Sari la conținut

razesul

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre razesul

razesul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Dacă toți am scrie obiectiv ce și cum găsim la fata locului, astea n-ar mai prinde atât curaj să-și bata joc de clienți. Ar face trotuarul pt 30-50 de lei. Merg de regula la fete cu recenzii sau la care am mai fost și știu ca sunt ok.
  2. E o mare teapa. Nu merita! Sta într-un bloc pe Saturn, vis a vis de stația de autobuz de la Viena. Am scris despre ea aici, sunt aceleași poze: https://nimfomane.com/forum/topic/98291-0758364562-cur-beton/
  3. Nu pierdeți nimic. E în Brașov și as trece-o la categoria "de evitat". Zice ca e din Ploiești. Nu respecta programări, ca sa mergi la ea o suni înainte, ajungi în fata blocului și dacă ai noroc și nu a ajuns altul înainte intri la ea, dacă nu, ai mers degeaba. Arata bine la corp, la fata însă nu prea. Ceva coșuri, iritații pe fata, de la atâtea finalizări probabil. Sânii faini, fundul arata bine. Nu e foarte urata dar clar nu e genul de fata pe care ai remarca-o pe strada. Totul e mecanic, pe repede înainte, sa vina următorul. Face și oral neprotejat cu finalizare orala (la ce am văzut la ea, n-as face nici plătit ceva np), anal protejat. Destul de larga, la normal dai ca-n găleată. La anal ai impresia ca futi normal, intri cu totul în ea. Atitudinea lasă de dorit, e pe graba. Oralul e ca și cum te-ai masturba cu maciuca prinsa în menghina pe repede înainte. Nu face dus intre clienți, pana sa plec s-a șters bine cu șervețele și aia a fost tot. Halatul 100+50 anal. De revenit? Nicicum. Am încercat să-i dau vreo doua sfaturi la plecare însă mi-a răspuns arogant ca ea a mai fost în brasov și știe ca merge treaba și asa.
  4. Salutare Călătoresc des și sper sa fiu o companie plăcută pentru persoanele cu care ma întâlnesc.
×
×
  • Creează nouă...