Sari la conținut

maya1922

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

6 Urmăritori

Despre maya1922

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

maya1922's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Din punctul meu de vedere, toți clienții sunt egali, nu favorizez pe nimeni. Ca idee pentru mine există doar două clase : oameni cu bun simț si..... restul.
  2. De mâine mă puteți găsi, până acum am avut ceva probleme de rezolvat.
  3. Dacă și companiile de taxi ar angaja oamenii adecvați treaba ar fi mult m-ai ușoară. Îmi cer scuze pt întârziere cu promisiunea că nu se m-ai repetă.
  4. Ofer seriozitate, respect si discreție și am pretenția de a fi "plătită" cu același moneda
  5. Din moment ce eu ofer poze 100% reale si toate detaliile cerute, răspund la toate întrebările .... Si "tu" esti de acord cu ele confirmând lucrul asta prin faptul ca iei camera... Eu ajung, si tu ma refuzi.... Cine e nehotărât? Plus ca nu am timp sa alerg din motel in motel pt a mulțumi pe cei care nu pot fi mulțumiți. Nu înțeleg de ce lumea se agita cand am refuzat sa fiu luată de "x", "y", "z"... Nu mi se pare normal si nu accept... Mergem la suc?. Astept si alte nelămuriri in dorința de a le rezolva.
  6. Din moment ce eu ofer poze 100% reale si toate detaliile cerute, răspund la toate întrebările .... Si "tu" esti de acord cu ele confirmând lucrul asta prin faptul ca iei camera... Eu ajung, si tu ma refuzi.... Cine e nehotărât? Plus ca nu am timp sa alerg din motel in motel pt a mulțumi pe cei care nu pot fi mulțumiți. Nu înțeleg de ce lumea se agita cand am refuzat sa fiu luată de "x", "y", "z"... Nu mi se pare normal si nu accept... Mergem la suc?. Astept si alte nelămuriri in dorința de a le rezolva.
  7. Luni-Sâmbătă: 10-22 Duminica doar pentru programări lucrez
  8. De mulțumit pe toata lumea,vad ca este cam greu aproape imposibil. Asa ca va las domnilor sa va exprimați părerile, dar sa fie cele sincere si adevărate, corect 12si3de0? P.S. Oceanul e mare, este loc pt toată lumea, mai greu daca ai frustrări.
  9. Cata80 eu duminica lucrez doar pt programări, iar în restul săptămânii(luni-sambata) program 10-22. Te aștept și sper să îți las o impresie bună.
  10. Apreciez și te aștept mereu cu același drag.
  11. Momentan atât. Voi anunța dacă sunt schimbari.
  12. ÃŽmi ce scuze de întârziere. Momentan am ceva probleme personale de rezolvat. Cam peste o săptămână mă puteți găsi. ÃŽmi cer scuze dacă am creat neplăceri. Mulțumesc😊
  13. Scuze de neînțelegere la fane22 :)
×
×
  • Creează nouă...