Sari la conținut

garabete

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre garabete

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

garabete's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Este reala,a fost la mine dar nu am oprit-o pentru ca are kilograme in plus...in rest este foarte plăcută ca persoana!
  2. Esti antrepenor...nu cred ca lingi mai bine in pizda!
  3. Repet,fute gratis...intelegi ce spun?
  4. Are cineva replica?Astept!Club BOA,pizda gratis!
  5. Buna seara!Am intrat in jocul vostru...de ce oare?Presupun ca va traiti viata in Bucuresti,de ce trebuie sa platiti pentru a fute o femeie?Simplu,fiindca nu sunteti capabili sa futeti pizda gratis!Sunt pline cluburile...desigur este vorba de Bucuresti!Pizda gratis,la greu fratilor,trebuie doar sa incercati!Va pune cineva o poza luata de pe net si voi dezbateti...grasa,slaba,urita,miroase,pai ce facem?Va costa cu mult mai putin!
  6. Mai bine futeti decât sa va pierdeti timpul fără rost!
  7. Voi ati cerut recenzie și poza...nu am facut decit sa ma conformez,in rest va urez succes dacă aveti cu ce!
  8. Pisica,atunci cand nu ajunge la carnat zice ca pute!
  9. Virusul HIV si sifilisul se contacteaza si prin sex oral neprotejat,cat despre pret fiecare fute ce poate!
  10. Datorita pozitiei in care am fotografiat-o se vede asa!
  11. Nu stiu ce ar mai fi de spus,dar sa detaliez totusi: Servicii protejate:oral,normal,anal.Are 21-22 de ani,foarte bine proportionata la corp. Oral foarte bine executat,normal toate pozitiile...cat despre anal...ceva de vis!Are un cur absolut demential,piersicuta cu labii proeminente...o dulceata,sani nr.3 dupa gustul meu foarte ok. Este o tipa foarte curata, submisiva,bineinteles in limita bunului simt.O prezenta si o tipa absolut incintatoare! Apropo,eu am chemat-o la deplasare pentru o finalizare,a fost foarte prompta,halat 250 ron aproximativ 40 min.Din spusele ei ora este 400 ron. Un mare plus este acela ca nu te grabeste si nu sta cu ochii pe ceas.Fotografiile sunt reale si o dezavantajeaza foarte mult,arata cu mult mai bine dupa cum am spus in postarea anterioara.La final...ce sa spun,de incercat cu toata increderea!Eu deja ma gandesc la urmatoarele intilniri.
  12. Gresit!Pozele sunt reale,ba chiar arata cu mult mai bine in realitate...este dementiala,stie meserie!Nu are fite,nu sta cu ochii pe ceas.O recomand...eu unul astept cu nerabdare urmatoarea intilnire.
  13. Buna!Un prieten foarte bun mi te-a recomandat...vreau sa ne cunoastem in aceasta seara,multumesc!
×
×
  • Creează nouă...