Sari la conținut

muheriego45

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre muheriego45

muheriego45's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. "NU RECOMAND" a fost ceva sarcastic din partea colegului a batut apropouri la unele chestii. Am observat ca atunci cand se fac recenzii de apreciere a fetelor si nu ma refer doar la ele gata"au iesit pestii la atac". Suntem aici sa ne spunem parerile si sa impartasim unele experiente dar fiecare este liber sa se duca unde vrea. Nu mi se par normale unele treburi.Daca unora ne-au placut fetele si facem o recenzie ok nu inseamna ca suntem pesti sau avem ceva de castigat sau avem vreo intelegere cu ele asa cum am vazut discutii in multe recenzii.
  2. Vizitat si eu din nou pe PISICUTE. Ajuns in apartament langa Hotel Prahova. Am ales prima varianta 80 de lei cu o fata,fata roscata,am mai fost cu ea, m-am pregatit la baie si apoi actiunea: Am inceput cu oral destul de bun, continuat cu normalul diferite pozitii si finalizat in balon. Roscata se prezinta destul de bine,sani fermi si tari, fund bombat, pasarica umeda si stramta. Geme fals, dar este destu de ok Note: Oral: 8,5.ok ca prestatie Normal:9 se misca bine. GFE:9 stie sa vb, si sa se poarte cu un client locatie: 9 nimic special, la baie, tot ce trebuie Halatul:80ron, achitati inainte De revenit: DA, eu sigur mai revin...
  3. Da colegul am inteles sarcasmul tau in legatura cu (NU RECOMAND)...EU sunt la inceput de (CARIERA)sa spun asa.As vrea sa spun cateva chestii despre domnisoarele de mai sus.Am fost pentru prima data la ele saptamana trecuta.Intr-adevar arata bine fetele sunt dragute.Am intrat cu amandoua (250 lei)o ora. Fetele mi-au placut,serviciile destul de ok,9 pentru oral si 9,5 pentru normal .Baia curata si destul de frumusel apartamentul merita un 9.Eu recomand, bineinteles nu sunt singurele din ploiesti care sunt ok dar pentru prima oara mi-au lasat o parere buna.E DE REVENIT.BAFTA !
×
×
  • Creează nouă...