Sari la conținut

eu_allexxandru

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eu_allexxandru

  • Dată Naștere 03.02.1979

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

eu_allexxandru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. asa nebun nu sunt ( si sper nici sa nu ma ia niciodata ) ... nici daca as fi castigat la loto cred ca nu as fi dat . Ori a dat-o la oha poate, poate ... ori or di unii disperati, dispusi sa dea astfel de sume .
  2. am reusit sa vb cu Artenis, ce mi-a specificat ca vrea 1000 ron pentru o intalnire de 2-4 ore, fara anal.
  3. mie mi-a cerut 400 € o noapte ( fara sa zica ce si cum - vrea sa o inviti acasa nu la hotel ), iara didi doar un s7 edge ( ma gandeam sa cumpar unul stricat si sa il dau la final - da nu imi sta in caracter ) .
  4. a deci este profesionista ... aproposs imi poti da pe email te rog : [email protected] o lista cu incepatoarele descoperite de tine pe site. off: pe forumul acesta nu exista optiune de editare text dupa ce scrii si PM ?
  5. 😂 si eu care credeam ca e vre-un luser in spatele contului. M-am obisnuit asa de tare cu whatsapp-ul, incat am crezut ca este o practica comuna in domeniu de a vedea cu cine stai de vorba .
  6. Probabil asa cum si printre useri or fi foarte multi tepari ( ce promit sute de euro pe intalnire si la final dau mai putin ), asa si fetele de treaba au disparut sau au gasit alt mod de promovare. Eu gasisem fata aici ce accepta 200-300 ron pe 2-3 ore, insa din pacate s-a retras . Eu unul nu am primit acel mesaj, insa am vorbit cu Patricia ce este un cont proaspat, insa fata nu vrea poza reala decat pe site nu si pe whatsapp . Cred ca este un fake sau cineva care isi omoara timpul .
  7. a reusit cineva sa se mai vada zilele aceste cu una dintre fete de pe site ? Observ ca nici nu se mai raspunde la mesaje, desi apar ca intra de cateva ori pe zi. Chiar asa de multi useri activi om fi de saracele fete nu au timp sa raspunda la toti ?
  8. e normal sa ceara preturile acelea atata timp cat unii baieti sar direct cu oferta de 500 - 1500 ron sau 200 - 300 - 500 euro .
  9. daca chiar asa o fi, poate ne confirma colegul ce zicea ca isi face cont, inseamna ca ori sunt foarte multi oameni bogati ( ce nu au aflat inca de serviciile de lux cu circuit inchis ) in orasul acesta, ori sunt sume aruncate la oha doar pentru ca fetili sa le sclipeasca ochisorii cand citesc si apoi in stil traditional romanesc ( teapa ... ).Insa in stilul asta pana in toamna incepem sa uitam de acest domeniu .
  10. m-am inregistrat si eu, am instalat si aplicatia, insa mie nu imi gaseste decat 6-7 profile maxim, indiferent ce setari as face ... doar atatea tipe sunt
  11. si eu am patit acelasi lucru, cam asa fac multe ( probabil multi ) in ultimul timp si asta daca raspund. Acum depinde, imi povestea una din fete ca efectiv nu are timp sa citeasca toate mesajele, la cati ii scriu . Iar legat de ce se vorbea mai sus ( legat de scoruri ) imi spunea ca se oferteaza direct sume de 300 - 500 euro pentru 2 - 3 ore si ca mie imi facea o favoare la 150 euro .
  12. la 150 euro nu m-am mai straduit foarte mult sa o cunosc, nu dispuneam de asemenea buget ... mai ales ca ea facea si programul 😬. Analizand fotografia de profil nu e chiar slaba insa nici ca badgirl nu este . Mie imi plac foarte mult tipele skiny ... gen cum era fata aceea de se droga ( discreet ... sau cum isi zicea, acum am vazut ca si-a dezactivat contul respectiv si a reactivat altul ceva cu niste litere si puncte si nu se sinchiseste sa raspunda ).
×
×
  • Creează nouă...