Sari la conținut

veninosu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre veninosu

veninosu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Esti inclusiv si joi sau miercuri este ultima zi ?
  2. Stimabililor daca vreti sa va bateți joc de pl si de banii voștri mergeți la doamna.Manat de curiozitate,ținând cont ca la noi în bv stam cam prost la capitolul M.I.L.F am zis sa ii împing o vizita damezei.Locatia pe Ion Popasu pe la Coresi.Ajuns la locație și cand am văzut ce babă urata ma poftește inauntru la futut am facut stânga împrejur si am taiato. Deci sincer chiar nu iti poti bate joc de pl si de bani.Pai tanti nu merita nici cum 150/250 la prețul asta sincer avem escorte care arata de 10 ori mai bine ca bunicuța asta obosita și forjata.
  3. Avea si "tufisul" farmecul lui acolo 😉
  4. Doamna Andreea face parte din categoria celor mai bune MILF -uri de pe Brasov.Am revizitat-o si eu zilele astea si ca de fiecare dată am plecat super mulțumit de la ea.Foarte atentă la toate detaliile si in primul rand stie sa te faca sa te simti bine.Deci merita din plin caci doamna stie meserie si chiar ii place cea ce face. Clar de revenit.
  5. Pentru a doua oara la doamna Andreea o fire foarte sociabilă si deschisa,arată foarte bine fizic,poze reale un MILF VERITABIL. Doamna stie sa te faca sa pleci mulțumit de la ea se implica foarte bine in actiune. De revenit cu siguranță. Halatul 100/200
  6. Parerea mea este sa rămâi totusi la vechile tarife.Varianta cu 200 pt o ora cu 2 finalizării este cea mai perfecta.
  7. Ok ramane stabilit suta la suta maine.te sun cu ora inainte sa ajung.te pup
  8. Buna Alina pt maine o programare pe la 12 jumate se poate sau miercuri la 12?
×
×
  • Creează nouă...