Sari la conținut

antimanea

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre antimanea

antimanea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Am uitat să vă spun că, în pozele reale cele din 09.04. pielea pare mai albă decât în realitate. Este negresă 100% cu pielea de culoarea ciocolatei . O experiență tare ( pentru cei cu fantezii cu negrese). Acțiune n-o s-o descriu, dar cred că merită vizitată. Eu, unul, o să revin cu siguranță.
  2. Am fost astăzi la Lawan pot să vă spun urmatoarele; - este o negresă frumușică, 1,75m, în jur de 60-65kg (n-am avut cântar dar așa aș aprecia), genul cu umerii mai lați și strâmtă în bazin, sânii maricei cu niște sfârcuri cât o boabă de strugure, un pic lasați din cauaza gravitției, buze foarte carnoase și senzuale, câțiva colăcei în zona bustului deloc deranjant, picioare lungi si frumoase, fund apetisant, părul așa cum este în pozele reale puse pe data de 09.04; nota 9 - atitudine foarte ok, pro client, nu comentează dacă îi ceri orice din meniul declarat. Nota 10 - zona așa cum a mai scris cineva, Rahova, str. Dunăvăț, apartament cu 3 cam., curat, zonă liniștită. Nota 8 - Igienă impecabilă. Nota 10 - comunică doar pe WhatsApp, întelege puțin și românește, avantaj pentru cei care știu bine engleză. - halatul 200lei/30min.
  3. Fost la domnisoara saptamana trecuta. Clar fotografii reale din locatie. Acum e mult mai bronzata fata de foto. Domnisoara frumusica, ochii caprui, par vopsit blond, bine proportionata, 1,70m, sani medii putin lasati dar nederanjant. Atitudine ok, foarte curata si ingrijita ca si locatia de altfel. Prestatia foarte buna: oral neprotejat (la alegerea mea) bine executat cu incercari de deep.; normal bun cu schimbari de poziti fara comentarii. Halat 200lei o ora. Note: locatie: 10 ( garsoniera in bloc nou, bine intretinut, aer conditionat, loc de parcare); domnisoara: 9 ( dadeam 10 pt. sani mai fermi); atitudine: 9 ; oral: 9 ; normal: 7 (as fi vrut mai multa initiativa) ; Recomand cu placere , de revenit pt. mine.
  4. Salutare, tuturor membrilor acestui forum. Citesc de ceva timp acest forum si nu pot decat sa le multumesc celor care posteaza. Nu merg des la escorte dar recenziile de pe acest site mi-au fost de mare ajutor. E neplacut sa te duci undeva cu anume speranta si sa dai de " moartea pasiunii' ascunsa dupa usa. Tineti-o tot asa si sper sa fiu si eu de ajutor in viitor.
×
×
  • Creează nouă...