Sari la conținut

bumerang288

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bumerang288

bumerang288's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Excelente pozele ,nu răspunzi la tel? 5 finalizări ești o domnița ce nu am întâlnit ,stau 2,3 ore sa te fut și să te ling ,când sa te sun ?
  2. Nu sunt insistent ,i mi plac femeile mature da la voi în bv la sectorul asta sunt numai babe forjate la greu care nu mai au chef de nimic.Nu vreau sa te jicnesti cred după poze că nu mai ai 20 de ani da arăți bestial!la tel nu prea răspunzi ,crezi că am vreo șansă să ne vedem?
  3. Sictirită rău babeta ,plus că putea ca la cantina !! Era una mai demult Margareta parca și stătea prin cart racadau mai știți ceva de ea ??
  4. O babeta forjata!!! Nu mai are chef ! Face asta că n are din ce trăi ! Am ajuns din greșală la altele doua ,i mi plac femeile mature ,da și alea sictirite rău,in loc sa se bucure că le bate cineva la ușe.Una pe Vlad Tepes si alta pe toamnei parca așa i zice
  5. g82s ,și cum trebuie sa o iei? Vreau sa merg la ea dar nu prea răspunde la tel
  6. Te am sunat ce i drept mai târziu și n ai răspuns a intervenit ceva ,sorry! .Merg la escorte rar așa când mă apucă ,am citit recimandari bune și nu asi vrea sa fiu grăbit (am mai pățit o) sau sa fie un simplu fast-fuck rapid .Crezi că se poate sa fie o întâlnire reușită? Mulțumesc.
  7. N am ajuns m asi duce totuși (merg rar la femei așa când mă apucă) chiar se merita gagica? Merg cu frica pt că nu știu peste ce specimen dau și nu asi vrea sa mi se întâmple (pozele s faine nimic de zis)
  8. Recomandare bowly.Azi lucrezi?La ora 4 revin cu telefon se poate?
  9. Și ceva servicii dacă a ți fost și știți?
  10. Are poze foarte mișto ,or fi adevărate? A fost cineva care sa confirme ,stau câteva zile și aș vrea să o caut dar sa nu iau teapa cum mi s a mai întâmplat
  11. Super femei ,am fost și sunt fff super !!!!
×
×
  • Creează nouă...