Sari la conținut

steffy69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    143
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre steffy69

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

steffy69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-4

Reputație

  1. Halat 200 - 400? Io ti cumpar halat cu 50 ron din magazinul chinezesc aia nu ti ajunge?
  2. Deci inteleg ca acii numai taurii cu marime mare si care rezista min 30 min la futut poa sa vina??nu??asa a scris cineva cu ceva mai devreme si binen teles tra sa faci min 50 flotari genoflex si abdomen dupa aia poti intra la dus si poi la futut nu?inseamna ca cine e trecut de 40 nu prea are ce cauta acii da??
  3. Ce inseamna ca ultima saptamana???nu mai revii? Sau te muti altundeva???
  4. steffy69

    Natty 0725634158

    La tarifele tale draguto faci ce spunem noi!!fara fite!!!nu tu pui lista de oferte ci noi iti dam lista ce ai de facut!!!!bine pisicuto????sau poti sa astepti sa ti suna telefonu pana ti cresc flocii!!!
  5. Cand o sa mi ia scula in gura si fara capison o s o vizitez!!nici io nu mi pun aparator pa limba cand o ling chiar si in cur!!!asa ca astept la fel si reciproc fara fite!!!
  6. Apoi daca pt ON cere extra io mai bine platesc supliment sa nu coboara de pa personal la gara cluj!!!!sa mearga mai departe la huedin
  7. Mmmda cred ca a gresit tipa adresa locatia orasul chiar si tara la aceste tarife!!!n as crede ca stie exact unde e si ce tarife cere!!!
  8. La tarifele astea poa sa se duca unde sunt salarii de lux!!!io max 100 i as da daca ma suge ca pe o bomboana!!!
  9. Si gata?no sa mai vii la noi??in orasul smart a lu boc??
  10. steffy69

    Brazilianca

    M as duce la ea dar nu am bani pt bilet sa calatoresc pana n brazilia!!!iar acii no sa ma duc la tiganca care se ascunde dupa acest nr de telefon!!!
  11. Bun daca are preturi piperate ar fi bine sa mearga unde sunt salarii piperate!!ei bine si n cluj sunt salarii piperate evident gasca si oastea lu boc!!ca acest primar smart nici nu mai vede nimic ci pa salariatii piperati ca ex sectorul it manageri medici avocati business man i sau gasca lui de rude prieteni etc...si sunt numeroase deci da stiu bine asta si curvele locale sau din tara dar si cele peste hotare care planuiesc sa se ntoarca acasa da toti stiu asta!!!io pt pizda piperata platesc numa afara cand lucrez acolo acii acasa dau bani numa pt pizde care au coborat din cer!!!!
  12. Si nu ai iesit inca din problemele tale lunare??
  13. Da puneti un link poze ceva cu scroafa asta!!!
  14. Finalizare doar in prezervativ!!!scrie gagica adica ma suge fara capison fara palarie de pula si inaintea eruptiei tra so atentionez si mi pune sapca pa pula dupa care vine mintenas finalizarea!!!oare asa sa gandit dameza??deci vom avea nevoie de o sincronizare si control deplin!!!ei atunci la preturile mai sus mentionate nu in plus tra pus 50 roni ca cica asta i clujul oras cu miliardarii lu boc ci tra scazut 50 roni!!!eu 150 no sa dau sigur!!!
×
×
  • Creează nouă...