Sari la conținut

tardelli

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    116
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tardelli

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ex ravanelli

tardelli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-89

Reputație

  1. Ce naiba ...daca ai vazut contul initial deblocat ai mai minusat ca un natâng. E fix paguba-n ciuperci ... :slap2 :slap2 :slap2 Tu si echipa ta de minusari cocliți ati cam ”luat-o”rau pe-aici ! Acum la sfarsit de an ...ati supt pula la motan. V-a dat-o si sus si jos, de nu mai aveti miros. Iar in anul care vine, veti sta cu chilotii-n vine! De banat nu mai puteti , sugeti pula la baieti. La anul si la multi ani, minusari de doi-trei bani !
  2. Tu stii mai bine, nu te pot contrazice la anumite ...puncte. Eu doar l-am mediatizat, nu l-am si realizat. Desigur, esantionul pe care s-a facut respectivul studiu, nu stiu cat de omogen a fost. Dar pana la urma este un studiu ...si se pot admite mici erori.
  3. 1. O femeie este mai înclinată către infidelitate în perioada ovulaţiei decât în oricare altă perioadă a ciclului său menstrual. 2. Dificultatea de a spune o minciună unei persoane de care eşti atras sexual creşte proporţional cu gradul de atracţie pe care îl resimţi faţă de respectivul/respectiva. 3. Femeile care au născut au labiile inferioare mai întunecate decât femeile care nu au copii. 4. Cele mai multe femei experimentează creşterea libidoului înainte de menstruaţie. 5. Un bărbat atinge punctul culminant, din punct de vedere sexual, undeva între 17 şi 18 ani. 6. Pământul ar putea fi repopulat, până la nivelul actual, cu o cantitate de spermă care ar putea încăpea într-o capsulă de penicilină. 7. O linguriţă de spermă conţine aproximativ 5 calorii. 8. În medie, sexul te ajută să arzi 100 de calorii la fiecare partidă. 9. Femeile care citesc romane de dragoste tind să aibă de două ori mai mulţi iubiţi decât cele care nu au aceleaşi preferinţe literare. 10. Atât în cazul bărbaţilor, cât şi al femeilor, inima ajunge la 140 de bătăi pe minut în timpul orgasmului. 11. O femeie obişnuită va întreţine relaţii sexuale de peste 3.000 de ori în intervalul cuprins de la prima menstruaţie şi până la menopauză. 12. Cei mai mulţi bărbaţi care nu au împlinit încă 40 de ani pot avea erecţie într-un interval mai mic de 10 secunde. 13. 43% din femeile heterosexuale au experimentat sexul anal. 14. Femeile consideră că dimensiunea penisului ar fi a noua cea mai importantă trăsătură a unui bărbat, în timp ce bărbaţii o plasează pe locul al treilea în topul importanţei. 15. Pentru 75% din bărbaţi, ejacularea intervine la trei minute de la penetrare. 16. Un bărbat va ejacula, în timpul vieţii, aproximativ 17 litri de spermă. 17. Unul din 50 de oameni pretinde că a făcut sex în avion. 18. 15% din adulţi recunosc că au făcut sex la locul de muncă. 19. 41% din bărbaţi ar vrea să facă sex mai frecvent, în timp ce doar 29% din femei au aceeaşi dorinţă. 20. Cuplurile din Grecia întreţin relaţii sexuale de aproximativ 138 de ori pe an şi figurează în topul activităţii sexuale, în timp ce japonezii ajung la 45 de partide de sex pe an, ceea ce îi plasează pe ultimul loc în acelaşi top. 21. Doar 5% din adulţi fac sex o dată pe zi, în timp ce 20% întreţin relaţii sexuale de trei-patru ori pe săptămână. 22. Femeile cu vârste de peste 40 de ani sunt mai predispuse la masturbare decât cele mai tinere. 23. 75% din femeile din Japonia deţin un vibrator, în timp ce media la nivel mondial este de 47%. 24. Dimensiunea vaginului descreşte cu 30% pe măsură ce femeia se apropie de orgasm. 25. Pentru 70% din femei, stimularea directă a clitorisului, în timpul penetrării, este esenţială pentru atingerea orgasmului
  4. Ma bucur. Bravo ! O seara linistita ! Vezi ca putem sa ne si intelegem cu ...amabilitate !
  5. Esti belea frate. Discovery si Animal Planet la un loc. Super ! Ti-as da puncte ...da` nu pot ! :laugh2 :laugh2 :laugh2
  6. Iti pun mesajul si aici sa nu te obosesti si sa dai repede de el. Bai muistule! Iti spun si tie ca si celorlalti retardati de pe aici ( se stiu ei). Ne injuram, ne spurcam...dar in mod direct. Fara neamuri sau rude. Esti chiar asa de greu de cap. AM zis ca o dam in caterinca, dar vad ca intreci masura. Mars in pula mea imbecilule. Ai invatat si tu literele si acum iti expui ineptiile si frustrarile aici. Ai auzit si tu de sindromul Down, bai cretinule. Nu iti doresc ca neam de neamul tau sa nu aiba asa ceva. Si urarea este sincera. Ai vazut vreodata un astfel de copil ? Taci si fii multumit ca esti sanatos, iar daca te-oi impuii vreodata, copii-ti sa-ti fie sanatosi. Este la blocul vecin un astfel de copil, numai in pielea acelor parinti sa nu fii, prostule care esti. Retine ca nu am facut nicio referire la ma-ta sau tac-tu. Ti-ai ales si un nick-name ...parca predestinat. Lasa site-urile cu pornake, si pe cel cu nimfomane si pune mana pe carte. Esti prea mic. Sa nu te prinda ai tai ca accesezi ce nu trebuie, ca te pedespsesc si-ti iau si alocatia. Nepotele, nepotele, o sa-ti iei la fund nuiele. Cred ca am clarificat acum cam tot. Subiectul ”nepotelul” pentru mine este INCHIS ! The end ! Mai adaug doar atat. Am senzatia ca faci parte si tu tot din gasca minusarilor, numai ca tu ...”ioc parai”. Mergi pe contul cel mocca, deh alocatia o dai pe iarba si alte prostii. Vezi ca-ti afecteaza creierasul ala mic si prost. Sper ca ai inteles si priceput mesajele mele. Si cand iti spun sa pui mana pe carte, o fac numai spre binele tau (uite o mostra ...bagatiai pula ...), putina gramatica (asta nu-i vreo boala). Hai ca, ... cu putina scoala ...poate te angajezi paznic la vreo firma de paza si protectie. Iar daca mai bagi si niste steroizi ... (vezi ca aia nu sunt viermi), iti faci si ceafa lata si te vei plia perfect pe fisa postului. Acolo ”nu trebuie scoala multa”, deviza fiind ...”pumnii mei minte nu are”. Succesuri !!! FIN ! 0RaspunsCitare MultiplaEditare
  7. Bai muistule! Iti spun si tie ca si celorlalti retardati de pe aici ( se stiu ei). Ne injuram, ne spurcam...dar in mod direct. Fara neamuri sau rude. Esti chiar asa de greu de cap. AM zis ca o dam in caterinca, dar vad ca intreci masura. Mars in pula mea imbecilule. Ai invatat si tu literele si acum iti expui ineptiile si frustrarile aici. Ai auzit si tu de sindromul Down, bai cretinule. Nu iti doresc ca neam de neamul tau sa nu aiba asa ceva. Si urarea este sincera. Ai vazut vreodata un astfel de copil ? Taci si fii multumit ca esti sanatos, iar daca te-oi impuii vreodata, copii-ti sa-ti fie sanatosi. Este la blocul vecin un astfel de copil, numai in pielea acelor parinti sa nu fii, prostule care esti. Retine ca nu am facut nicio referire la ma-ta sau tac-tu. Ti-ai ales si un nick-name ...parca predestinat. Lasa site-urile cu pornake, si pe cel cu nimfomane si pune mana pe carte. Esti prea mic. Sa nu te prinda ai tai ca accesezi ce nu trebuie, ca te pedespsesc si-ti iau si alocatia. Nepotele, nepotele, o sa-ti iei la fund nuiele. Cred ca am clarificat acum cam tot. Subiectul ”nepotelul” pentru mine este INCHIS ! The end !
  8. Frate ...ti-au murit laudatorii ...? Iti dai singur puncte (plusuri). Esti mafiot de mafiot... :slap2 :slap2 :slap2 Vezi ca poate din inertie te autominusezi cand ...intri in vrie cu minusatul. Spor !!!
  9. Nepotele ...stai in bancuta ta si nu te mai baga in vorba atunci cand vorbesc oamenii mari. Stai cumintel. Citeste in totalitate, nu printre randuri. E mai greu asta cu ...cititul, este ? Am observat ca esti inteligent din cale-afara, si ai un simt al umorului tare dezvoltat. Esti atat de subtil incat nu-l sesisez... :slap2 :slap2 :slap2 umorul asta fin. Imi esti superior ...zici tu ... . Ma faci sa rad. Poate la coci, daca stii ce e ala. Dar si acolo te fac ...daca ma antrenez un pic. Aveam un ”chistoc si-un otel” ... de le luam banii ”ciumegilor” din cartier. Imi iei pula in gura ...bravo...dar stai, ca redspot e primul in genunchi. Asteapta. Bai nepotele ...il mai bag in seama (mai mult la misto pe redspot) cand ma plictisesc, tu nu vezi ca prostul, una-doua minuseaza. Altceva nu stie sa faca. Cred ca si tu ai face la fel dar nu ai bani pentru un cont premium. Dar hai ...ca au venit colindele. Te astept cu Plugusorul si Sorcova. Invata-le si ... te ajut. Gay ofuscat zici ...m-ai ghicit. Ai uitat cand ti-am rupt rozeta ca nu ai avut bani de vaselina ... :laugh2 :laugh2 :laugh2 . Dar ti-a placuta pana la urma ... :laugh2 :laugh2 Stai in banca si mai citeste si tu ceva. Si vezi ca a citi nu inseamna sa rasfoiesti ziarul Click sau publicatii mondene despre pitipoance si manelisti. Pune mana pe o carte serioasa, mai mergi pe la scoala, poate-poate termini si tu liceul ala si iei si Bacul. Pana atunci ...mucles !
  10. toti pe care i-am minusat si tot neamul tau . Mars la cacat cu tine . ÎTI MAI REPET PENTRU ULTIMA OARA, POATE NU M-AM FACUT BINE INTELES. NE MUIM SI BALACARIM, NE INJURAM ...DAR FARA MAME SI NEAMURI. TU AI INCEPUT TOT ACEST CIRC. DA DOVADA MACAR DE PUTIN RESPECT, DAAC NU PENTRU MEMBRII FORUMULUI, PENTRU RESTUL PERSOANELOR CARE NU SUNT IMPLICATE IN DIFERENDELE NOASTRE, ISCATE DE TINE/VOI, SUBLINIEZ INCA O DATA !!! SPER CA ACUM AI INTELES. FARA ...ARBORELE GENEALOGIC !!!
  11. BAI CACAT BOLNAV. RETINE UN ASPECT ...FOARTE IMPORTANT, NE BALACARIM , NE INJURAM , NE MUIM, DAR LASA MAMELE SI FAMILIILE IN PACE. NU CRED CA M-AM LUAT DE FAMILIA SAU VREUN INAINTAS DE-AL TAU ...DE LA EUGLENA VERDE INCOACE. BAI COAIE CACATE, DIFERENTA DINTRE MINE SI TINE IN POSTARILE DE AICI E UNA SINGURA. TU POTI MINUSA, IN SCHIMBUL UNEI TAXE PE CARE EU N-O DAU. EU PREFER SA MAI PUN CEVA SI SA FUT DE BANII AIA. IAR FAPTUL CA SI TU AI AJUNS PE MINUS ...SPUNE MULTE. SAU CU ALTE CUVINTE ...SI FUTUT SI CU BANII DATI. VAD CA PRICEPI GREU ...IA AMINTE SI RECITESTE MESAJELE TALIBANULUI, LUI MUFASA SI A CELORLALTI BAIETI PE CARE I-AI MINUSAT !!! SI INCA O DATA ...GRIJA MARE LA INVECTIVELE PE CARE LE POSTEZI AICI. Daca nu stii ce sunt alea invective ...cauta pe dex !!! Spor si mare grija ...la limbaj !!!
  12. Bai red spot, bai laba trista. Fii multumit ca te bag in seama. Daca n-as posta, n-ai putea sa ma minusezi. Iti ridic mingea la fileu ... si tu ca nătărăul dai in el. Minuseaza-ma ...Vreau sa ajung la -500. Dar e o vorba ...Nu mor caii cand vor cainii (daca nu ai inteles aluzia si intelesul zicalei ...voi minusarii sunteti ...javrele) Reflecteaza !
  13. 1. Am tastatura indestructibila. 2. Muie nu ai dat niciodata in viata ta, in plus vezi ca am dinti de rechin. Te bagi ...? 3. Vad ...esti "puternicos" din cale-afara. Tai aici ca un nătătrău ce esti. Fara sa motivezi. Ti-am cerut explicatii. Ma faci clona ( a cui ?), peste (pentru cine ?). 4. NU transpir deloc, fiindca folosesc deo antiprespirant. 5. Nu vreau pomana, chiar am dat si dau de pomana. Tu crezi ca ma cramponze de cativa firifirei ? 6. Si ia ...taie-mi curentul. Nici de banat nu mai poti ...laba trista ! Pisicul se joaca cu tine/voi. Va arunca cate un ghem sau ciucure ...si voi ...trageti de ciucurele motanului ...pana il lasati fara... :felatie :felatie :felatie :blowj0b :blowj0b :blowj0b si fara coloana. Sa nu-ti tai eu ...oxigenul ! :pope :pope :pope
  14. Tu-i stii bine...vad. Cum ai ajuns la aceasta concluzie ?
×
×
  • Creează nouă...