Sari la conținut

lulu666

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    193
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lulu666

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

lulu666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

149

Reputație

  1. Am spus ,ca vechiul topic nu mai exista pentru ca aveam poze cu fata..
  2. nu pretind ca sunt alta curva ,explicatia este mai sus ..multumesc ca m ai luminat chiar nu am vazut ca aveam aceleasi poze :))))(o sa iti dau un premiu lichid ) .
  3. Buna! NUMELE MEU ESTE LULU AM 28 DE ANI SI SUNT NOUA IN CLUJ. Disponibila incepand de astazi, ma gasiti intr-o zona retrasa si discreta. Serviciile mele sunt: FK in functie de igiena si compatibilitate. ORAL protejat sau neprotejat in functie de igiena. Accept sarutari corporale , mangaieri si diferite poziti. Nu fac sevicii totale , DT. Lucrez doar pe programari pe care le puteti face prin sms , apel telefonic sau whatsapp. Cadoul meu este 150 de lei finalizarea si 250 ora. Daca crezi ca sunt partida ideala pentru tine , ma poti contacta. Va multumesc pentru atentia acordata.
  4. lulu666

    User imparior

    nu concurenta ,hartuitorii si labagii ca tine
  5. lulu666

    User imparior

    aici ?!! Nuuu ,o sa stii la momentul potrivit !
  6. lulu666

    User imparior

    Stii ce ?!! Tu pe mine ma amuzi maxim ,nu am scris niciodata la postarile tale ,dar m am amuzat pe cinste...crezi ca daca injuri ma afecteaza in vreun fel ?!! Pe tine vad ca da )))) am reusit sa te supar putin si sa iti tulbur linistea .
  7. lulu666

    User imparior

    ))))))))))))))) mai, cand mai copiezi sa te uiti in plm sa corectezi sexul persoanei . Bai bulanule nu te da cine nu esti ca te cunosc personal. ..ma faci sa ma repet ,in spatele tastaurii esti zmeu darrrr tu si eu stim ca se ineaca lumea de praf in urma ta.tu nu stii cu cine vorbesti dar eu stiu .
  8. lulu666

    User imparior

    Te ai facut super premium sa te asiguri ca nu iti iei ban?!! Si cu super pula asta tot a fraier mirosi ,mirosul de grajd nu prea iese usor )
  9. lulu666

    User imparior

    Mama ta am auzit ca o suge bine taree
  10. lulu666

    User imparior

    parerea ta ! Hai suge o pe silent nu mai face galagie si fa ti pitin masaj la ochiul maro ,ca doare violul somnic dulcee
  11. lulu666

    User imparior

    sa nu te pisi pe nas ..am in pm tot ce imi trebuie sa te desfintez..si in real life
×
×
  • Creează nouă...