Sari la conținut

endis rear

Serious Contributor
  • Număr conținut

    244
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre endis rear

  • Dată Naștere 14.06.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta
  • Interese
    Fete, Cupluri

Vizitatori Recenți Profil

1.374 citiri profil

endis rear's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

263

Reputație

  1. Eu de exemplu stau pe langa Filicori pe Lapusneanu, stiu ca sunt multe fete in zona.
  2. Martac, iar ai aparut ma? Hai ca-ti trimit politia daca nu te-a gasit inca! Asta e ala care intra peste clienti si ii ameninta si pizda aia plina de boli ii face la buzunare. Tot la T1?
  3. Bai martac prost taci in plm si intoarce-te in satul tau uitat de lume din judet, Aici la oras analfabetii cu ceafa groasa care-si baga "iubita" la produs si le jefuiesc clientii n-au viata lunga. O sa ajungi fetita la parnaie sau mai rau.
  4. Anunt nou https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/buna-rau-alice/h28h9h7hf810794e27g951846e316idg.html
  5. Aveam 1500 lei la mine. am pus 600 in buzunarul din spate de la pantaloni la indemana in caz ca mai platesc o ora. cand i-am platit a vazut probabil unde am bagat restul de bani. ceilalti 900 erau in buzunarul din fata si nu i-am scos deloc. La baie m-am spalat doar la chiuveta maxim 2 min si probabil si-a dat seama ca n-are timp sa caute prea mult si s-a dus direct la buzunarul pe care il stia. Ciudat e cum a intrat pestele exact cand ma imbracam sa plec. Nu a ridicat nimeni vocea, eu nu aveam chef sa fac scandal, mi-am luat teapa asta e, i-am zis doar ca nu e corect ce face. Gagiul ori asculta ori vede ce se intampla acolo. Oricum sunt sigur ca astia au mai facut chestia asta (cu furatul, sau santajul) de multe ori, se bazeaza pe faptul ca multi au obligatii si nu depun plangere.
  6. ei sunt, da. Lapusneanu la giratoriu, Bloc T1 Apartamentul 43
  7. Un motiv in plus sa consult forumul inainte sa ma arunc. Oricum am dat google pe nr ei inainte si nu a iesit nimic sa ma ingrijoreze. Oricum pestele ala o sa intre in parnaie scalpat nu stie cu cine s-a pus. Vad ca nici anunturi nu mai pun de frica. Am nistre prieteni care s-au programat la un anal cu EL
  8. Ai dreptate dar mi-am dat seama ca imi lipsesc banii dupa vreo 20 de min. Oricum cu 112 stateam si asteptam ca fraieru ce mare prioritate e asta pt ei. Cand eram la sectia 2 si asteptam era o ambulanta care a dat jos o pacienta ca cica se duc la.kogalniceanu ca se prabuseste un avion wtf. Pribabil s-a primit un Mayday la Kogalniceanu plm. Si eu vin cu chestia asta mai mare rasu.
  9. 0729881890 asta e nr de tf poate il pune cineva in titlu sa stie lumea sa n-o pateasca
  10. Da deci am fost la IPJ si am facut plangere. 2 ore am stat. Deci dupa primul numar m-a trimis la baie sa ma spal. Intre timp m-a facut la buzunare si i-a dat mesaj la peste sa ma arunce afara. Norocul meu ca intr-un buzunar aveam 600ron din care i-am dat ei 300 si in celalalt buzunar aveam 900ron. Mi-a golit buzunarul cu 300ron. Mi-am dat seama dupa ce am iesit. Cand am coborat mai era un nene nevinovat care tasta 43 pe interfon lol. I-am zis ce se întâmplă sus si si-a bagat pula saracu. Sunt sigur ca li s-a mai intamplat si altora care poate au obligatii si nu pot depune plangere. Eu nu am obligatii si m-am ambitionat si am stat 2 ore sa fac plangeri. A fost si politia la ei acasa cica nu raspunde nimeni deocamdata. Talharie. Ma duc cu ei pana in panzele albe. Mai era un topic pe aici anul trecut cu un peste furios. Era si poza lui. Sa vad daca e acelasi ca sa adaug la plangere.
  11. Sectia 3 parca raspunde de astia. Nici nu am buletinul la mine dar nu conteaza.
  12. Eu sunt inca in zona. Merg spre sectia 3. Nu sunt insurat n-am nici o problema. Fac plangere. Vedem ce iese. Daca nu se rezolva altfel
×
×
  • Creează nouă...