Sari la conținut

faluserect

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre faluserect

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arad
  • Interese
    Sex

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

faluserect's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Salut. Am fost la domnisoara care raspunde la acest numar, este o domnisoara maronie de culoare, o domnisoara de etnie rroma. Pretul pentru o finalizare 100 de lei, oral/normal din cate am inteles la telefon, ca apoi la adresa dupa ce ii dau banii sa aiba o atitudine mizerabila, imi spune ca fara oral. Adresa dansei este pe strada Gheorghe Doja nr. 1 in Arad, o casa rosu/mov care re duce direct cu gandul la un stup de tigani, din pacate nu mi-am ascultat instinctele si m-am lasat prostit de ea ca sa intru pe usa acelei case. Precum spuneam, dupa ce i-am platit cei 100 de lei a devenit mizerabila, nu am mers nici macar intr-o camera, ne-am pus sa ne dezbracam, mi-a zis ca sper ca nu mirosi ca te dau afara, i-am zis ca nu, ca numai ce-am facut baie, m-am spalat si pe cap, dar si pe capul pulii, si fac dus in fiecare zi. Ea in timp ce imi freaca penisul imi pune mie mana ei la nas spunand, "vezi, miroase", ceea ce nu era deloc adevarat, fac dus zilnic si asa ceva nu se intampla in cazul meu. Cand am vazut ce atitudine are si ce grabita e mi-a pierit tot cheful, i-am zis ca asa cu stres pe graba nu se poate face nimica si raspunsul ei a fost sa platesc o ora daca vreau sa nu fie graba si pana la urma a chemat pe.unul, "hai, scoate-l afara!". A venit unul care n-a zis nimica, m-am imbracat si am plecat cu 100 de lei mai putini, cam asta a fost toata experienta. Ca sa ii dau si niste note, aspect 5/10, atitudine 1/10. PS: dupa aceasta experienta cred ca nu voi mai apela vreodata la serviciile domnisoarelor de companie, pana la urma e chiar rusinos sa apelezi la serviciile unei astfel de femei, daca putem sa numim femeie o astfel de creatura, daca ma gandesc bine pana si un WC public e mai putin utilizat ca si o domnisoara din asta.
  2. Am fost în această seara la vrăjitoarea asta urâtā de etnie rromă, a zis că o finalizare e 100 de lei, nu a făcut sex oral, a pus mână pe falus şi vorbea urât şi m-a agitat şi până la urmă a chemat peştele care se afla ascuns ín spate ca să mă dea afară. 100 de lei pierduţi aiurea, nu trebuia să rămân după ce am văzut că e cioară. Un sfat prietenesc, evitaţi casa roşie de pe strada Gheorghe Doja de la numărul 1 din Arad.
  3. ***** dar faini, te lasa sa faci ce vrei cu ea in cele 30 de minute ups, scuze de greseala... :)
  4. Va salut! Am fost la aceasta fata de aproximativ o ora, e fata din poze, e amabila, destul de sociabila, rade, mai are o colega de aprtament. Locatia este pe Bulevardul Revolutiei la Libelula-Orange. Am stabilit un pret de 130 de lei pentru 30 de minute, fata nu m-a grabit, a facut sex oral protejat si sex normal protejat, oralul il facea si neprotejat daca asa solicitam, insa am ales varianta cu prezervativ. Desi in anunt scrie ca are 24 de ani, la telefon mi-a zis ca are doar 19 ani, insa sincer, nu stiu, s-ar putea sa aiba chiar sub 18 ani, e foarte slabuta, are sani mici, dar faini, te lasa sa faci ce vrei cu ea in cei 30 de minute, vine peste tine, poti sa ii dai si din pozitia misionarului si din spate, e foarte cuminte. O recomand, merita fututa cel putin odata. La sfarsit cand am plecat m-a intrebat daca vreau sa ma duc pana la toaleta, ceea ce am si facut. Cam atata despre ea, distractie placuta daca o alegeti. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Buna-daria-24-ani-poze-reale-si-sunt-discreta-draguta-finit-atenta-nu-ezita-vino-si-convingete/780862717e606b56.html https://media.publi24.ro/extralarge/20180829/1520/536841c99d6a00b28b3b82a1f7d1ba59.jpghttps://media.publi24.ro/extralarge/20180829/1520/aca26bc6ba30fd48ee155e6e17fecf18.jpg https://media.publi24.ro/extralarge/20180829/1521/3c8cc9f4a73d8595f566e1d56044946c.jpg
  5. Salut, e fata din poze, da. E o tigancuta cred ca, din Moldova probabil, una trecuta si prin Italia, cand am fost la ea adesea zicea cuvinte in italiana. Am ajuns la ea, am vazut ca la fata nu e cine stie ce frumusete, insa la corp arata beton, sani frumosi, fund fain. Am platit 100 de lei, am trecut repede la actiune, imediat dupa ce m-am descaltat la intrare, hop in pat, mi-a facut un sex oral de foarte proasta calitate, in timp ce mi-o sugea vorbea despre telefoane, abia o lua in gura ca imi povestea mie despre nu stiu ce iphone ce si-a luat ea, ceva ce total nu m-a interesat, apoi cand am trecut la normal am zis sa vina ea peste mine si nu a vrut, a vrut sa facem din pozitia misionarului, asa si am facut, m-am pus peste ea, o futeam, ea se plangea sa nu suflu pe ea ca ii este cald, era prin luna iulie cand am fost, era o zi calduroasa, insa desi avea clima in apartament nu i-a dat drumul si m-a futut pe mine de cap sa nu mai suflu pe ea ca ii este cald, pozitia nu o vrut sa o schimbe, am zis ca asta sigur zice imediat sa ma termin repede si atunci am hotarat sa ii dau pe viteza sa ma termin si sa plec de la ea. Cand am plecat am avut un gust amar pot sa zic, un pic mi-a parut rau de banii pe care i-am dat. Dar una peste alta, fata arata bine, e prostuta si se comporta aiurea, dar cu 100 de lei odata fututa merge. Nu o sa ma duc la ea in graba inapoi.
  6. Am fost la ea saptamana trecuta luni, are o voce foarte placuta, vorbeste foarte frumos atat la telefon cat si la apartament, am platit 100 de lei oral + normal, a zis ca 30 de minute e 150 de lei, dar am mers pe varianta 100 de lei si a fost foarte oke. A facut un sex oral de nota 10, e profesoara maxim la acest capitol, pozele is reale, e mica de inaltime, solida, dar nu grasa, arata foarte bine la corp si e foarte frumoaa la fata si e extraordinar de amabila. Am vazut intr-un comentariu ca un tip zicea ca nu se va mai intoarce la ea ca era grabita si ca a vorbit urat, cu mine a fost exact invers, nu era grabita si a fost foarte politicoasa si a zis ca ii place de mine si am simtit ca ii place sa faca sex cu mine. Cu siguranta ma voi reintoarce. Nu uitati un mic amanunt, dar unul foarte important. Depinde si de voi cum se comporta domnisoara de companie.
  7. Din pacate nu te-am prins, ti-am vazut de multe ori anuntul, insa nu mi-am facut "curaj" sa ma duc la tine. Mai esti in Arad?
×
×
  • Creează nouă...