Sari la conținut

redjak

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre redjak

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

redjak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputație

  1. De unde stiti voi ca veti avea preturile de mai sus pana la sfarsitul lunii mai? Pe 12 ianuarie ziceati: PANA LA 1 MARTIE LA EROS MASAJ INDIFERENT DE ORA MASAJUL EROTIC VA FI 150 LEI ORA. ORELE 12:00-21:00. Iar pe 16 februarie v-ati razgandit: MASAJ EROTIC NUD 180 RON ORELE 13:00-21:00. Asa ca mai bine nu uitati voi ce postati pe aici, ca 31 mai este o data cam departe pentru voi astfel incat sa fixati preturile de pe acum.
  2. Pana veti "loa" masurile, de ce mai puneti poze cu starleta Alexandra, poate mai pica in plasa cineva care nu citeste pe aici ce minunata este? Sau i-ati dat de fapt doar cartonas galben?
  3. Daca suni la 112, care e urgenta? Mai degraba la sectia cea mai apropiata de zona cuibului. Daca nu dau bon fiscal (probabil nici nu au casa de marcat), atunci : -fie sesizare telefonica la antifrauda: http://www.antifrauda.ro/Sesizează-refuz-emitere-bon-fiscal-c-43.html -fie scris aici: http://www.antifrauda.ro/Direcţiile-regionale-antifraudă-fiscală-c-39.html Avantajul la mail este ca trebuie sa-ti dea un raspuns scris. Eu am avut o problema cu unii de la un restaurant care blocau o strada cu navete, ca sa parcheze doar ei...si mai erau si figuranti. Am trimis un mail la Politia locala si o poza cu zona blocata. Mi-au raspuns ca au verificat zona, iar in plus au constatat ca le expirase autorizatia si i-a inchis. Si chiar asa a fost...odata cu navetele, a disparut si restaurantul. Cu pestele ala analfabet nu e de discutat; sunt metode elegante de inchidere a cuibului.
  4. 150 lei - 60 H? Adica vreti sa ziceti ca o ora este 150/60 = 2.5 lei? Tare oferta pt 2022. 👍
  5. Aceeasi parere o am si eu; Diana e ok la masaj, dar foarte distanta; iar una din sedinte a scurtat-o, desi mai erau vreo 10 minute, a zis ca timpul s-a cam dus. Daca iti taie 10 minute din sedinta de o ora, mai e cum mai e, insa daca sunteaza din sedinta de 30 minute, e cam nasol. Iar pretul marit cumulat cu scurtarea sedintei = ciupeala din doua parti. Cred ca s-au cam grabit cu marirea preturilor. In fine, nimeni nu e obligat sa (mai) mearga la cine nu-i convine.
  6. Intr-un salon normal, programarile se respecta. Un client isi poate prelungi sedinta doar daca nu sunt deja facute alte programari. Chiar cu riscul ca nu mai vine cel care avea programare si il pierzi pe cel care voia prelungire. Intr-un cuib ca al vostru, daca cineva isi prelungeste sedinta, de exemplu cu trei ore, toti care aveau programare raman pe bara ca s-a trezit unul ca vrea prelungire. Iar dupa comentariul pe care l-a avut "maistrul", ati postat in continuare anunturi cu cele mai bune maseuze de pe planeta care sunt disponibile. Postacii ar fi putut sa stea putin pe bara dupa comentariul ala, pana aveati o reactie. Pentru voi e greu sa intelegeti lucrurile astea si tot ce ati stiut sa faceti a fost sa-mi dati minus, pe care puteti sa vi-l bagati in...
  7. Asta nu e club, e cuib. Probabil ca nici nu ai vorbit cu ea (Amanda), ci cu vreun guvid care scrie de pe numerele alea de telefon. Isi bat joc si n-au nicio treaba cand pun aiurea pe cineva pe drumuri. In loc sa fi dat un raspuns comentariului tau, postacii sunt disperati sa anunte ce tepara e prezenta la salon, astfel incat anunturile lor sa apara primele. Cam asta se intampla cand alegi un cuib in loc de salon: masaj de o ora care de fapt are 20 de minute; maseuza ptr care ai facut programare si care de fapt cand ajungi nu e disponibila; numere de telefon care sunt ale maseuzelor, dar de fapt sunt ale guvizilor etc.
  8. Altfel spus, scurt si concis, este posibila orice varianta , cu exceptia Ela - Giulia :)
  9. Andreea nu are nicio treaba cu masajul (nici relaxare, nici erotic); cea mai slaba din echipa. Arata bine...si atat. Adela se pricepe, pe vremuri chiar facea foarte ok; a fost o perioada cand nu-si mai dadea interesul (s-o fi saturat de cand lucreaza in masaj, e la varsta la care se iese la pensie din masaj); dar au fost niste recenzii negative pe aici si apoi si-a revenit; acum nu stiu cum o mai fi. Parerea mea e ca Larisa se pricepe si e constanta, nu am avut masaje nasoale cu ea.
  10. Alis nu mai are poze pe site, se pare ca a plecat. Inainte anunta Ema cine a plecat, sau cine a mai in venit, chiar si in probe. Acum probabil nu mai considera ca e important sa scrie aici...
  11. Se pare ca asta e politica salonului, ora de masaj sa aiba 30 de minute, asa a fost si la mine. Sunt niste tepari. Pe site au pus: Masaj nud (60 minute): 190 ron. Ar trebui sa corecteze, sa puna clar: 30 minute...190 ron. Mai fac si pe interesantii cu pretul de 190, in loc de 200 - cum au cele mai multe saloane. De evitat...
  12. Masajul Mirunei e slab, cam de 5 (nu e chiar atat de subtire ca al Andreei, care e de 3-4). Ar trebui sa ia lectii de la Ela, Larisa, care fac intr-adevar masaj adevarat.
  13. E de la inceputul anului, dar nu a evoluat deloc. Face totul mecanic, nu simte ce/cum trebuie sa faca. Posibil gatitul sa-i iasa mai bine, daca aplica intocmai reteta :)
  14. Subscriu celor de mai sus. Andreea are un corp frumos, e draguta - dar masajul erotic este foarte slab. Cine merge la ea, mai bine alege varianta masajului de relaxare. Eu am fost cand abia venise, am crezut ca mai evolueaza si am mai fost o data dupa cateva saptamani. Dar, la fel de slab...Mi-a fost de ajuns de doua ori, a treia nu va mai fi.
×
×
  • Creează nouă...