Sari la conținut

aslpls1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre aslpls1

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

aslpls1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

89

Reputație

  1. Da numarul este cel din titlu. Pe whatsapp am vorbit tot timpul cu ea
  2. Am fost saptamana trecuta la Lia.. iar:)) ce pot sa mai zic.. mergeti daca nu ati fost.. cred ca cel mai simplu contact pe wp.. nota 10 din partea mea la tot… oral cu atentie la tot ce vrei, normal senzatie..
  3. Cred ca 19:00... dar vorbeste cel mai bine cu ea ori telefonic ori whatsapp.. eu am vorbit doar pe whatsapp cu ea tot timpul
  4. Am fost iar la Lia si tot ce pot spune este ca imi place mult tot ce face care nu ati fost mergeti fara frica spor! Si cum a zis cineva mai sus chiar merita la top
  5. Saptamana trecuta am fost la claudia... ce sa mai zic despre ea ca tot merg pe la ea eu deci pentru mine totul este bine:))care nu ati fost puteti sa mergeti sa incercati:))
  6. Am fost si eu azi la Lia si nu am decat cuvinte de lauda!! arata f bine Lia.. fata, tate, corp, cur tot mi se pare perfecta cel putin pentru mine un oral blana cu tot ce vrei, foarte atenta la zone adiacente si normal la fel se misca misto locatia e curata, mare, la baie gasesti tot ce vrei note??? Pt mine a fost de 10 dar gusturile nu se discuta.. 200 nr / 400 ora mai merg!!
  7. Am fost acum 2 zile la larisa... ce pot spune un oral incredibil:))) cu tot ce vrei tu doar sa te duca:))) 10+. Ea este pe caterinca tot timpul nu conteaza ora.. chiar nu ai cum sa te plictisesti nici la “tigara” nici in dormitor:)))
  8. De fiecare data cand citesc ana maria imi aduce aminte de ana maria de le vechi tot din tomis plus:)))) of off ce as mai vrea sa trec pe la ea:))
  9. Tot timpul cand ma duc la ea zic gata azi ne si futem... dar cand incepe sa o sugaa... imi trece si fututul si tot:)))
  10. Oleeeee victorieee:))) am fost ieri... ce bine a fost:))))
  11. Voi incerca sa sun maine! Azi cu siguranta nu mai e... nu statea asa tarziu
  12. Asta e... daca nu s a retras o sa ne anunte probabil aici
  13. Nop.. eu unu nu am iesit dar am vazut ca era multa lume:)
×
×
  • Creează nouă...