Sari la conținut

crocodilul dvd

Membru Banat
  • Număr conținut

    628
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

crocodilul dvd a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 22 2021

crocodilul dvd a avut cel mai apreciat conținut!

6 Urmăritori

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara, Alba Iulia
  • Interese
    Un strop de fericire intr-un ocean de probleme

Vizitatori Recenți Profil

4.240 citiri profil

crocodilul dvd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1,1k

Reputație

1

Community Answers

  1. Spunea cineva pe aici ca la tine ora e de 35 min. de aia am întrebat. Da dacă e 60..... 60 sa fie. Săptămâna asta sunt la tine între craci
  2. Ahha ahhha și ora câte minute are?
  3. Eu am alta propunere..... hai sa organizam o haita la ea. Ii scoatem figurile din cap după un futai bun. Pe unele asa le aduci cu picioarele pe pământ.
  4. Zău.... mai termina-te du-te dracu de zoofil ce ai cu mine? Ești un psihopat obsedat. Gluma, gluma da mai lasa-ma dracu în pace. Du-te și interneaza-te, urmează un tratament și nu mai hartui oamenii. Sau dacă ai coaie scrie-mi în privat ne întâlnim și aia e.... vedem ce ai de împărțit cu mine. Da mai termin-o odată.
  5. Salutare shogorilor Zilele trecute răsfoind publi24 am dat peste acest anunț https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/matura-draguta-46-blonda-ochii-albastri/862f1ei40ige7hie2hhd22i1991fd2e3.html Văzând ca nimeni nu a zis nimic și nu am găsit nimic despre ea am zis .... i-a hai sa îmi incer norocul și rău am făcut. Bine trebuia sa îmi dau seama ca pierdusem la pariuri 2 bilete pe un meci da am zis ... hai sa vad ce prostie o mai fi și asta. Bun o sun pe animala..... a asta pe doamna îmi răspunde... de treaba la telefon o întreb de poze ... 1000 % reale. Purced spre locatie în spate la Banca Transilvania de pe bulevard bineînțeles programarea a fost făcută imediat ... ca cine dracu sa se înghesuie ajung la ușa și îmi deschide... ea ascunsa după ușa bine cât se putea ca ușa era mai mica ca ea. Pozele o pula reale.... ce ai frate știi cum e? pfoaiii de pula mea. Aia din poze e pe jumate cât asta. Tipa e cu state vechi în meseria asta și poate sa își bage leger dosarul de pensie. A activat o vreme pe Timișoara a cochetat un pic pe la Deva dacă nu ma înșel pe la Arad și acum hibernează la Alba. Preturi de cocaina 150 fin și 300 ora atât cere ursoaica sa te lupți cu ea. Preturi corecte sa îți de-a ea 150 sa o futi odată de mila și 300 sa o scoți pe strada sa își facă lumea poze cu ea sa mai recuperezi din paguba. Văzând cum sta treaba ma fac ca primesc un telefon și cu scuzele de rigoare ma apropiu de ușa și du-te Dica.... de și Popovici ar fi fost invidios. Asa ca dacă doriți sa încercați senzații tari.... baftă. Recomandare sa va faceți și testamentul înainte ca nah.... nu se știe. Oricum când despacheteaza dacă nu va lăsa inima picioarele sigur. Hai sa auzim de bine și sa futeti sănătoși.
  6. I-a uita în ce s-a deghizat lupul ca să prindă scufita https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-2-fete-blonda-matura-si-o-bruneta-ceva-diferit/hh63gh9g7g5i7g7idh2d86450fhd6e1d.html Homalai noștri au schimbat macazul ca sa prindă fraieri acum sunt 2 doamne🤣🤣🤣. Bah ardă-va jarul de ce sunteți în stare doar doar vine unul sa îl schingiuiti sa îl futeti în cur. Shogorilor grija mare... ca în loc de milfurile astea 2 din poze dați peste niște bulangii de prima clasa .... și la cum se prezintă situația plecați și fără bani și bătuți și fututi. Hai sa auzim de bine.
  7. A și am uitat un aspect..... homalaii ma frate știi cum e...pfffuaoi zici ca a descarcat dracu căruță cu ei la Alba. Ție și frica sa ieși seara pe strada ca nu știi de unde o iei în cur. Mulți frate .... mult prea mulți. O fii cerere mare de castraveți ca altfel nu îmi explic ce cauta atatia în oraș. Când e sezon stau câte doua săptămâni..... sunt 10-15 anunțuri pe publi24. Avem și mutanți I-a de aici https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/cuplu-transexula-cu-femie-facem-intre-noi/hh63gh9g7g5i7g7idh2d86450fhd6e1d.html ai de plm.... ăștia te manca de viu.
  8. Hai la Alba shogore..... e plin orasul de ciori. Sunt și de alea borate... gen urate cu spume și cu ciormalai după ele și care put de te speli cu toată apa din Mureș și nu mai iese duhoarea din tine. Spor la futut și multa sănătate.
  9. Salutare shogorilor Astăzi poposind pe meleaguri bistrițene am reușit sa o întâlnesc pe frumusețea asta mica. Programare fără probleme respectata de ambele părți. Ma prezint la ora si locul stabilit și ma întâmpină o mândrețe de fata.... cu zâmbetul pe buze foarte pozitiva stare ce mi-a transmis-o și mie. Ma învitat la o poveste un pahar de apa la alegerea mea. Am lăsat cadoul discret din propria inițiativă și am purces la dus. Baie curata cu de toate .... ce sa mai atmosfera plecuta. Acțiunea a decurs ca și o întâlnire cu o veche prietenă pe care ai revazut-o după câțiva ani și ați căzut de comun acord sa v-o trageți de dragul vremurilor trecute. Oral , normal sus jos de toate .... a fost nebunie. Totul a venit de la sine știe sa te facă sa te simți bine. Acum nah.... nu fi bădăran și aștepta să fii răsplătit asa. Nu sta cu ochii pe ceas da nu cred ca am depășit timpul nu m-a grăbit deloc. O sa o mai vizitez și la Cluj mi-a plăcut maxim de ea. Ciocane tari sa aveți și spor la futut.
  10. A făcut doar pauza de 45 min. pe urma a dat pe turbo.
  11. Îți plac pe dracu femeile.... un shogor zice ca ești gay. Tind sa cred ca are dreptate..... mah ție îți place cocosul nu găină? Hai recunoaște nu e nici o rușine...... uite am și o recomandare 🤣🤣🤣🤣 hai sa futi sănătos și nu mai judeca pe alții https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/cuplu-transexula-cu-femie-facem-intre-noi/hh63gh9g7g5i7g7idh2d86450fhd6e1d.html
  12. Asa e shogore.... și eu când am văzut pozele am actualizat telefonul de frică.... Eu cred în continuare ca ăștia sunt canibalii de la Mediaș.
  13. Ca strănutat nu e chiar nasol.... sa nu înceapă sa ii curgă și ,,nasu'' 🤣🤣🤣. Sa o lase dracu supapele... de tot. Dacă e asa de larga asta numai în Africa la elefanți se poate satisface. Hai noroc shogore și multa sănătate
  14. Ai dreptate shogore.... pai se putea sa nu își bage piranda coada și pe aici. Lasa-ne....lasă-ne ca ne-ai plictisit... ești scârboasă .
  15. Frumoase poze.... erau odată. Mamaie vezi ca suna cineva la ușa.... Nu e poștașul cumva?
×
×
  • Creează nouă...