Sari la conținut

zoli44

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zoli44

zoli44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Bună,eu cred ca totuși ar fi ok sa pu-i niște poze acum Denisa..e important ca cei care au interes,sa știe sigur daca o sa te contacteze..mersi!
  2. Ultima la 50 ron și foarte ok,dupa parerea mea a fost Denisa,avea o locatie super in Giroc sat,ca servicii facea total fara grabă! Eu mergeam destul de des la ea cand eram grabit si aveam chef doar de o descărcare:) Acum am inteles ca s-a retras..eu sper sa se reactiveze:))
  3. zoli44

    Ina 33 de ani

    Imi propusesem de ceva vreme sa o vizitez pe aceasta doamna dar nu prea am avut motiv sa ajung in Ro. De Craciun totusi sa facut posibil,am facut o programare de dimineata(cred ca era 27 decembrie)si s-a respecta din fericire,la locatia cea noua de pe Aradului f.aproape de Mall.Am descoperit o Doamna din p.meu de vedere,care arata super pt varsta ei(am inteles ca o sa faca 35 in primavara)si o atitudine pe care nu am mai intalnit-o de mult la o escorta sau poate a fost “CLICK-UL”:)) dar totusi o experienta foarte faina. Merita incercata pt Doggy dar si pt faptul ca stie sa respecte.Numai Bine!
  4. zoli44

    Ina 33 de ani

    Bună,stiti cumva de Ina daca poate fi gasita zilele acestea? Nu a raspuns la tel de asta intrebarea..ms
  5. Hi,eu am fost la tine o data Rebeca si a fost foarte bine sincer dar cred ca ceea ce ai scris adineauri a fost puțin la “cald”. Nu veau sa țin apararea nimanui dar daca ti-ai ales meseria asta...tre sa te astepti si la asemenea caractere,sunt convins ca pe viitor o sa mai ai parte de asemenea episoade dar daca sti cum sa tratezi pe fiecare in parte ai de castigat..Eu zic sa nu generalizezi. Bafta si numai bine!!
  6. Am incercat si eu la Amalia,in urma cu trei sapt..in concediu fiind in Țara lui dragnea:) dar...ocupata rau de tot. Poate am mai mult noroc data viitoare!
  7. O întâmplare vis a vis de doamna: de-a lugul timpului(4 ani aprox)am vizitat-o de 6 ori imi amintesc perfect de 3 ori la hotel si tot de atâtea la dânsa locatia deja cunoscută..giratoriu Buziasului. În urma cu cateva zile o contactez pe wats si o intreb de o programare,când se poate,îmi spune sa îi mai scriu pe la ora 16 ca atunci stie sigur daca pleacă baiatul la țara..bla bla..ca poate ne vedem la ora 19. Buun..îi scriu din nou si o intreb daca e ok,mă intreaba daca ne știm îi spun ca Da,la care dânsa imi spune ca ma avut trecut pe tel la respins sau ceva de genul. Zic ok..dar de ce?imi raspunde ca am fost prea dur pt pretențiile ei:)) Acuma sincer nu am absolut nimic cu doamna;sunt destule fete la fel si cu clienții DAR pe vremuri cand nu faceau clienții “coadă”la dânsa ar fi facut orice sa te mai prindă încă o data(cine avea chef si nepr..) Concluzia: i-a trebuit 6 întâlniri sa realizeze ca sunt un DUR:)) Numai bn si Spor in toate!!
  8. O recenzie la obiect,e nevoie de asa ceva,pe mine m-ai convins sper sa am noroc in finalul acesta de saptamână s-o gasesc pe domnișoara.
  9. Ușurel marian558,ca nu o sa se combine cu tine(promit) Scz dacă realitatea e prea dură in momentul asta.
  10. zoli44

    Alexandra

    Salut Alex,nu esti singurul care incearca la doamna. În urma cu o luna aprox.am facut o programare cu o zi inainte,mi-a dat adresa locatiei si urma sa ne vedem la ora 10..am fost punctual,am sunat-o de f multe ori,chiar si dupa 3 ore n-a raspuns. Cand ajung acasa,vorba aia langa nevastă,se găsește distinsa sa-mi dea sms daca vreau o reprogramare:)) Mai are de lucru(sau poate o face doar ocazional) Mai încearcă!
  11. Gringo,se poate si protejat pe bune,scz ca m-am bagat dar eu cred ca daca te termini la ea in gura chiar daca ai prez e tot CIM..adica finalizare orala ca doar nu e in alta parte. Atât am avut de spus,numai bine!
  12. Eu i-am dat un sms sapt trecută,ma contactat inapoi dar din pacate in ziua si la ora in care era disponibilă Carina eu eram deja departe de “plaiurile mioritice” Dar o bulină alba si respect pt faptul ca desi avea progr incarcat,a dorit sa ma primeasca...next time for sure:)
  13. Paraziții “Senzatia majora cu 40 la oră”:)))))
×
×
  • Creează nouă...