priveliște...nu am cuvinte,corpul perfect,sculptat.schimbam câteva poziții,am observat ca a fost bine și ltr ea(Elena stii la ce ma refer,mi-a plăcut sa vad asta),după care o rog sa continuie cu oral ltr a finaliza.La fel același apetit de a face oral,practic făcea dragoste cu ea,gemete,priviri,ritm usor combinat cu ritm rapid...Elena,esti superba.Finalizat în guriță,pana la ultimul strop. Sper ca am punctat tot.Inca o data subliez ca Elena este o fata superba,care sper sa rămână foarte mult timp aici.declar oficial ca o sa fie singura fata pe care o sa o vizitez din oraș. Iar ție Elena iti mulțumesc ptr cât de iubibila ai fost astăzi,sper sa mai fie asa și următoarele dăți cand ne vom întâlni. Halat:200 de lei,undeva la 25 min,inclus finalizarea orala.
  6. Va salut.astazi am fost la Ioana și o sa va împărtășesc un pic din experiența mea,atat cât pot. Locația este în binecunoscutul cartier Newton,accesibil,locuri de parcare în zona. Aspect:am rămas plăcut impresionat se dimensiunea sânilor,naturali bineînțeles.foarte frumoși și jucăuși,la care se adaugă parul brunet,lung și drept.pe gustul meu pana aici.fundul micut,dar jucăuș. Acțiunea:Ioana a început un cu ON,un pic de saliva,atenție zonelor adiacente destul de mica,dar receptiva când o rogi sa facă ceva,își da silința.aici o notez cu 7+ NP:aici mi-a plăcut LOT,se misca foarte bine,cred ca ii place poziția asta,per total 9 Ioana este o fata finuta,care mai are de învățat,dar își da silința.daca o sa revin,nu știu,dar mi-a plăcut în principal faptul ca e dragalasa,receptiva. Era sa uit de capitolul GFE,aici nu prea pot da nota mare,un 6 sa zic,mi-ar fi plăcut mai lipicioasa,dar poate nu a fost chimie. Halat:150 de lei,undeva la 25 min,am rugat-o sa ma ajute din oral ptr a finaliza,pe abdomen.nu reușesc niciodată din normal. Va salut și o zi buna sa aveți!ciocane tari!
  7. Va salut.aseara am vizitat-o pe Laura ptr a doua ora de cand este în Iași.Ptr mine se numără printre cele mai profesioniste fete care au trecut prin Iași.nu ma refer doar la acțiune,ci și la faptul ca mie cel puțin imi da o stare foarte ok,nu simți ca ești grăbit sau ca ar fi ceva mecanic. Locația este binecunoscuta,Rivers. Acțiunea a început cu ON,foarte bine executat,adanc,umed,jocuri cu limbuta,lent,exact pe gustul meu.nu am mai rezistat și am rugat-o sa vina în 69,arata superb funduletul ala.urmeaza NP,foarte intens,accepta saruturi(iti da senzația de GFE chestia asta)ceea ce m-a făcut sa termin în câteva minute,spre rușinea mea.dupa o mica pauza de revigorare,Laura începe cu un ON superb,același ritm care imi place,continuam cu NP unde am putut admira funduletul superb,mai ales pe la spate.finalizarea de data aceasta a fost CIM. Notele: Igiena:10+.nimic de reproșat. ON: 10+,a fost exact pe gustul meu. NP:foarte intens,accepta orice poziție,din câte am observat ii place și ei ceea ce face și asta face sex-ul mai plăcut. Halat:250 lei,finalizare CIM platit extra ptr 50 lei. Din câte am înțeles o sa ia o pauza ptr o luna.sa speram ca va fi doar ptr atat.Cncluzii:clar o sa revin când imi va permite timpul. Laura,multumesc ptr timp.
  8. Va salut.astazi am fost și eu la Lori.placut impresionat de ea,e vorbăreață,cauta sa se facă plăcută tot timpul și asta e de apreciat.nu ma prea pricep la povestit acțiunea din pat dar încerc sa fiu cât mai explicit. Locația:foarte accesibila,tatarasi,complex Newton. Acțiunea a debutat cu un oral din partea ei,însă în timpul acțiunii ea stat cu funduletul ala superb spre oglinda,asa ca nu am rezistat și am invitat-o la un 69.foarte dulce piersicuța,ptr igiena o sa dau un 10+.Se ajuta un pic de mână,dar este foarte ascultătoare si se supune dorințelor clientului.pe mine nu m-a deranjat faza cu mâna.La oral am sa notez un 8. NP:Aici se pliază foarte bine,în orice poziție dorești.tind sa cred ca i-a plăcut și ei,schimbat câteva poziții,foarte strâmtă si destul de iubareata.aici am sa notez cu 9+. Halat:250/h.desi imi cer scuze am depășit cu vreo 10 min,sper ca nu am încurcat foarte tare. Per total,eu o sa revin.este o fata foarte dulce și drăgălașă cu un corp superb.desi vrea sa facă un upgrade din câte am înțeles,eu zic ca e perfecta asa cum este.fundul este demențial,mai ales atunci când face oral,oglinda aia te scoate din minți.Multumesc Lori si sper sa ne revedem curând.
  9. Ieri am vizitat titulara topicului împins mai mult de recenziile foarte bune făcute. Am sa fiu scurt și la obiect. Personal consider ca domnișoara este supraevaluata,si am sa explic cât pot de bine de ce cred asta. Ajuns în locație după îndrumările fetei, urcat în apartament, am fost întâmpinat destul de ok. Arata bine, cam slim ptr gustul meu, doar ca era cam lipsita de energie. Este de înțeles, pe mine ma epuizează o partida de o ora și am nevoie de un pic de timp, ea nu are pauza deloc. În fine, trecem peste. Am avut câteva situații un pic încurcate sa zicem pana ne-am pus mai serios pe treaba. Acțiunea a început cu un oral neprotejat... aici am sa fiu la subiect. Ce m-a bucurat a fost piercing-ul, în rest deep nu prea a fost, umed deloc, împrejurimi slăbuț. Am sa dau un 7 cu indulgenta. Normalul a fost decent, nu accepta palme la fund, și când zic palme nu zic din alea tare, ci în modul pervers ușor cât sa ii tremure bucile un pic, FK nu, GFE la fel nu. Normalul undeva de 8.nu a acceptat pozițiile propuse de mine, deși nu erau luate din exercițiile de gimnastica sau ceva, ci poziții simple, nu foarte solicitante ptr ea. Finalizat CIM. Acțiunea după a fost cu mai mult oral, dar simțind ca e făcut mai mult mecanic nu am reușit sa ma mai excit suficient cât sa ajung la finalizare. Părerea mea este ca domnișoara este supraevaluata, posibil sa nu fi fost chimie, mi s-a părut plictisita. Personal nu mai revin. Note: ON-7 NP-8 GFE,FK-GFE nu a existat, FK la fel.
  10. Va salut.ptr prima data am fost și eu la Serena.programarea respectata întocmai,locația este foarte ok,echipata cu ce ai nevoie(prosoape curate,Geluri de dus).Fata ca aspect este ok,un pic cam grăsuță ptr mine(gusturile nu se discuta),foarte ok in comportament,vorbareata(dar vorba aia nu mergi la escorte sa vorbești,cel puțin nu eu).Actiunea a început cu un oral bine executat,atenta la zonele adiacente,soft(prea soft ptr mine).Am încercat sa ii spun sa facă deep dar cred ca nu a auzit sau pur și simplu a ignorat.am optat ptr o ora,2 finalizări ambele cim. Note: Locația-10 Aspect:7-8 Oral:8,5 Normal:8,5 Anal:9,5(aici ea mi-a spus ca a avut orgasm,confirm ptr ca am simțit-o foarte uda). Daca am omis ceva îmi cer scuze.per total se merita experiența,dar am realizat cu ocazia asta ca prefer mai hard(gen Andreea).Aa și cadoul 250 lei o ora cu 2 finalizări cim
  11. Îmi cer scuze ptr postarea dubla.my bad🤭
  12. Sarah eu te apreciez foarte mult indiferent de cine comentează despre tine😘.ai grija de tine și sper sa revedem cat mai curând.te pup dulce😘
  13. Va salut și un An Nou fericit la toți futaciosii și nu numai.am reușit sa merg din nou la Sarah,acțiunea nu o mai detaliez,nu prea sunt genul,dar am plecat amețit de acolo și asta spune tot din punctul meu de vedere.Sfatul meu dacă mergeți la Sarah:fiți niște domni,chiar dacă unii Spuneti ca este escorta și credeți ca ar trebui tratată cu superioritate va înșelați.din punctul meu de vedere merita tot respectul,și veți fi respectați și voi,și toată lumea se va simți bine. Acum sa dam notele.nu e mare diferenta de prima data,dar s-a cunoscut și din partea mea și din partea ei ca ne cunoaștem. Locatie:10-ai tot ce trebuie,gel de dus,papuci de casa,prosop curat și uscat. Oral:protejat dar foarte porno:priviri,soft,exact pe gustul meu. Normal:ii place sa domine,dar sa fie și dominata.am făcut un schimb perfect,deși nu ii place sa nu dețină controlul mult timp.oglinjoara de lângă pat e perfecta ptr un spectacol de neuitat,priveliștea fiind superba ca și domnișoara desigur.10 fără discutie GFE:10 categoric Din păcate am inteles ca va pleca in Februarie.ptr noi este o pierdere mare asa consider eu și i-am apus cat regret😞 Deci sfatul meu:fiți atent cu ea,respectați-o și ea va va tratarea atare. Sarah te pup dulce și sper sa ne revedem curând. Iar voia futăcioșilor toate cele bune.
×
×
  • Creează nouă...