Sari la conținut

achiles

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre achiles

achiles's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. Pe marti am facut programare la Eva din timpul zilei si zis si facut seara am ajuns la ea.Locatia accesibila, nici eu nu am intirziat si ea m-a asteptat intr-un body provocator ce ii scoate in evidenta formele frumoase si bine conturate.Dupa un pic de conversatie(stie sa se faca placuta in acest sens), a urmat dusul de ambele parti.De remarcat ca fata de data trecuta a rezolvat problemele cu egrasia din baie, dar asta nu este un amanunt important sa zicem.Am optat la inceput , pentru un masaj de relaxare si are un atu forte aici ca se pricepe de minune.Eu unul as veni la ea si numai pentru masaj.Din masaj am sarit in niste imbratisari patimase,parca nu mai voia sa o las din brate.Si-a indreptat atentia si asupra la baiat si m-incintat cu un ON cu multa atentie in jur si pupaturi cu foc.Am trecut si la lady on top , dupa ceva timp finalizand(protejat) in misionar.Si mai revin cu siguranta...este genul de femeie care te face sa te simti bine, bineinteles cu cine este compatibila.Locatie :9 spre 10 , curat, ingrijit, prosoape curate si ambient fain.Masaj: 10 cu creme de calitate, oral tot 9 spre 10, normal 9.recomandat celor care prefera domnisoarele cu forme(nu pline...) si halatul 200 pt mai bine de o ora.De revenit cu siguranta.
  2. Am fost ieri la Eva dupa o lunga absenta, insa pot spune ca fata este o draguta.revin cu recenzie.
  3. Pulesteu,ar fi mai bine sa nu improsti cu noroi o persoana pe care nici macar nu ai vazut-o.Si te bazezi pe ce se spune in tirg.Ai scris o mizerie aici si ciuciuca are dreptate,ar trebui sa iti retragi cuvintele nasoale la adresa ei.Este optiunea ei ca nu vrea sa isi publice poze cu fata si e de apreciat.daca le publica sigur nu mai aveai ce comenta in van,ca se vedea ca noi avem dreptate,nu tu.
  4. Dar tu ai fost la ea de ai atitea obiectii?
  5. La fel cum a precizat la telefon,este o tipa voluptoasa, bruneta si chiar descrierea de la telefon corespunde cu realitatea fata de alte fete.Este frumusica la fata,acum nu va ginditi ca o sa gasiti pe cineva de la Victoria's Secret.Insa ce este mai important, e o companie placuta(in nici un caz de etnie) si nu te simti pe fuga sau sa raspunda la nu stiu cite telefoane.Are grija sa te simti tu pe primul plan.sper ca am mai eliminat din banuieli.
  6. In ciuda faptului ca avea o recenzie putin negativa,fiind zilele trecute prin zona, am zis sa imi incerc norocul cu o vizita domnitei in cauza.Si nu m-am inselat. Este pe undeva prin zona Armeneasca, la parterul unui bloc vechi.Garsoniera este curatica, iar duduia se cere la dus inainte si acelasi lucru il asteapta si de la partener. Cum eram dupa o zi de alergatura maxima, voiam sa gasesc o fata care sa faca si un masaj bun. Este genul de tipa care te face sa te simti bine in compania ei, cu rabdare, iar la masaj chiar se pricepe. Dupa partea de relaxare, au urmat citeva saruturi patimase si daca exista ceva chimie, se muleaza perfect. Asa ca fata a preluat ostlitatile si prezervativul si a trecut la un oral pe cinste, cu atentie sporita la zonele adiacente. Se vede cu ochiul liber ca are ceva experienta, iar dupa citeva minute am trecut si pe pozitia misionar ,iar aici s-a produs clic-ul intre noi, ea avind un squirt de toata frumusetea si eu revarsandu-mi fericirea odata cu ea.Dupa dusul fiecaruia de rigoare , am mai stat la un pahar de vorba, condimentat cu citeva glumite din partea ei si este genul cu care poti purta o discutie .Combinatia de amor plus relaxare la 100/h este o alegere pt fiecare.Cu siguranta voi reveni.
×
×
  • Creează nouă...