Sari la conținut

mihaibuc1978

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mihaibuc1978

mihaibuc1978's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Te rog spune mi dacă poți pentru că ard de nerăbdare!!!
  2. Mă bucur că ai revenit!!! An nou fericit !!!! Sunt in Brașov am făcut revelionul aici ,te am sunat dar nu ai răspuns zilele astea ,La ora 20 mă poți primii lângă trupul tău superb și fierbinte !!! Asi vrea sa stau doua ore .Pot sa vin și mai târziu daca nu ai timp la ora aia ! Mulțumesc (doamne ce dor îmi e să mă joc cu tn!!)
  3. Alina când pm dau de tn ? Că mor după pizda ta zemoasa !!
  4. Wow în sfârșit (și ți am spus)You are the Best fucking lady !!! I ți place pula și asta se vede ! Săptămâna viitoare ajung în bv și prima oprire e la tine să ți sărut sfârcurile și trupul tău superb!si să mă exciti cum numai tu ști !!! Vreau sa am orgasm cu tine!!! Felicitări urato !!! Și sânge n carici băieți !! (că aveți nevoie pt Alina)!!!
  5. Neata Alina!!! Astăzi ai timp să mă bucur de frumusețea ta ???
  6. Am ajuns în Brașov cu treabă și nu m am putut abține să nu petrec o ora de vis cu o escorta pe care mi am dorit o în imaginația mea de mult Acum am găsit o în sfârșit și mă face fericit de câte ori ajung la ea! Nu știu ce tot vb unii dintre voi care cred că nu a ți văzut o!In realitate e mult mai frumoasă decât în poze! Și serviciile sunt superrrr!!! De fiecare data ,la fiecare întâlnire parca este alta : alta ținută sexy,ieri era profesoara sexi ,astăzi e vulgara ,mâine alta surpriza!! Sexul și tot ce face ,face bineeee ,cred că am devenit dependent !!! Sincer f sincer Alina e de văzut în realitate nu în poze !
  7. Altădată și cum ai vrea sa futi fara bani,caută ți o amanta dar aia te costa mai mult ,prostituata e de relaxare pentru unii și descărcare pentru alții ,doar nu te duci sa te insori!!! mercedesccitaro pentru tine copii se fac când i ți dai drumul in curul gagicii!!! Sunteți penibili!
  8. Bai retard ,caută ți alta pizda ce pm ți s a pus pata ,ție și futacilor tai, baaaa mie mi a făcut deși sunt nespălat ,împuțit și murdar !!!! Să lăsăm gluma, scrie ți dracu recenzii nu o mai luați pe arătură!Alina e f ok și nu spun numai eu csre n am fost decât o data la ea! Dute și linge la alta obsedațu le!!!
  9. De unde ști tu că e ea ???? Am fost la ea și am întrebat o de toate și nu mă laud dar merg la sala epilat total și a zis că nu face ,ești cam frustrat vikingi și nu ști să pierzi! Caută ți in pm alta că e lumea plina n o mai cauta in cur pe Alina !! Scuze Alina nu știu ce pm vrea asta dar cu mn te ai purtat că o amanta!!
  10. Mergeți la ea sa va convingeți că e superrr!!lasă ți discuțiile inutile și mai băgați cate o recenzie să avem material!!!
×
×
  • Creează nouă...