Sari la conținut

sorina1998

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sorina1998

sorina1998's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputație

  1. Uitați poze și din locație. (Scuzați claritatea unor fotografii ) și din cei care m-au vizitat pot confirma ca sunt ale mele prin tatuaje O seara minunata !
  2. Ce sa spuneți și voi când sunteți rupți de Laba. Dați de 2 ori din curiozitatea și sunteți pisați pe voi ați uitat când va țineți de pantaloni și spuneați vai mam terminat. Lasă că va arat eu ca o sa stați numai acasă și ca nu o sa mai aveți acces la așa ceva voi va nimiți gunoaie infecte direct . Nu mă băgați pe mine în același oala cu ea. Și nu am nici o operație; ) pentru tine ca sa știi. Așa Cum spui tu am o naștere normala nu cezariana deștept mai ești. Vrei sa pari și tu o persoana importanta Da te crezi cea ce nu ești scuzama . Va invit pe cei ce se uita pe acest site chiar sa îmi faceți o vizita din curiozitate sa vedeți dacă e adevărat ce spune acest infect care vrea sa facă baie ca îi miroseau și picioarele. ) va dați mari si tari și sunteți fătălăi. Nu mai comentați aici parolistilor . VedetiVa de grasele de acasă vam pupat
  3. Ok serviciile mele sunt de Oral neprotejat Normal protejat +alte mici fantezii 😙 (buna, daca tot ai stat cateva minute si ti-ai facut cont ai putea sa ne prezinti serviciile si niste poze, multumim )
  4. Haidetî sa va explic Cum sta treaba cu acest " figurant " ca sa iti permiți figurile astea trebuie sa te tina și buzunarul . Bineinteles nu în cazul lui Acest om a fost la mine și când î am spus pretul mai avea puțin și albea pe loc în cap ) Eu știu când vii și apelezi la niște servicii nu stai sa te targuiesti ca la Piatra. Nu Îți permiți nu mai deranja inutil Dar în cazul badaranilor nu ai ce sa ceri. Chiar din curiozitatea voastră sa va convingeți de acest om nebun. Vreodată cand sunteți în trecere pe aici puteți trece sa ne găsim sa vedeți cu adevărat ca nu sunt grasa ! La inalățimea mea 1'64 sa am 50 de kg eu spun ca e ok . Și la 19 ani . Așa ca probabil el mă confunda cu soția lui va dați seama ce bomba avea acasă de a bătut drumul pana aici ) anonimul acesta mă amuza tare dar intrun fel mă inervează pentru ca vorbește aiurea și fără rost! Pentru convinGermania voastră va aștept și sper ca vam făcut sa înțelegeți ca nu este adevărat cea ce spune acest om ! Va mulțumesc o zi bună în continuare
  5. După ce ca nu te ținea buzunarul , ai mai avut și tupeul sa comentezi pe acest site . Normal ca nu Îți convenea bănuți și te ai dus acasă sa faci o Laba ca îi mai sănătoasă. Și sa specific pentru toți care frecventeaza acest site de comunicare . Ce spune acest ,, labagiu,, nu este adevărat pozele imi aparțin am și un tatuaj în ele cu care pot confirma . Și nu am absolut burta deloc .am 50 de kg . așa ca domnul Laba dacă nu ai ce face acasă nu mai intra sa faci tu reclama proasta de aiurea . Veziți de lungul nasului . Spuneai de mine ca am vocabular de golancă. Eu vorbesc frumos cu domnîi nu este adevărat! Dar ce sa ceri la un taran rupt de Laba!
×
×
  • Creează nouă...