Sari la conținut

alexvelica

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre alexvelica

Informatii Personale

  • Oras:
    BV

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alexvelica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

26

Reputație

  1. Buna Jessy, pe cand te gandesti sa ne vizitezi? Te astept cu mare drag
  2. Cauti alta locatie 😅 si mai ramai 😉
  3. Salutare, am reusit sa o revizitez pe domnisoara Larisa saptamana trecuta. A fost o vizita foarte reusita. Programare facuta pe wapp stabilit data si ora, cu 1h inainte de programare am revenit cu o confirmare catre ea. Am ajuns la locatie primit ultimele info si am urcat, dupa usa ma astepta aceeasi domnisoara simpatica draguta si foarte sexy ca data trecuta. Am socializat putin si am fost intrebat daca vrea ceva de baut. Actiunea a inceput cu un preludiu sarutari corporale mangaieri si gustat din pasarica ea superba, este atat de mist incat nu te saturi de ea. Dupa a trecut ea la ON pana am finalizat pe sanii ei, un oral tare bun lent dar cu pasiune are si o tehnica asa misto de a lua soldatul in mana pfai de capu meu 😅. Dupa o reinprospatare la baie si putine povesti a urmat nr 2 cu un ON dupa putin 69 si apoi NP pana am finalizat, pasarica ei este super stramta si eu unul nu am rezistat mult. multumesc Larisa!
  4. Salutare, in seara asta am ajuns pe la domnisoara Larisa. Contact pe wapp, stabilit ora si confirmat din partea mea cu o ora inainte. Am ajuns in zona si am primit ultimele detalii legate de locatie. Am urcat si dupa usa surpriza 😅 o domnisoara foarte sexy in lenjerie si tocuri, am stat putin la socializare am fost intrebat daca doresc ceva de baut insa am refuzat. Dupa socializare a inceput actiunea eu venind proaspat dusat de acasa. Sarutari pe corp mangaieri am gustat din savarina ei dulce dupa a trecut ea la oral foarte bine executat si am finaliza pe tatisoarele alea superbe 😁 . Am mai stat putin de vorba si a inceput nr 2 cu on gistat din savarin pus protectie si am inceput cu np, lady on top din pacate nu am rezistat foarte milte ea find stramta si foarte atragatoare. Iti trage niste priviri de te omoara 😅. Multumesc Larisa
  5. Salutare azi am ajuns pe la domnisoara Alina, citind recenzile de pe Sibiu si find placut impresionat. Programare prin wapp din timp, am confirmat azi si am primit detalii despre locatie. Ajung la ora stabilita, urc si surpriza mare dupa usa 😅 o domnisoara draguta si bine dotata 😁 pozele corespund 100%. Am stat putin de vorba sa ne cunoastem, am fost servit cu ceva de baut, avand la discretie suc apa fructe. Am mers in dormitor eu venind proaspta dusat si am inceput cu un prelidiu, mangaieri sarutari si pe urma am gustat din savarina, curata frumoasa fara miros dupa a urmat un oral mega bun cu deep saliva sutine ritmul si fara maini, nu am putut rezista si am finalizat cim. Am mai stat putin in pat am inceput cu mangaieri spunandumi ca ii place acest lucru. Dupa am mai bagat boticul la savarina putin si apoi a trecut ea la oral pana cand s a trezit soldatul. Pus guma si am inceput cu NP capra si alte pozitii, finalizarea a fost la normal in guma, este foarte stramta si se simte misto. Se vede ca ii face placere, a si confirmat asta spunandumi ca ii place sex ul 😁. o intalnire super reusita, multumesc Alina!
  6. Salutare, am facut azi o vizita domnisoarei Jessy, comunicat pe wapp stabilit ora si primit toate informatiile pt locatie. Am ajuns, am sunat si am fost asteptat de Jessy, foarte sexy si draguta. Am stat putin de vorba facut un dus rapid si am intrat in dormitor. Actiunea foarte misto FK si ON plus gustat din savarina, am avut parte de 2 finalizari explozive una la oral(finalizare pe sani) si a 2 caprita. Se misca foarte bine si isi da tot interesul. Totul de nota 10 😉
  7. Salutare, am reusit si eu ieri sa ii fac o vizita Paulei, citisem despre si aflasem si de la Lidea de ea. Am si avut o tentati de am ma intalni cu ambele insa nu am reusit din cauza programului. Luat legatura pe wapp facut programare. Am ajuns la locatie unde ma astepta intr o rochita la cererea mea 😁, este superba si foarte sexy. Socializat putin dupa care am trecut la treaba. Inceput cu un oral din partea ei, am gustat si eu pasarica ei superba si terminat oral cu cim. O pauza scurta si apoi am reinceput nebunia. Totul de nota 10. multumesc Paula!
  8. Buna draga Lidia, pana cand vei fi disponibila in Brasov?
  9. Salutare, am fost si eu acum ceva timp la Iness, este super de traba si arata foarte bine. Sani misto si ea este bine proportionata si o atitudine sexy, parca esti cu o vechie prieten. Programare facuta pe wapp, ajung la ora stabilita si primesc ultimele informatii. Urc si ma asteapta dupa usa intrun bady sexy si putin transprent, intram in camera si ne facem comozi unde stam la o scurta conversatie. Dup care incepem actiunea, dor o finalizare. Am inceput cu un preludiu dupa care am gustat si eu din savarina ei, care este curata si foarte gustoasa. Dupa a urman un ON forte fain, imi sta gandul de atunci la el. Eu ii dau un 10 cu toate ca nu face cim, nu pot sa il explic dar mi a placut tare mult. Am finalizat la oral pe sanii ei frumosi. O experienta foarte placuta. Cu siguranta voi face o noua vizita.
  10. 👍te asteptam cu mare drag, esti o superba!
  11. Buna Beatrice, in ce oras vei fi disponibila de maine? Am inteles din mesajut tau ca azi este ultima zi la Cj
×
×
  • Creează nouă...