Sari la conținut

futakul2000

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre futakul2000

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

futakul2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Alexxa weekendul asta ești în zona?
  2. Am trecut si eu pe acolo. Nu prea este de recomandat. Am ajuns in locatie si mi-a spus ca nu poate decat ORAL fiind pe ciclu. Pozele se confirma insa prestatie slaba. M-a tot zgaria cu dintii Aspect - 7 maxim Oral - 5.5 Nu este de recomandat.
  3. Am fost in vizita zilele trecute. Are locatie la bariera Bucuresti. In apartament mai are o colega : https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Raluca/7b0162707c6d6355.html Eu am ramas la Briana si actiunea a decurs in felul urmator : Atitudine 9 - zambareata, pro client Aspect 8.5 - este fata din poze OP 8.5 - la cererea mea, o suge bine, implicat, cu tente de deep, fara atentia asupra zonelor adiacente. NP 8.8 - sta cum o pui, participa, se poate pompa bine, cred ca ii place. Igiena - parea totul OK Per total este de mers si revenit. Macar pentru trofeu. Spor la futut
  4. Am reusit si eu o vizita scurta. Am sunat la numar din anunt si in 10 minute am fost la ea. O curva buna. Inalta spre 1.8m, sani pe masura. Locatie - 6 ( Hotel ) Aspect - 8.5 Oral - 7.5 (un oral BUN fara nimic special) Normal - 8.5 Merita vizitata macar pentru trofeu . Ciocane tari.
  5. Salut, Am vizitat si eu domnita undev pe Aleea Levaantica. Am stabilit telefonic intalnirea a confirmat ca este libera si ma asteapta. O blonda miniona, forme bune, sani mari, fund mic si rotund. A cerut sa achit inainte 100 lei / tragerea. Locatie - 8 Aspect - 7 Oral - 7 Normal - 7.5 Igiena - 10 A fost o experienta acceptabila. De revenit, pentru mine nu.
  6. Salut, Aici cine nu a apucat sa marcheze, clar a pierdut o experienta frumoasa. Am vizitat saptamana asta, locatie Doroftei Pub Undeva la etajul 4. Locatia discreta si curata nota 8. Aspectul fetei 8.5 spre 9, tinerika, frumoasa, inalta ( ea este fata din poze dar in realitate arata mai bine ) Igiena, 10 Oral 9- Protejat ( la cererea mea ) deep si umed, atenta si la oo Normal 9 - O pizda foarte frumoasa, i-am dat un numar umeri-craci, picioare lungi m-am pierdut repede. Tragerea 100 lei Sper sa revina candva, din cate am inteles deja a plecat spre Germania. Trebuie trecuta la inactive.
×
×
  • Creează nouă...