Sari la conținut

tibiemar

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tibiemar

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Iasi

tibiemar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Sunat, programat fara nici o problema, dar de fiecare data nu a mai raspuns la telefon, prin toamna am ajuns chiar si pana in Militari si am sunat timp de 30 de minute fara nici un fel de rezultat. De evitat dupa pararea mea, mai ales daca nu doresti sa iti pierzi 40 de minute prin trafic plus inca 30 pe Dezrobirii sunand la telefon. Urat sa ai atat dispret fata de timpul oamenilor.
  2. tibiemar

    Vaci proaste!

    Baron58, din ce vad toate sunt cam din categoria - gabarit depasit sau aproape depasit, eu fiind adeptul puicutelor subtirele, usor manevrabile, multam oricum, mai cercetez!
  3. tibiemar

    Vaci proaste!

    Multumesc de raspunsurile voastre, mai ales de atentionare. Am scris in febra momentului, cu sangele la mansarda infierbantat de la atatea “domnisoare” care m-au tratat ca pe ultimul om la telefon, nu mai zic de ce or fi prestand, (uneori pe mai multi bani ca Antonia Mcdonalds, care este TOP!) , poze false, sictir si raspunsuri in doi peri. Le tratez cu cel mai mare respect, vorbesc frumos cu ele, stau la barfe si la un pahar(in Bucuresti), dar cele cu care am vorbit din Iasi nu cred ca merita nici un pic de respect; cu sictir, injuraturi sau telefon inchis in nas ca raspuns la cele 3-4 intrebari pe care le pun nu castiga respectul meu. Multam inca o data de recomandare, sa vad cum reusesc sa ma strecor in agenda d-soarei! Ciocane tari si jos cu panaramele sictirite si cu poze false!
  4. tibiemar

    Vaci proaste!

    Am un drum prin Iasi si am zis sa stau la un pahar de vorba cu vreo domnisoara. Nu exagerez, dar am apelat si de aici de pe forum si de pe publi minim 20 dintre aceste bovine, care sunt cu fite de idioate, care plictisite de cand s-au nascut, care cu tarife de ce gasesc la TOP in capitala dar serviciile si aspectul lasa mult de dorit, plin de idioate in orasul asta, serios acum! Ceva sa recomandati unui frate in cautare de ceva frumos, se poate va rog? Exista macar asa ceva sau caut degeaba? Multumesc anticipat si ciocane tari ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
×
×
  • Creează nouă...