Sari la conținut

romanianmale

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre romanianmale

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

romanianmale's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

71

Reputație

  1. Note foarte mari ... Fata - 5-6 intr-adevar stramtuta fata fura curent, eu unul nu mai revin si daca as da timpul inapoi nu as mai opta pentru ea.
  2. Mda, pozele cam 90% cu realitatea Prestatie per total 6,5 -7
  3. "homofob= nu-i plac homosexualii" - corect, daca citesti topicul in care am scris asta facem referire la Ioana (fata care are cuc din Raspunblica - ofera servicii insa nu m-as duce pt ca sunt homofob, dar daca doar calitatea ( vs pret) conteaza, cred ca ar face o treaba excelenta pt 50 de lei) Si da, sunt frustrat ca e inchis la Finess, apoi vin ci citesc un topic despre babe :))))
  4. "Cred ca am incercat vreo 15 mimoze din februarie"- dar preferi clubing Bravo Dom'le - ti-a intrat in sange, stai calm e ca la pacanele, stii ca te duci sa arunci banii insa totusi te duci :)))))))
  5. Sarah, asteptam sa revii in Iasi, poate ne programezi pe noi inaintea publi24 .. si daca ai veni cu tot cu Flori ar fi minunat :)
  6. Am inteles, foarte bine punctat, Dan! Am sa tin cont Acu imi veni in minte un Anton Sesan, al doilea bloc, erau 3 **spam editat**e, am intrat si mi-am dat seama ca au nici 15 ani si am refuzat orice serviciu Alexandredumas, da, la mine asa a fost, de fiecare data ... nu te contrazic ca se preface sau nu insa daca o face ii iese si acum abia astept sa ajung din nou la ea :)) Daca ma simpatizeaza, nu stiu, n-am intrebat-o, cred ca mi-ar vinde un DA cum ar face-o cu oricare Despre Bianca, m-am intalnit o data cu ea pe strada, binenteles, tot in zona faimoasa, mai era cu o fata si tocmai facusem cale intoarsa de la o mimoza, am vazt-o, nu ma bagat in seama daca nu ma saluta ea, am intrebat daca o pot intreba ceva, s-a dat deoparte insa m-a refuzat spunand ca daca vreau poate mai pe seara, prin urmare ma gandesc ca nu o forteaza nimeni insa nu pot baga mana in foc, e doar parerea mea Multumesc
  7. 1) Cred ca ai sarit peste punctul 4) de mai sus 2) Folosesc ghilimele nu pentru ca e dur termenul, ghilimelele le folosesti cand citezi din spusele altora AKA nu sunt cuvintele tale 3) compari ce e rau cu e ce mai rau - am zis ca am facut cale intoarsa de la Palas - nu te obliga nimeni sa stai 4) o sa ma repet - compara baba cu fetele gen Andreea/Serena/Emma/fetele de la Finess/Bianca blonda/Ellen Sw/Sara si colega ei - exista alegeri, insa tu ai ales Palas - bravo ma nene mah 5) nu am compleze colegu, doar ca nu pot intelege cum poti pipai pielea aia zbarcita, cum ti se ridica maciuca atunci cand vezi pielea aia alba 6) DAAAA, pentru asta e forumul: sa evitam acele fete care te iau la maraton de cum intri PS: Fa o comparatie intre "dommna in varsta" si fetele de la Finess si daca-mi spui ca alegi pe doamna inseamna ca ori e varsta ta apropiata cu a doamnei si atunci iti cer scuze intrucat te-am jignit ori am eu o problema si trebuie sa apelez la consiliere!
  8. Salut Fac recenzii ca acum am timp, pe scurt -locatie 10 (prosoape curate, camera parfumata, totul in regula) -fizic 9 - e frumusica, tinerica, cred ca dupa un bronz ar ajunge la nota 11 -gfe-10 -igiena 10 - oral 7 - normal 8 - cred ca e printre singurele care te strange in brate - anal: n-am intrebat - grup: am intrebat si nu face Din ce-am citit nu stiu ce va intereseaza ca e traficata, ca e din Raspublica ... eu am fost de mai multe ori la fata asta insa nu m-a interesat niciodata de unde vine, cati ani are, cati frati, surori sau bunici. M-a interesat sa-mi rezolv treaba! By the way, cand mergeti la cumparaturi o intrebati pe aia de la casa de unde e, de ce lucreaza acolo, ca tot niste servicii presteaza Unii spun ca fata e pe graba, nu condamn, cu mine nu a fost niciodata insa nu am mers niciodata cu floaca dupa mine, transpirat sau sa puta dupa mine - spun asta pentru ca am vazut asa ceva urcand intr-un lift la Palas cu un baitan care ma intreaba daca tot LAAA ..... ??? ... si omu' era praf, voiam sa cobor cat mai repede din lift Pt "Bianca" - e foarte timida insa pe mine nu ma deranjeaza foarte mult, poate la a 10-a intalnire va fi mai degajata si nu imi va mai spune sa nu ma mai uit asa :)) PS: Haideti ca in topicurile astea despre fete sa ne rezumam strict la scopul pentru care au fost deschise, daca vreti deschideti altele unde sa intrebati despre trafic, origini, rude, relatii sau orice vreti ... e foarte naspa ca sa dai cate 3-4 pagini si sa ajungi sa citesti doar 2-3 recenzii ca in rest e voba multa si fara rost!
  9. Salutare! Am citit putin topicul asta si m-am cam minunat! 1) "Ce servicii are!" - adica nu conteaza varsta, aspectul - sa aiba servicii de calitate - inseamna ca puteti merge si la "Ioana" (moldoveanca de pste prut care are si cuc) - ca s-ar bucura sa o suga, sa iti maseze prostata cu 50 de lei 2) " vagaboantele de la Palas" - poi nu merg la mironisite ca asa ma duceam pe la manastiri - si la astea tinere din zona palas am mai facut cale intoarsa inainte sa trec pragul 3) Ieftin - o fi 100 de lei si poate ca baba n-are dinti si va scarpina cu gingiile 4) nu fac reclama insa nu cred ca se compara nimeni cu oralul Andreei si nici cu serviciile de la Finess (iti alegi si fata si oralul e placut) PS: Daca nu era carantina asta nu cred ca citeam topicul asta, mi se pare dizgratios sa mergi la ciocanit o femeie de 60 de ani - probabil are si pielea alta si zbarcita PPS: Oare de ce ti-ai insela nevasta cu o baba? de fapt cred ca una ca asta ii poti spune nevestii, o sa te compatimeasca, parerea mea E doar parerea mea, poate sunt eu mai homofob si nu ma pot gandi ca am sa fut vreo baba nici atunci cand am sa imbatranesc! Success la .... BABE!
  10. pielea mea! eu zic pas! ma uitam poate poate iese vreuna de la finess cu anunt! :))
  11. Salut, ce intrebi? daca stim? daca iti recomandam? daca mai e deschis la aziul de babe? ori trebuia sa iti raspunda femeile astea de 35+, eventual in cor (in acelasi post)?
  12. Chiar NU! Adica macar sa ma atraga pozele din anunt La asta daca nici pozlee nu arata bine, oare cum arata realitatea? Nici nu vreau sa aflu! :)
×
×
  • Creează nouă...