Sari la conținut

curvar45

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre curvar45

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arad

Vizitatori Recenți Profil

938 citiri profil

curvar45's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

38

Reputație

  1. Cel din titlul topicului este valabil
  2. Salutare, am vizitat-o azi pe Ela. Nu am sperat să fie atât de drăguță și frumoasă totul a fost la superlativ, nu se poate descrie în cuvinte. Mulțumesc pentru primirea deosebită și scuze că am fost pervers dar nu am rezistat ispitei.
  3. Salutare colegi futălăi,azi am reușit să fac și eu o vizita titularei topicul ,am rămas surprins de frumusețea ei, corp danone ,sâni care sfidează gravitația,fund demential ,poze reale ,servicii excelente ,ON super umed și adânc,NP cu implicare din partea fetei ,CIM de zile mari .Din partea mea 10 pe linie .
  4. Domnișoara este miraculoasă din toate punctele de vedere ,vreau să menționez că am făcut febră musculară în urma întâlnirii ,fenomen neîntalnit în cariera mea , având la activ foarte multe acțiuni de genul
  5. Dragi futălăi, am vizitato azi pe Karina, totul a fost la superlativ ,fata este de o frumusețe rară ,având în priviri și mișcări o încărcare erotică deosebită,despre acțiune doar atât ,și acum am erecție doar când mă gândesc ce a fost .Ca și note: 10 pe linie .Ps.pentru Karina, mulțumesc frumos pentru tot ,ești o dulceață de față.(eu sunt cel cu km.mulți)
  6. Salutare futălăilor, în lipsă de ceva bunăciuni "în Aradul acesta pârlit"sun la protagonista topicului , programare respectata ma asteptat în halat de baie fără nimic sub el, hmmmmmmm,garsoniera prăpăd,baia varză, dar eu am mers direct dușat pregătit,un pic de discuție bla, bla ,bla , și începu acțiunea,fata este minionă ,corp frumos,piele fină, sâni frumoși,cur bestial,oral NP bunicel, după care mă întind pe pat și o las să faca ce și cum știe mai bine .Primesc o protecție montată cu gura după care încalecă LOT bunicel continuă cu revers cow girl și apoi trece la anal tot în poziția aceasta ,la priveliștea pe carea o aveam nu am rezistat mult și am explodat în balon .Timp petrecut 30 de minute .De recomandat pentru o golire rapidă.
  7. Sărbători fericite !!!! Mulțumesc pentru timpul petrecut împreună 😘😘
  8. No problem ,mergem în continuare la feltele care acceptă ce a visat mintea noastră murdară și la prețurile conform zonei ,chit că tare mi-a tras cu "ochiul" fundul frumos al domnișoarei
  9. Bine ai revenit, arăți f.f.bine
  10. curvar45

    0755331008

    Cam multe pretenții la uni pt. 30 de Euro ,puneți și voi la bataie 100 de Euro și imediat se schimbă treburile
  11. curvar45

    0755331008

    În realitate arată mult mai bine decât în poze, părerea mea este că nu este de etnie
  12. curvar45

    0755331008

    În realitate arată mai bine decât în poze,eu sunt de părere că nu a cerut mult la cum arată și ce meserie știe
  13. curvar45

    0755331008

    Bună ziua dragi prieteni futangii,o nouă "prietenă" adăugată la palmares, o dulceață de fată,corp bestial , sâni demențiali, ochii albaștri f.f. frumoși,lucrarea a fost de nota 10 la toate capitolele ,doar un minus care mi la spus de la început timp de acțiune doar 15 minute la o finalizate dar în acest timp a fost foarte harnică și-a dat toată silința să mă simt bine.Locație:10,Aspect:10**,On:10, Dt:10, Lot:10 ,Np:10. De recomandat: Da, da și iarăși da.
  14. Auzi brett10 ,tu fiind mai tânăr decât hemorizii mei și văzând fete doar pe stradă iar pizdă doar în poză ar fi bine să nu mai poluezi topicul fetei ,iar dacă ai o recenzie negativă sau pozitivă dăi înainte scriio să fii și tu de folos cu ceva .Apropo știi ce sunt oamenii cu idei sper ?
×
×
  • Creează nouă...