Sari la conținut

sexual-healing

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sexual-healing

sexual-healing's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. Salut, A trecut mult timp de cand am scris o recenzie, dar intalnirea din seara aceasta merita cateva cuvinte, Programare facila prin whats app, fara confirmare video :hihat, fara prea multe intrebari avand in vedere ca sunt la a 2-a vizita. La locatie am gasit o fata relaxata, usor ludica, cu chef de povestit. Aspect fizic placut, dar nu este iesit din comun de frumoasa (fata - 9, corp-8, sanii-10 posterior- 9).Dupa cateva discutii de complezenta, ne-am asezat la o tigara si un pahar de ceva'. M-am autoinvitat la dus, unde m-a urmat si prezenta feminina, dupa care a urmat si ... Actiunea - FK sustinut 10+ Np 9+ la dus :doggystyle urmat de ON - nota 10, foarte bine executat cu deep si atentie la zonele adiacente, dupa care din nou NP, si finalizare glorioasa in prez. Igiena - 10+ GFE 10- se face placuta, nu se grabeste, indubitabil atitudine pro client. :clap2 DTD - 1 h si vreo 10 min', cred... Achitat- 350lei la inceput intalnirii, din initiativa mea. Ca si recomandare da++, merita o vizita sau chiar mai multe. Este o escorta care pe langa stimulentul financiar apreciaza si timpul petrecut in compania unui barbat. Bafta si ciocane tari! :bye
  2. Aseara am trecuta din nou pe la Maria. Ce sa zic?! superba ca de obicei. (* o sa scriu doar esentialul pentru ca am mai scris o recenzie aici) Programare: i-am trimis sms, dupa care m-a sunat ea si am stabilit detaliile. Locatie 9: Curata, cu toale cele necesare pentru o o intalnire ok (prosoape curate, apa de gura, gel de dus, etc). Este vis a vis de locatia veche, usor de ajuns. Aspect 9.0: Impresie placuta, este zambitoare, relaxata si primitoare. Lenjerie noua, alba, sexi din 2 piese. Corpul ok, sanii putin lasati dar fundul este perfect, numai bun de bumti* bumti*. GFE 9.5: Am socializat, m-a servit cu un pahar de ceva rece. Dupa care preludiu cu sarutari si atingeri provocatoare de tot felul, participa si ea se observa ca ii place. ON 9,5: Adanc, umed cu atentie la zonele adiacente. (un plus fata de intalnirile precedente). NP 9: Am schimbat cateva pozitii dupa care am terminat in misionar. Eu am fost destul de excitat, cred ca si ea dupa gemete si miscarile lascive. Cadoul 350, 2 finalizari. Totul a decurs natural, fara graba, ba chiar la iesire cand m-am uitat la ceas si trecuse 1h si vreo 20 minute. Pentru cei care nu i-au trecut pragul, de recomandat 100% PS* Maria, te pup! Cand imi permite timpul o sa revin cu siguranta.
  3. Tocmai ce m-am intors de la Maria. (E prima mea recenzie, deci sper sa beneficiez de o oarecare indulgenta). Sunat, voce placuta la telefon, cu enumerarea serviciilor destul de clara( 1fin - 200; 1h- 300 FK, ON, NP de toate fara A). Libera fiind, m-a primit repede. In 20 minute am fost la locatie (teodor mihail 38, acces usor, blocurile de langa iulius). In spatel usii o bruneta frumoasa, vorbareata cu atitudine feminina, forme rotunde, superbe acoperite de un halat negru de satin (precizez din start ca imi plac femeile cu forme, nu ma omor dupa tipe slim) . Conversatia decurge natural, mi-a oferit ceva de baut, cafea, apa, suc, etc., Am baut un pahar de apa , dupa care m-am indrept spre dus, prosoapele sunt mici intra-adevar, dar cu doua m-am descurcat ok. M-am intors intors in camera, unde am inceput actiunea prin sarutari, pe tot corpul si FK, urmat de cunni si missionar. Ne-am excitat amadoi destul de tare, geme placut nu a parut sa fie fake. Putina conversatie intre reprize, am vb despre noi si ce ne place, este din constanta si a zis ca mai ramane 1 saptamana in urbea clujeana. No.2, am inceput cu un masaj lent, efectuat de mine, dupa care FK, cunni si normal in vreo trei - patru pozitii. Dus efectuat si dupa actiune, fara graba, totul a decurs foarte natural. Nota: 10 +. Tipa este 100% de recomandat, poate chiar o sa revin la ea in cursul saptamanii. Am ales 1h- 300 ron (platiti inainte) !Spor!
×
×
  • Creează nouă...