Sari la conținut

lame

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lame

lame's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. lame

    cluburi de noapte

    Toate aceste comentarii legate de Club Pat sunt total nefondate... dar asa sunt oamenii.. fiecare cu educatia primita. Clubul PAT LOUNGE nu vrea sa fie nici ca Bamboo, nici ca Fratelli si nici ca vreun alt club. El are o identitate proprie si se adreseaza doar acelor oameni care stiu sa aprecieze bunul gust si calitatea serviciilor oferite, care stiu sa se distreze intr-o seara de joi fie facand karaoke in sala de muzica live, fie dansand pana in zori pe muzica lui Dj Vania in club. http://www.99club.ro/ - Se adreseaza oamenilor care vor sa-si petreaca noaptea de vineri sau sambata distrandu-se la maxim, fara fite sau mofturi alaturi de diverse vedete in club pe o muzica extraordinara care imbina perfect muzica veche cu cea de azi. http://www.brownsugar.ro/ Se adreseaza oamenilor care stiu sa aprecieze frumusetea unui zambet al oricareia dintre ospataritele care ii servesc la masa sau jovialitatea baietilor de la bar,; celor care stiu sa aprecieze maiestria cu care se pun in valoare superbele dansatoare prin diversele programe realizate: dans tiganesc, french can can etc... Acestor oameni se adreseaza clubul Brown Sugar. http://www.turabo.ro/ e de tot cacatul !!!!
  2. Ti-as recomanda sa te cauti o escorta independenta, care sa iti ofere GFE (Girlfriend Experience). Mai intai trebuie sa vorbesti cu ea despre serviciile pe care le-ai dori.
  3. Nu inteleg de ce femeile astea se hotarasc sa faca o cariera renuntand la haine; oare chiar nu sunt capabile de altceva? Sunt innebunite dupa bani si cred ca asta e un mod de a castiga usor. Nu vad care sunt consecintele, nu se gandesc ca poate vor plati mai mult in viata daca vor alege aceasta cale
  4. Iulia dar de ce trebuie neaparat o colegä, de ce nu lucri singurä, deci pe pizda ta ?
  5. Fetele de pe siteuri sunt adevarate ? Da ca da pe pe ce site ?ala cu monamour-masaj.ro ? Parca sunt mai ok cele de pe al doilea site: monamour-eroticmassage.com!
  6. lame

    Mon Amour

    Singurul salon in care am gasit curatenie, fete multe si frumoase, de calitate.....singurul dezavantaj e ca alegerea este foarte grea... Ma bucur ca nu au jacuzzi, din punct de vedere al sanatii... eu unul nu bag mana in foc la alte saloane cat de bine se dezinfecteaza ... asa ca de ce sa risc? Ce sa mai zic? NOTA 10 !!! Restul.... va la las pe voi sa simtiti adevaratul ''masaj erotic'' alaturi de aceste femei.
  7. In Baia mare le gasesti :-pe cele mai ordinare la benzinariile de la iesirea din oras(la Petrom-atat spre Somcuta cat si spre Catalina cat si spre Satu-mare;la barul de langa OMV)-la hotelul Bucuresti fetitele sunt cat de cat mai curate dar au si alte pretentii-la hotelul Carpati sunt "la cream de la cream" dar trebuie sa te tina bine buzunareleCat despre preturi...cele mai ordinare cer 100-150.000 ,cele de la hotelul Bucuresti deja cer de la 300.000 in sus iar la cele de la hotelul Carpati deja discuti in USD si EUROMai gasesti fete si in "El Diablo"
  8. am fost pe strada cu prostituate din centrul Madridului intr-o sambata noaptea pe la 12 si pe toata lungimea strazii respective erau nu mai romance, iar sus in capat cateva negrese. Pot sa spun ca erau fete frumoase nu ce gasesti prin parcarile de tiruri de la noi. bv fetelor. romancele sunt cele mai bune amante
  9. Eu sincer ti-o recomand pe Alina - 0721473909 . Si eu am fost la ea prima data la o recomandare de pe net, si apoi am mai mers, pt ca mi-a placut mult. E rabdatoare, docila, curata, corp superb. Daca-i spui ca e prima experienta de genul asta e si mai atenta. Daca ii oferi atentie si ei, se excita pe bune, ii place mult si te vei simti cu atat mai bine. E cea din poze - o gasesti pe fetite.net la Alina23 parca.250 RON- e ceva mai mult decat alea din ziar, dar merita ( doar te respecti si tu ca barbat, nu?) Ora-i ora la ea, si 2 numere-s 2 numere , nu ca la multe din ziar.. termini in 5 minute si gata zbori, cu banii luati pt 1 ora sau 2 numere.Insista la telefon, s-ar putea sa-ti pierzi rabdarea uneori, dar asta e situatia, e f ocupata si vei vedea de ce va merita garantat.Bafta si spune-ne si noua impresii despre ea .
  10. o prefer femeile trecute de 35 de ani, cu fundu mare, sini obisnuiti, buze carnoase, blonde sau brunete (dupa caz), dar musai sa aiba pielea alba (exclud femeile cu tenu' masliniu), sfircuri roz, la fel si pasarica (clitoris proeminent si vagin generos, larg si umed).Vocabular "murdar", usor impulsiva (nu'mi plac tandreturile), oarecum umila in atitudine, sa se lase dominata si sa respecte ordinele precise ale lu' Lord Sifredidar sa nu fie mai mult de 50 de lei
  11. desi sunt adesea criticate aceste saloane ca si mare parte a serviciilor au si parti bune. sunt diferite feluri de saloane care promoveaza aparent aceeasi gama de masaje,dar ca in unele se ofera si altceva,dar asta nu inseamna ca toate saloanele sunt la fel!exista diversitate si e bine pentru ca o persoana sa aiba de unde alege,daca prefara un masaj erotic,de relaxare sau isi doreste altceva.
×
×
  • Creează nouă...