Sari la conținut

gabriel2110

Serious Contributor
  • Număr conținut

    308
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Despre gabriel2110

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.761 citiri profil

gabriel2110's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

115

Reputație

  1. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/erotique-tantrique-and-magnifique-in-residence/i5gi8084682i7088263fh8ff3gi5e6i1.html Salutare! A fost cineva la domnișoară Elena? Suna interesant anunțul.
  2. Am reușit sa vb cu ea, 50 de lei masaj 15, 20 de minute, fără finalizare, fără sa se dezbrace. Cine merge la masaj pt 15 minute?
  3. A mai fost cineva? Știți dacă mai lucrează?
  4. Salut! Nu mi a cerut poza, am poza la whatsapp dar a vrut sa vb la tel. Am fost doar o data și mi a plăcut experienta, nu am avut nicio neplăcere, poate am fost norocos...
  5. Am găsit anunțul pe public cred, o domnișoară frumoasa și cu un corp de vis, masajul este bun și are grija sa te întrebe dacă vrei mai ușor sau mai tare, finalizarea de 10. Locația este cam departe, în popesti, într un bloc nou în care încă nu funcționează liftul dar pt mine a meritat efortul. Eu cu siguranță o sa mai merg.
  6. https://www.anuntul.ro/anunt-diana-masaj-ZzBD66#ywnV7e nu știu dacă lucrează azi
  7. I am scris de vreo 2 ori pe whatsapp la noul număr dar nu răspunde...am fost de câteva ori la ea acum câțiva ani A vb cineva cu ea de când și a schimbat nr?
  8. https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-masaj-reflexogen-masaj-sportiv-IDhFPar.html Salutare! Am găsit un anunț nou și pare interesanta doamna. A fost cineva?
  9. Dacă e vorba de Sâmbăta a lucrat ca am fost eu la ea dar la mine a decurs totul ok și ca masaj și ca timp
  10. Salutare! Am găsit un anunț cu un salon nou pentru mine, ei zic ca activează de 13 ani, Red Salon Masaj, pe Mihai Bravu. Știe cineva ceva de ei? Site ul arata ok, preturi de la 150.
  11. Salutare! Am fost la ea acum vreo 2 luni, masajul E bunicel, nu excelează dar am primit și masaje mai naspa. La corp arata foarte bine, tânăra și are forme frumoase și e destul de permisiva, 200 ședință cu finalizare manuala. Eu am intrebat dacă se poate face finalizarea și altfel și a zis nu. Înaintea ei la aceeași adresa era alta fata mai slabita care făcea oral și normal la 300 sedinta.
  12. As fi vrut sa merg eu dar am cerut detalii pe whatsapp și mi a spus 300 de lei ședință de 45 de minute, e cam scump
  13. Sta nud dar nu ai ce sa vezi, e naspa și practic se vreaca pur și simplu de tine. Poți ejacula, ea recomanda sa nu ejaculezi dar nu zice nu dacă vrei. Eu nu as mai merge
  14. Am fost eu, masajul sa zic ca e cât de cât ok dar nu e ce trebuie și ea nu arata deloc bine, cred ca a fost foarte grasa și a slăbit. Eu nu recomand
  15. Acolo vad ca e la 50 de minute, mie mi a spus 130 ora și după ce ne am dat la vb mi a spus de cel tantric Din ce mi a spus ea s au mutat în București de puțin timp
×
×
  • Creează nouă...