Sari la conținut

puloiulbeton

Serious Contributor
  • Număr conținut

    285
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre puloiulbeton

  • Dată Naștere 06.10.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Your mom's bedroom

Vizitatori Recenți Profil

2.780 citiri profil

puloiulbeton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-402

Reputație

  1. Ce-o mai face miskin? Probabil isi face planuri pentru vacanta si nu e hotarat daca sa aleaga Seychelles sau Maldive ca viitoare destinatie. Si bineinteles calatorind cu Emirates miskin Air clasa I. =)) =)) =))
  2. puloiulbeton

    Vistantric

    Alt topic despre prajita asta? Bah,da' voi chiar va plictisiti, nu gluma.
  3. @cassy Toate citostaticele astea pe care le-ai facut n-au fost decontate de CAS?
  4. Io zic sa faceti si o petitie.
  5. So, mai nou stelutele reprezinta noul motiv de galceava de pe forum. :laugh2 Acum ca s-a scos banarea automata, iar punctele de reputatie negativa se dau cu portia. Cati 15 ani aveti?
  6. Nu mersi, îți las tie onoarea oroarea asta. Cum o sugi tu, n-o sug nici curvele de pe-aici. Ai putea chiar să le dai lecții. :laugh2 http://x3.fap.to/images/thumb/57/119/1193899043.gif
  7. Am trăit s-o citesc și pe asta. Cum să te piși cu stil și măiestrie în gura sclavului. Deci mor de râs! Forumul ăsta e o sursă inepuizabilă de ciudățenii/scârboșenii/dubioșenii/boli psihice/WTF-uri, etc dintre cele mai sinistro-fascinante.
  8. :laugh2 Ce ofticat îi ăsta. Ce făcură mă, te banară băieții răi? Odododododo, nu mai plânge! :( https://media1.tenor.com/images/28838768a6a9053c58944facb2c5ee83/tenor.gif?itemid=5309474
  9. puloiulbeton

    Roast

    Amuzant topic. @RozKendro, ia fă-i un roast dintr-ăla dur lu' Miky. Hai că văd că te pricepi.
  10. 250 RON but no pussy? Ca să ce? Să fii umilit, biciuit și futut în cur cu strap'on'ul? Doamne apără și păzește! =))
  11. LOL ăștia doi au fost împreună? Tare aș vrea să văd o poză cu ei. 'Ai de plm, în ce hal se turează asta când se enervează. Ce cățea turbată, isterică și agramată. Când scapă în porumb sperie tot forumul. Băi motane, cum ai putut s-o suporți pe asta, nu-ți era puțin teamă atunci când o apucau pandaliile... dacă te mușca și luai dracu' rabie? =)) http://discriminare.md/wp-content/uploads/2014/08/spital_de_pshiatrie_35403600.jpg
  12. @Miky, de ce esti asa obsedat de acest forum? Lumea intra pe-aici pentru destindere, in genere, mai o caterinca, mai o injuratura, mai un sfat/informație, etc referitoare la diverse escorte. Tu? Esti intr-o lupta si o agitatie perpetue. Si te mai miri de ce te ia toata lumea la pula si te considera bolnav psihic. Chiar asa de mult tii la o simpla identitate virtuala încât sa ajungi sa arunci milioane de lei pe zeci de conturi SP pentru a-ti nimici "inamicii" virtuali? Mi se pare demență curată. De banii aia ai putea sa mergi la curve. Poate asa te-ai mai relaxa si tu, n-ai mai fi asa supărat și încrâncenat.
  13. Și pe mine m-a rugat să-i dau 5 steluțe la profil. Deci uitați-vă și voi cât de retardat și imbecil poate fi acest user. Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns.
×
×
  • Creează nouă...