Sari la conținut

daniels44

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre daniels44

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

daniels44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Pana la ce ora lucrezi mâine?
  2. Nu vreau sa intru in polemici cu tine dar ai și o poza in care se vede negul. Sper ca nu începi acum sa te contrazici singura sa te dai de gol cum ca nu ai fii tu in poze. Am încheiat. O seara minunata va doresc
  3. Nu-i chestia de sensibilitate aici. Bolile enumerate de mine mai sus toate sunt cu transmitere sexuală. Mi se pare ca e normal ce am spus cât știu 100% ca de la ea am luat HPV. Dacă tu ești dispus sa contactezi tot felul de boli de la o escorta eu zic pas și ma îndoiesc ca toți gandesc ca tine.
  4. Greșești, la rebeca am spus doar ceva legat de vârsta sau data care erau trecute pe buletinul de analize. Nu mai tin exact minte ce.
  5. Ce spui tu acolo este parul. Dar are garantez ca are hpv. După vizita m-am ales cu niște veruci de toata frumusetea. Propun trecerea la de evitat, sau măcar bunul simt din partea ei sa posteze toate rezultatele testelor: HIV, hpv, herpes, hepatita
  6. De ceva vreme o urmăresc pe doamna sa merg la ea. Cei care ați bifat îmi puteți spune ați avut ceva probleme după vizita? Cum este igiena din ce am văzut este neepilata caz in care este nevoie de o atenție mai sporită in zona intimă. Ați observat ceva ciudat la ea? Dantura stricata, herpes, negi?
×
×
  • Creează nouă...