Sari la conținut

contias

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre contias

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

contias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputație

  1. Buna ziua!cu un entuziasm iesit din comun ca s-a alaturat o bruneta echipei Finess si cu gândul la o eventuală frumoasă ora placuta cu Elena care intr-un final s-a dovedit nu chiar placuta, am ajuns la finess din nou.... De ce s-a dovedit nu chiar plăcută ca Elena m-a invatat minte sa nu mai pun gura pe pasarici niciodată. Am avut cel mai prost 69 pe care l-am avut vreodata. Nu am simțit nici un miros chiar fata mirosea foarte bine dar un gust amar ce avea ma refer la păsărică incat nu am putut face nimic mi-a murit tot am plecat dupa aproape 30 de minute... inca dupa vreo 5 ore aveam gustul ala amar in gura de care si acum cand povestesc mi se face rau. Note: Locatia:9 am fost in camera de jos; prosoape curate,pat confortabil,baia si cabina de dus in camera, parcare, respectat programare etc Fizic 8-9 am o slăbiciune pentru brunete, dar nu asta e motivul arată bine. Elena e o tipa drăguță putin cam slaba pentru gusturile mele si atat Oral: grăbit la un moment numai aveam instrumentul e vina mea nu dau nota. GFE 5-6 nu imi place felul cum m-a asteptat ciufulita putin cam neîngrijită hainele ii erau răvășite pe ea fara sa schițeze vre-un gest eu lăsând cadoul am intrat direct in camera. După dus făcut doar de mine am trecut direct la actiune. Totul a fost sec nu a fost nici un fel de atractie nu sărut, nu mangaieri,nu nimic se grabea si cam atat si cand a venit si partea cu 69 asta a pus capac am crezut ca vomit acolo cu ea am dat-o deoparte m-am ridicat m-am dus la baie mi-am clatit gura si m-am pus inapoi in pat dar nu mai aveam cu ce... m-am îmbrăcat si dus am fost si cam asta a fost nu am avut timp de povesti... Igiena:nu dau nota; mentionez ca mirosea chiar bine nu știu ce a fost cu gustul ala amar. In concluzie Elena pentru mine a fost o experiență sub medie nu cred ca voi mai reveni la ea, plus ca o perioada nu mai am curaj sa pun gura pe vre-o păsărică cu siguranta voi reveni cat mai curând la salon pentru veteranele acestui salon. O zi faina!
  2. Buna ziua!cu un entuziasm iesit din comun ca s-a alaturat o bruneta echipei Finess si cu gândul la o eventuală frumoasă ora placuta cu Elena care intr-un final s-a dovedit nu chiar placuta, am ajuns la finess din nou.... De ce s-a dovedit nu chiar plăcută ca Elena m-a invatat minte sa nu mai pun gura pe pasarici niciodată. Am avut cel mai prost 69 pe care l-am avut vreodata. Nu am simțit nici un miros chiar fata mirosea foarte bine dar un gust amar ce avea ma refer la păsărică incat nu am putut face nimic mi-a murit tot am plecat dupa aproape 30 de minute... inca dupa vreo 5 ore aveam gustul ala amar in gura de care si acum cand povestesc mi se face rau. Note: Locatia:9 am fost in camera de jos; prosoape curate,pat confortabil,baia si cabina de dus in camera, parcare, respectat programare etc Fizic 8-9 am o slăbiciune pentru brunete, dar nu asta e motivul arată bine. Elena e o tipa drăguță putin cam slaba pentru gusturile mele si atat Oral: grăbit la un moment numai aveam instrumentul e vina mea nu dau nota. GFE 5-6 nu imi place felul cum m-a asteptat ciufulita putin cam neîngrijită hainele ii erau răvășite pe ea fara sa schițeze vre-un gest eu lăsând cadoul am intrat direct in camera. După dus făcut doar de mine am trecut direct la actiune. Totul a fost sec nu a fost nici un fel de atractie nu sărut, nu mangaieri,nu nimic se grabea si cam atat si cand a venit si partea cu 69 asta a pus capac am crezut ca vomit acolo cu ea am dat-o deoparte m-am ridicat m-am dus la baie mi-am clatit gura si m-am pus inapoi in pat dar nu mai aveam cu ce... m-am îmbrăcat si dus am fost si cam asta a fost nu am avut timp de povesti... Igiena:nu dau nota; mentionez ca mirosea chiar bine nu știu ce a fost cu gustul ala amar. In concluzie Elena pentru mine a fost o experiență sub medie nu cred ca voi mai reveni la ea, plus ca o perioada nu mai am curaj sa pun gura pe vre-o păsărică cu siguranta voi reveni cat mai curând la salon pentru veteranele acestui salon. O zi faina!
  3. Buna seara! După ultima mea experiență oribila cu Ramona am avut stomacul pe dos o săptămână si nu exagerez... M-am intersectat din nou cu Diana care iar o spun arată din ce in ce mai bine aceași prezenta impecabilă și ireproșabilă.... pe tocuri cum ma așteaptă de obicei, urcăm sus, dupa ce vin de la dus ma astepta in toata splendoarea ei dezbrăcată, ce sa mai am trecut direct la actiune bineînțeles cu tot tacâmul sărutări, atingeri,mangaieri o poti atinge pe oriunde nu se da inapoi de la nimic, oralul e de vis... si finalizarea pe măsură... dupa primul numar la cererea mea mi-a fost facut un masaj bun, relaxant, chiar incitant si apoi a trecut la al doilea numar de obicei finalizez mai greu dar cu Diana totul e diferit imi ofera priveliști memorabile si oralul il face din toate pozitiile cu tot ce trebuie mi.a trebuit 3 minunte si am fost terminat. Am mai socializat e o tipa jovială atitudine impecabila are simtul umorului poti vorbi despre orice comunicativa si deșteaptă are experiență stie sa se poarte cu un bărbat si sa se faca plăcută. Si acum notele: locația: 8-9 probleme cu cabina e de proastă calitate am crezut ca am stricat-o am pierdut timp sa o repar. Aspect Diana: 10 ; Masaj 10 face cel mai bun masaj de la Finess; Oral 10; GFE: 10 chiar nu am nimic de reproșat ; Igiena: 10 mirosea foarte bine in fiecare coltisor al corpului ei. In concluzie pe Diana o recomand cu placere eu voi reveni cât de curând. O seară perfecta!
  4. Buna seara!Nu cred ca e necesar sa comparati fetele de aici cu cele de la Finess, eu am fost zilele trecute la o tipa de aici simpatica, m-a destins, e incepatoare serviciile ei nu m-au impresionat dar finetea si felul ei de a fi mi-au captat interesul de a reveni numele ei e Bianca o bruneta frumusica,inalta,nici prea slaba nici prea plinuta programarea a fost respectata locatia ok prostate curate totul arata cum trebuie chiar fata mi-a pus un prosop pe pat asternutul era curat, baia la fel. Am avut de ales intre doua fete, am ales-o pe ea pentru ca imi aducea aminte de o prietena dar si bruneta cealalta creata arata bine. Si acum notele: Locatie 10 nimic de obiectat baia curata camera curata din nefericire am intrat si in alta camera intors de la baie... baia nu e in camera sau in apropierea camerei aveam si papuci de casa dar eu nu folosesc. Fara 9 mie mi-a placut si eram cu gandul sa nu raman daca nu imi plac fetele chiar am mentionat la telefon; Oral: nu ii dau nota de trecere imi pare rau poate o sa invete din ce am discutat nu e de mult timp in bransa; Masaj: nu am vrut eu mi-a placut sa discut cu ea si i- am cerut sa stau pe spate sa o pot privi; Gfe: am discutat tot felul de subiecte, a fost draguta cu mine ,am vazut ca si-a dat interesul a fost o ora dupa care am plecat multumit nu in totalitate dar in mare parte da... Igiena: 10 In concluzie eu revin am avut experiente mai nasoale la Finess cel putin ultima nici nu vreau sa mi-o aduc aminte cu noua achizitie Ramona. Pe Bianca o revizitez doar in cazul in care Diana sau Otilia de la Finess sunt ocupate. O seara frumoasa!
  5. Buna seara!Nu cred ca e necesar sa comparati fetele de aici cu cele de la Finess, eu am fost zilele trecute la o tipa de aici simpatica, m-a destins, e incepatoare serviciile ei nu m-au impresionat dar finetea si felul ei de a fi mi-au captat interesul de a reveni numele ei e Bianca o bruneta frumusica,inalta,nici prea slaba nici prea plinuta programarea a fost respectata locatia ok prostate curate totul arata cum trebuie chiar fata mi-a pus un prosop pe pat asternutul era curat, baia la fel. Am avut de ales intre doua fete, am ales-o pe ea pentru ca imi aducea aminte de o prietena dar si bruneta cealalta creata arata bine. Si acum notele: Locatie 10 nimic de obiectat baia curata camera curata din nefericire am intrat si in alta camera intors de la baie... baia nu e in camera sau in apropierea camerei aveam si papuci de casa dar eu nu folosesc. Fara 9 mie mi-a placut si eram cu gandul sa nu raman daca nu imi plac fetele chiar am mentionat la telefon; Oral: nu ii dau nota de trecere imi pare rau poate o sa invete din ce am discutat nu e de mult timp in bransa; Masaj: nu am vrut eu mi-a placut sa discut cu ea si i- am cerut sa stau pe spate sa o pot privi; Gfe: am discutat tot felul de subiecte, a fost draguta cu mine ,am vazut ca si-a dat interesul a fost o ora dupa care am plecat multumit nu in totalitate dar in mare parte da... Igiena: 10 In concluzie eu revin am avut experiente mai nasoale la Finess cel putin ultima nici nu vreau sa mi-o aduc aminte cu noua achizitie Ramona. Pe Bianca o revizitez doar in cazul in care Diana sau Otilia de la Finess sunt ocupate. O seara frumoasa!
  6. salut dragi confidenti .... Ieri a fost randul Mayei sa o revizitez :) pe Maya cred ca o stiti cu totii tin sa spun ca arata mai bine a si slabit mult... partea putin obosita dar in camera si-a dat tot interesul... chiar daca te scoate mai repede cu 10-15 minute dar te multumeste frate, iti face 2 finalizari si un masaj ca sa il simti, poarta o discutie cu tine e deschisa,zambeste e o tipa ok, chiar daca nu exceleaza la capitolul oral, ora a decurs placut m.am simtit chiar foarte bine in compania ei. Acestea fiind spuse notele: Locatia:9 curat in camere in baie miros placut; Fizic: 8 tanara frumusica, inalta, sani micuti dar fermi; GFE: ii dau doar 9 pentru ca sare direct la treaba fara sa te excite dar pe parcurs daca intri in joc obtii ce vrei si mangaieri si saruturi si atingeri tot tacamul in rest e ok; Oral:5 a fost handjob Masaj: 9 l-am simtit si chiar m-am relaxat; Igiena: 10 miros foarte placut in orice zona. In concluzie eu o recomand pe Maya e o tipa care te destinde si face un masaj bun.
  7. Buna ziua! in cursul zilei de ieri am avut placerea de a o intalni pe Simona. Fata cu trasaturi frumoase cu un respect iesit din comun prea skini pentru gusturile mele dar placuta. Ajunsi in camera am fost tratat cam pe fuga din punctul meu de vedere desi imi doream doua finalizari m-am ales doar cu una, platit o ora, foarte frumos si elegant am fost scos cu tot cu dus dupa fix 40de minute. Actiunea s-a petrecut in felul urmator dus-mangaiat corpul (nu masaj)- finalizare(s-a ajutat de maini foarte mult, nimic special dupa care a avut loc in gurita ei,) dus si plecat. De comunicativa nu pot spune ca este nu imi amintesc sa fi schimbat 2 vorbe tinde spre timida dar dupa parerea mea nu cred ca o avantajeaza statutul acesta. In concluzie Simona e o tipa foarte respectoasa cu trasaturi frumoase si cam atat doar prin faptul acesta se face placuta zic eu... E putin rezervata nu saruta, nu m-a lasat sa o ating mi-a luat mana de la persicuta pe motiv ca sunt prea rece poate am prins-o intr-un moment mai putin bun sau are nevoie de acomodare in ceea ce priveste noi persoane;si cum spune regulamentul notele: locatie: 9 curat, putin prea umed in baie;(era sa alunec nu mi s-a mai intamplat si am ceva vreme de cand vizitez acest salon); Fizic: 7 tanara maxim 24 de ani, imi aduce aminte de Ana, desi Ana e mult peste fizicul ei si atitudine; Oral:6 si-a dat interesul; Masaj:5 aici nici tentativa de masaj nu a fost i-am spus sa mi-l faca cu ulei si a spus ca murdareste asternutul :) ; GFE: 6 nota e prea mare nici un subiect nu I s-a parut intersant; nu atingeri, nu pupaturi; doar respect; Igiena: 10 aici nu am nimic de reprosat. In concluzie eu nu o recomand pe Simona daca nu isi schimba atitudinea, eu unul prea curand nu ma intorc la ea.
  8. Buna seara! Din păcate acelasi sentiment l-am avut cu domnișoara Karina ... dar din fericire exista Diana.. care tine locul celor doua plecate Elena si Daria. Am avut onoarea si placerea să o reîntâlnesc zilele trecute pe simpatica Diana care e neschimbată, m-a primit cu acelasi zâmbet si aceeasi bună dispozitie ca de obicei... pentru mine Diana este si a fost de nota 10.
×
×
  • Creează nouă...