Sari la conținut

antoniobanderas35

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre antoniobanderas35

antoniobanderas35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Eu v-am mai spus să nu mai plătiți înainte nimfomanele până nu le cunoașteți bine. Apropo, cum reactionați în situația în care, după ce vă ia banii, "dameza" refuză pur și simplu să presteze? :)
  2. Încercați să negociați plata serviciului "post prestație" atunci când contactați curva la telefon. Dacă refuză, spuneți-i și voi "pas". Fiți exigenți! Altfel se va umple piața românească de profil cu țepare.
  3. Vizitați-le, dar nu le mai plătiți înainte de prestație. Dacă prestația e slabă, plata trebuie să fie pe măsură.
  4. Prin sex oral neprotejat se pot transmite și alte boli la fel de grave ca și SIDA, generată de virusul HIV. Așa că, mare atenție!
  5. Bineînțeles că prețul este exagerat de mare. Curbele românce sunt,în general,de proastă calitate. Vor bani fără să facă mai nimic.Multe nu merită niciun ban pentru serviciile pe care le prestează. Dacă vreți curve de calitate, veniți în Occident. Cele mai bune sunt latino-americancele (în special columbiencele) pe care le puteți încerca cu încredere. Aici nu există să iei țeapă de la o curvă. SFAT:NU MAI PLĂTIȚI CURVELE ROMÂNCE ÎNAINTE DE PRESTAȚIE! DACĂ TOTUȘI O FACEȚI ȘI NU SUNTEȚI MULȚUMIȚI DE SERVICII,CERETI-VĂ BANII ÎNAPOI!
×
×
  • Creează nouă...