Sari la conținut

adywolf2006

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adywolf2006

adywolf2006's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Buna Stefy,ai zis ca de pe 28 incepi, nu ai mai dat nici un semn, te-am sunat azi de 2 ori si nu ai raspuns, mai lucrezi saptamana asta sau dup ace vi de la mare, ca stiu ca 3-8 august ai zis ca esti la mare ca sa stiu si eu te rog frumos ca vroiam sa fac o programare la tine, mersi te pup si astept un raspuns.
  2. Nu lasă-l frate ca văd că iar a început nu văd care este problema lui ori ca plăteste ea 50 ron camera si îi mai dai u 150ron, ori ca plătești u si îi mai dai ei 150ron tot aia este ori se face ca nu întelege ori are ceva cu ea,dar nu se face asa eu stiu persoana in cauza si este foarte k, poze reale si este vb de Ron!!! Atentie dragul meu baby.gang nu euro ca suntem in Romania da si cam astea sunt preturile u rămâi in Germania ta acolo dar văd că te-a afectat si lasa-ne pe noi si pe Stefy inclusiv in pace e problema noastră cât dăm o zi bună.
  3. Buna Stefania si eu debea te astept,deci o sa incepi spre sfarsitul luni Iulie sa inteleg sa ne anunti si pe noi cu o zi inainte sa incepi te pup o zi buna.
  4. Desi anunutul era mai vechi,o singura poza nu prea i-am dat importanta,dar am sunat azi,locatie capat 30 Cina in spatele statiei,ultima scara,ajuns la fata locului,imi deschide usa o roscata miniona bine proportinata fund,tate,numai buna de luat la ciocane chiar draguta pot zice,fata face oral neprotejat+normal protejat,anal nu cred ca face,dar nici nu am intrebat,am intrat in camera cu pricina,decartat banii,eu am fost cel care i-am dat de la inceput ea nu pomenise de ei, si incepe cu un oral destul de bun,chiar bunicel fata de altele,si-a dat silinta,cu atentie la zonele adiacente dupa vreo 10 minute la oral pus caciulita si am trecut deasupra la rugamintea ei ptr. ca a azis ca sunt prea dotat ptr. ea,fata stie sa se miste,am mai schimbat pana la urma si pe la spate nu a comentat terminat in caciulita,nu vrea sa termini in gurita ei nu-i place,curatat si plecat. De revenit,da cu siguranta mie mi-a lasat o impresie buna,nu stiu altii daca au testat-o,precizez ca tot acolo cred ca mai are anunt o blonda cu poza cu chilotei albastri de la spate,dar nu am vazut nici o miscare,si acum notele. Locatie: 8(arata destul de bine) Escorta: 7,5 Baie: Nu am fost,ptr. ca am venit direcy de acasa Oral: 8 Normal: 7,5 Per total o experienta reusita, eu voi mai reveni cu siguranta.Decartat 50 ron/finalizarea.Numai bine si ciocane tari!
  5. salut sunt ady din ploiesti bine v-am regasit
×
×
  • Creează nouă...