Sari la conținut

heatseeker

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre heatseeker

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

heatseeker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. M-am gandit sa facem un top al escortelor pe anul 2011 http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/wink.png De pilda, care au fost, pentru fiecare, cele mai tari 3 gagici cu care au facut-o pe bani. Si apoi la final sa vedem daca se desprinde vreo castigatoare per total ;)Incep eu:1. Samira. Adica "domina mca" pe Facebook sau, mai direct, 0728 401 660. Drumul Taberei, inalta, voluptoasa, maslinie (romanca-romanca), frumoasa, tzatze mari, ochi mortali, inteligenta, GFE nu de 10, ci de 11. Cea mai tare stapana la care am fost anul asta, dar si cea mai tare GFE. Am mai laudat-o in alta discutie aici pe forum... dar e exact ce cautam. Si probabil ce cauta multi domni pe-aici :D2. Asistenta, sau Laura, sau Carla. 0760.894.918, statea pe Stirbey Voda. Poze cu ea, aici: . Partea mai proasta este ca nu mai are telefonul asta. Daca insa o gaseste cineva, sa-mi spuna si mie, ca a fost un futai de basm cu ea! Superba, GFE de 10, patimasa...3. Ioana, la Dristor, 0735.595.317,http://www.anuntul.ro/anunt/IOANA_36_de_ani_cu_experienta_in_arta_amorului_ofer_oral_deep.cu_finalizare_nor_4480893Poate nu cea mai frumoasa, dar sigur printre cele mai preverse si care se fut cel mai bine. De neuitat si ca stapana.
  2. Am fost si eu si nu, nu sunt investitor, dar ma declar complet de acord cu Sievert: curat, frumos, fetele superbe. Inclin sa cred ca experienta ta neplacuta (bestial povestita, e drept!) a fost o intamplare: ai nimerit o camera in care cine stie ce facusera clientii, iar fetele, oricat de frumoase, in fond sunt la munca, iar noi stim ca atunci cand ele sunt dragute cu tine, de fapt vor sa te futa la fel de mult ca si baba de la tutungerie care iti zambeste din politete, nu?Ca sa trecem la chestii concrete: am fost de curand si erau 4 fete: o blonda mai plinuta si trei perfecte dupa gustul meu: una inalta (Alice), doua minione - Andra si inca una. Curatenie, discretie, erau politicoase, au si ras la o glumita de-a mea de altfel banala.Am ales-o (cu greu, ca erau toate bune!) pe Andra: miniona, subtire, corp perfect, piele curata, tzatze de vis, atata cat trebuie, cur minunat, rasa la pasarica, care de altfel arata ca si cum ar fi fost muncita toata ziua si probabil asa si era, dar in fine. Insa asta nu e nimic: fata era foarte, foarte frumoasa si la fatza, genul pustoaica pe care ai prezenta-o parintilor intru casatorie. Sincer, e pentru prima data ca m-am simtit jenat ca fac asta, ma gandeam ca asa o frumusete de fata trebuie tratata ca o regina si iubita - nicidecum tavalita de cine stie ce burtosi si cocalari. Va dati seama ce frumoasa era daca am ajuns EU sa spun asa ceva?! )Am ales varianta de 70 lei: masaj cu finalizare, fara sex. Ce sex, Gogule, iti dadeai drumul numai uitandu-te la ea! Mi-a facut un masaj excelent (chiar daca fara ulei, fara nimic, ca asa o rugasem si s-a conformat fara probleme), apoi a luat=o in palma si intre sanisorii perfecti. Am intrebat-o, fara mari sperante, daca ii pot da limbi si, culmea, a acceptat! Mi-a pus pasarica pe gura si i-am lins-o cu mare placere. Pentru mine, desigur, nu cred ca ei ii ardea, asa ca m-am grabit sa termin, actiune intreprinsa cu mult spor pe tzatzele ei. (Acum vedeti ca am avut de ce sa ma simt un mos libidinos care profita de o tanara faptura inocenta?!)In plus, fetele sunt corecte, i-am lasat inainte 100 de lei si dupa toata distractia mi-a adus restul etc. etc. Recomand cu multa caldura.
  3. heatseeker

    Am o dilema

    Dane, nu te supara, nu am vrut sa ma iau de tine sau ceva, ci doar sa subliniez cat de usor se poate lua o boala din cauza faptului ca omul pana nu o pateste, nu crede. Bineinteles ca am dat-o la supt neprotejat
  4. Se pare ca nu... Totusi un prieten de-al meu i-a promis-o zilele astea )O sa-l rog sa-si faca cont si sa ne spuna si el cum i s-a parut.
  5. E cea mai buna femeie cu care poti face sex la 500.000 lei ] Nu e de vis, nu e diva, dar e subtire, craci misto, tzatze numai bune, fatza simpatica, e placuta, vorbareata, normala. Initial zice ca are 28 de ani, ulterior recunoaste ca 35 si nu vad de ce ar minti; oricum, nici dupa tzatze, nici dupa pasarica (stramta!) nu ai zice ca are 35. Ea e curata, iar garsoniera e destul de naspa, dar curata. Cu 50 ron beneficiezi de un supt artistic (cel mai bun de anul asta), normal, limbi, intre tzatze - si ca o incununare, o poti stropi in gura si inghite! Ca locatie, bdul Grigorescu, la 3 minute pe jos de blocul Potcoava.O experienta neasteptat de placuta, iar pretul este imbatabil.
  6. Am vrut sa ma duc la ea, in urma cu cativa ani (avea un anunt misto: studenta, 800.000 sex total, miniona, frumoasa, vorbea placut, nu ca o tiganca); am ajuns pana acolo, la mama naibii in Giurgiului, mi-a zis sa astept putin (la intersectia Giurgiului cu Luica), apoi n-a mai raspuns la telefon. Cum afara era frig, evident ca dupa 10 minute am plecat si nici n-am mai incercat de atunci. Avea numerele de telefon: 0720.450.371 si 0722.888.927 si 0724.982.129.
  7. Da, ma tem ca fix asta voi face. Ma incantase cum se lauda ca e goala si ca e nimfomana - desi banuiiesc ca nu stie ce-i aia, ci a zis-o ca sa atraga fraierii. Ca mine
  8. Suna bine, era prietenoasa la telefon (mi-a zis din proprie initiativa ca are chef de sex si ca e "in pasarica goala" etc.) si mai statea si in Titan, ceea ce-mi convenea. Totusi ceva era suspect la ea si voiam sa vada daca o cunmoste cineva. Zice ca face orice in afara de anilingus, sta in Titan dar are loc pt sex "in Pantelimon la Gara de Est", raspunde foarte rar la telefon etc.O stie cineva?"APETISANTA sexy, nimfomana ofera placeri si fantezii de neuitat domnilor generosi, suna si te asigur ca nu vei regreta, 0732.652.521/ 0786.456.131"Acum vreo 2 saptamani avea numerele cu 0732 si 0762 (din titlu), acum cel cu 0762 e inlocuit cu numarul cu 0768. Suspect, huh?
×
×
  • Creează nouă...