Sari la conținut

speed69

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre speed69

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

speed69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. E din Dâmbovița, nu e nici urmă de moldoveanca, e doar proasta ,:))
  2. Ba,sunteți sub orice critica, apare o fetiță ok si ca preț si ca tot si începeți sa aruncați cu rahat, haideți să vă fac o mica "recenzie", am fost la ea zilele astea,fata este super de treabă, ai ce vorbi cu ea, nu te grăbește,nu pune poze false, m-a primit frumos, nu m-am simțit la o escorta,nu era nimeni pe cambuza,nu era nimeni în fața blocului,nu te știe nimeni, este mega de treabă si chiar nu merita să fiți așa răutăcioși,cum a spus si ea,romanii sunt foarte răutăcioși,in afara mai bine te ajuta un străin decât un roman,si se vede clar cum sunteți ca si gândire,0 barat.
  3. Buna Simona, am si eu nelamurire pentru ca am citit tot threadul si nu am inteles o chestie ,preturile tale sunt 60 de lei - o finalizare (15-20min) doar oral ? Sau oral normal si fantezii? Nu-s cativa lei o problema dar sunt doar curios daca se schimba serviciile sau doar am citit eu gresit :* te pup
  4. Am sa deschid acest topic prin a va informa ca daca vreti ceva cat de cat ok, de futut in oras, fata asta poate fi alternativa. Am fost si eu azi la ea, locatia undeva in ZonaSpitalul Judetean, bloc cam urat , insa apartament destul de dragut, 2 camere, baie curata, prosop curat, insa fara pat o canapea extensibila care cam scartaie , ceea ce e deranjant, am sunat-o, in 5 min am urcat,, m-a asteptat in usa cu o camasa de noapte neagra, destul de sexy, tipa cred ca are in jur de 25-26 de ani,bruneta forme destul de generoase,cred ca are in jur de 1,65 si 65-66 de kg . Am zis sa incep cu un dus deoarece imi era cam frig,, si am pornit la treaba,fata a inceput cu un oral sincer nu foarte tehnic insa mie sincer mi-a placut, are o gurita foarte priceputa, oralul protejat, fara dinti, fara zone adiacente, fara mana, un pic de deepthroat, acceptabil, dupa am trecut la un normal cu ea deasupra, se misca destul de bine, atat ca are putina burtica, nu e deranjant insa pentruu unii poate fi inestetic, un minus insa pentru ca nu ma lasat sa-i ating,musc sanii si a stat cu camasa aia pe ea, pe motiv ca nu se simte comod dezbracata complet, eu unu nu prea am inteles treaba da am trecut cu vederea, pasarica epilata, curata fara mirosuri, se uda natural, dupa am trecut la un misionar, sincer cred ca pozitia asta ii place cel mai nult:)), apoi la o caprita, iar la un moment dat nush din ce motiv am pierdut din erectie, a trecut la oral, iar dupa ce a trecut iar deasupra si-a adus aminte ca mi-a expirat timpu, lasandu-ma neterminat, sincer sa fiu daca nu se intampla asta plus dupa am intrebat o ce facem si a zis ca i pare rau si ca trebuie sa plec, deoarece ea tre sa plece si am mare noroc ca nu e pestele in locatie, sincer fara aceste faze ar fi fost sincer o intalnire reusita. Acum sa trecem la scoruri, ea face oral si normal ambele protejate, si ca pret, 100 de lei finalizarea(15-20) de minute, si 200 o ora, eu am decartat 100 de lei la inceput pentru o finalizare, nu ma finalizat, plm, insa oralul ala a fost perfect,pacat de inceputu ala cu asa final. Din cate am inteles are si colega , aceleasi servicii, nu cred ca era in locatie Note : Oral: 9 mie mi-a placut Normal : per total 7 deoarece nu ma terminat Atitudine : 7.5 daca nu avea fazele de la final era mai ok Per principiu se conforma la cei ceri, insa nu prea e vorbareata, nu prea are atitudinea pe care o astepti Locatie: 9, daca nu scartaia canapeaua aia era perfect De revenit: Daca nu te tine foarte mult, poate, insa eu sincer nu o sa revin Poate doar pentru oral,si dupa o pun sa ma finalizeze manual, altfel nu cred . Daca am omis ceva va rog sa ma semnalati deoarece, e prima recenzie si cred ca am cuprins cam toate detaliile importante,dar poate am omis ceva .
×
×
  • Creează nouă...